37130
-
öregember #728 száguldozás, aaaaaz megy.....
-
öregember #727 -
öregember #726 -
öregember #725 TYÚKOK A KOCSIBAN ??????????????????
-
n003 #724 :(( -
köszönöm!
Az apukám 60km/h ment a tamográf szerint. A Vito vezetöje pedig a 2 sávos utból átment a szembejövösávba, mert valoszíü elaludt. Azt mondták h kb 150km/h-val mehetett. -
http://www.sztarauto.hu/bulvarauto/a_vetkes_vezeto_elmenekult_a_tragedia_helyszinerol_majd_visszatert__foto
-
részvétem!
sajnos ijenkor nem tud az ember mit mondani, csak fel a fejjel!
én 1éve vesztettem el, saját kezeim közt halt meg, pedig egészséges volt...
Kitartást! -
fú basszus :S Részvétem... Ismerem azt az útszakaszt, nem ártana megcsinálni, mert katasztrófa az állapota, bár nemtudom itt mi okozta a tragédiát :( -
köszönöm:( -
Részvétem
-
Őszinte részvétem :( -
köszönöm:'( -
Nagyon sajnálom!Részvétem
-
iszakos #714 Öszinte részvétem! 
Sajnos másodpercek döntenek az életről-halálról!
Én is ma halottam,hogy egy ismerősöm,a héte közúti balesetben elhunyt,de még részleteket nem sikerült megtudni. -
olyan rossz érzés h többé nem ölelhetem meg és nem beszélhetek vele:'( -
köszönöm:(
-
Lánglovagok cikk.:( -
Nagyon sajnálom!Részvétem.
-
én nem tudnám feldolgozni ha apám így végezné, nem is tudom mit tennék :( -
köszönöm:(( -
Részvétem. -
: O Ezt hogy? -
köszi:((((( -
őszinte részvétem :( -
aha:(
már reggel óta sirok kb -
ez komoly???? -
a postáskocsit apukám vezette:'''''((((((((((((((((
-
iszakos #700 A tető csomagtartó mentett meg minket,az nyelte el az ütés nagyrészét,az igy is hullámos lett a teteje,meg kiszakadt a tető is foltokban. -
ahogy az alvázat nézem sztem frontálisan karambolozott..
-
ez durva
hol volt? info
-
öregember #697 Nem tudott felszállni a lezuhant helyett kapott mentőhelikopter
cikk -
öregember #696
-
öregember #695
-
Szépen megtartotta magát a kocsi szerencsétekre. /vagyis nem nyomódott be a teteje a seját súlya alatt./ -
iszakos #693 Én egy jó konceciójú autónak tartom ezt az L300-at.
Ez egy 10 éves 2000-es benzines volt,és majdnem negyed millió kilométer után is csak gyertyát,gyujtókábelt,meg vezérmű szijat cseréltek.
Hátrányai szerintem:0 ütközési zóna elöl,hosszúsághoz képest nagy magasság,ebből következik,hogy oldalszélben életveszély volt menni vele. -
iszakos #692 én haladtam a párhuzamos két irányú ut,jobb oldalán,a kereszteződésben,balról egy peugeot boxer talált el minket,nincsenek fék nyomok,mert olyan gyorsan belém szaladt,hogy fékezni se volt időm,meg aki nekem jött őt is én állitottam meg.Az ütés következtében kitört az autó hátulja,az auto jobb oldala neki vágodottt egy oszlopnak,az árok szélét valoszinüleg már fél oldalasan szántottuk fel,és 180 fokos fordulat után,még a tetőn hátra felé csuszva igy álltunk meg.
-
Ezért kérdeztem, mert énse: C -
nem látok fékezési, vagy "karcolásos" nyomokat, nemtudok következtetni...
-
Szabi1991 #689 pff, fater is borult már iennel... de ő 1x a tengelye körül, és a talpára esett..