37099
-
#737 Ha volt cascotok akkor ja..De ne is várjatok annyit amennyi a kocsi..Örülhettek ha annyit kaptok, hogy egy új autó kezdőrészlet, meg még kb 1 évnyi törlesztőrészlet.
Kivéve ha szutykotok volt: D -
Sanyi93 #736 üdv!
a totálkárra fizet a biztosító ?? mert 70-el belénkjöttek és az egész kaszni mehajlott -
#735 Ma reggel már a pilóta is meghalt :( -
#734 köszönöm mindenkinek:( -
#733 Ez így ismeretlenként is nagyon lesokkolt. Őszinte részvétem, sok erőt! Átérzem fájdalmadat, én is nemrég veszítettem el közeli hozzátartozóm. Imádkozz sokat, és olvasd itt a [URL=http://www.near-death.hu/]"híres halál közeli élményeket"[/URL]. Nekem eszméletlen sok erőt adott. -
Szabi1991 #732 sokra nem mész vele ha beírom, de fogadd őszinte részvétem -
#731 -
#730 ez durva
Őszinte részvétem :( -
#729 hogy kerültek oda a tyúkok? -
öregember #728 száguldozás, aaaaaz megy.....
-
öregember #727 -
öregember #726 -
öregember #725 TYÚKOK A KOCSIBAN ??????????????????
-
n003 #724 :(( -
#723 köszönöm!
Az apukám 60km/h ment a tamográf szerint. A Vito vezetöje pedig a 2 sávos utból átment a szembejövösávba, mert valoszíü elaludt. Azt mondták h kb 150km/h-val mehetett. -
#722 http://www.sztarauto.hu/bulvarauto/a_vetkes_vezeto_elmenekult_a_tragedia_helyszinerol_majd_visszatert__foto
-
#721 részvétem!
sajnos ijenkor nem tud az ember mit mondani, csak fel a fejjel!
én 1éve vesztettem el, saját kezeim közt halt meg, pedig egészséges volt...
Kitartást! -
#720 fú basszus :S Részvétem... Ismerem azt az útszakaszt, nem ártana megcsinálni, mert katasztrófa az állapota, bár nemtudom itt mi okozta a tragédiát :( -
#719 köszönöm:( -
#718 Részvétem -
#717 Őszinte részvétem :( -
#716 köszönöm:'( -
#715 Nagyon sajnálom!Részvétem -
iszakos #714 Öszinte részvétem!
Sajnos másodpercek döntenek az életről-halálról!
Én is ma halottam,hogy egy ismerősöm,a héte közúti balesetben elhunyt,de még részleteket nem sikerült megtudni. -
#713 olyan rossz érzés h többé nem ölelhetem meg és nem beszélhetek vele:'( -
#712 köszönöm:(
-
#711 Lánglovagok cikk.:( -
#710 Nagyon sajnálom!Részvétem. -
#709 én nem tudnám feldolgozni ha apám így végezné, nem is tudom mit tennék :( -
#708 köszönöm:(( -
#707 Részvétem. -
#706 : O Ezt hogy? -
#705 köszi:((((( -
#704 őszinte részvétem :( -
#703 aha:(
már reggel óta sirok kb -
#702 ez komoly???? -
#701 a postáskocsit apukám vezette:'''''(((((((((((((((( -
iszakos #700 A tető csomagtartó mentett meg minket,az nyelte el az ütés nagyrészét,az igy is hullámos lett a teteje,meg kiszakadt a tető is foltokban. -
#699 ahogy az alvázat nézem sztem frontálisan karambolozott..
-
#698 ez durva
hol volt? info