37130
-
Ezt hogy?: C
-
iszakos #687
Én voltam a károsult ebben a balesetben!
Saját kép a végeredményről. -
Ők biztosan tudják, majd hogy kihez tartozott a gép. Ha pedig Budaörsi, akkor ezt a gépet láttam személyzettel a mentősnapon. Persze attól még nem biztos, hogy ők voltak ma beosztva. -
vagy a Balatonfüredi. Ha a balatonfüredi volt,a kkor ennek a gépnek a személyzetével előző héten még beszélgettem :(
megyek le köv héten is arra felé, benézek akkor oda is... -
Budaörsi szerintem, mert mintha az ő hatáskörük lenne. -
Miskolcnak is van 1 ijen gépe :C -
nem lehet tudni hol volt a kiindulóbázisa??? -
Egy ilyen gép zuhant le.
Az emberek ha jól hallottam mind kiestek a gépből a földbecsapódás után. Az ápoló szerencsétlenségére pont rá dölt a gép... Az anyának még nem mondták el a halálhírt, hogy ne érezzen bűntudatot...
Nyugodjék békében :( -
Szabi1991 #680 szinte csoda hogy élve kerültek ki :O
-
Szabi1991 #679 Egy ember meghalt, hárman megsérültek, amikor lezuhant egy mentőhelikopter Ráckeve térségében - mondta el az InfoRádióban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 
-
Személyautót tarolt le és felborult egy tartálykocsi a 4-es főúton
Illetve nem tud valaki képeket is adni a mentőhelikopter balesetről? Az ápoló sajnos meghalt. A beteg (égési sérült 2/?/éves kisfiú) kísérője (az anyukája) megsérültek, de nem életveszélyesen. A pilótáról nem tudok adatokat. A gép motorhiba miatt 300m-ről "kényszerleszállt" (vagyis zuhant) egy mezőgazdasági termőföldre. Pontos helyszínt nem tudok írni. -
gotchaaa #677
-
Az úr eljött,hogy felvigye a mennybe:D -
gotchaaa #675 Ott egy szivárvány a bal oldalon :)
-
előzött(ahol a busz van)..de a toyesz nem ment úgy ahogy kellett volna...beteges volt a motorja...
az az útszakasz elég beláthatatlan..enyhe emelkedős nyújtott(neki) jobb kanyar, majd ugyanolyan lejtős, majd hosszú egyenes...de nagy tempónál elég nehézkes észrevenni a szembejövőt..
#666os képen a háttérben a busz a kanyar elejéhez ér...
a busz végefele kell véget érnie(a toyotás felöl) a záróvonal..
-
Ezt el is felejtettem belinkelni :( R.I.P. -
Naja... -
az autó már multidő, ezt már senki sem rakja össze... -
: S
MIaz, hogy volt?
Azt Írták, hogy súlyos sérülésekkel vitték kórházba: S -
ismertem a srácot akié volt...
-
durva -
öregember #667 -
öregember #666
-
öregember #665 régi toyota corolla VS Zil -
Ő a haláltól kapott egy hatalmas pofont, nem az élettől. -
nem adta meg az elsőbbséget 17 évesen.
ehhez nem is lehet mit hozzászólni... -
öregember #662 A Nyírtass felől Berkesz irányába haladó Volkswagen LT 35-ös mikrobusznak a berkeszi bekötőút kereszteződésében nem adta meg az elsőbbséget a Demecser felől a főútra kihajtó Lada, s a mikrobusz az autó bal oldalába hajtott. A Lada az út menti vízelvezető árokban állt meg. Az autót vezető 17 éves fiatalember, akinek csupán májustól volt jogosítványa, a helyszínen életét vesztette.
Kérdem Én : 17 évesen miért adnak valakinek jogsit, nulla rutinnal??????
-
ez egy cseppet durva :(
hasonló nálunk:
Körhinta szakadt le Tökön
A sportpályáján lévő rendezvény második estéjén a a FIFI típusú körhinta merevítője eltörött, s a szerkezet az utasokkal leszakadt. A balesetben tizenheten sérültek meg, közülük egy ember életveszélyesen, hárman súlyosan.
-
n003 #660 ezdedúrva .. honnan van? :O :( -
n003 #659 még jó hogy nem voltak bekötve a mert aki a jobb oldalon ült tuti megdöglik :O de még így is kiab...mázli hogy csak két sérült van -
-
azt hittem ascona 1 ránázásre
-
130-nál satu ABS nélkül egy 20 éves Kadettel
ez tényleg elhitte,hogy sose kop el...
-
öregember #655 A személygépkocsi vezetője műszaki hibára hivatkozott, elmondása szerint nem tudta kormányozni az autóját, amely több mint 80 méteres féknyom után ütközött a fűkaszával.
-
Munkagép fűkaszája tépte le egy Opel oldalát a 41-es főúton
csak vissza kell hajtogatni xD
-
nem tudom
az biztos,hogy jó nagyot esett... -
sofőr túlélte? -
szép.. -
Kamion borult a Tisza mellé
-
jól látod, lerobbant a feje az erős ütéstől