37130
-
Márcsak mert amerikai..most ez az amit nagyon wanna: D -
Ne vegyél ilyen kocsit:D -

-
hol találtál még képet? mindehol csak azt az 1-et látom, amit az újságban is közöltek... -
arra lennék kiváncsi az ilyen ember hogy él tovább evval a tudattal. hogy véletlenül megölt valakit
biztos sokan vannak ilyenek
ránézel az utcán valakire és lehet az -
http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2008/08/14/a_kornyezetvedelmi_miniszter_fia_a_szentendrei_baleset_egyik_aldozata -
-
SZENTENDRE – Micsoda tragédia! Egy bimbódzó szerelem ért véget egyetlen pillanat alatt, amikor hétfő este a száguldó BMW lesodródott a Szentendrei útról. Ismerőseik szerint Petrik Adrienn (†15) és Szabó Barnabás (†15) barátsága éppen most kezdett fiú és lány közötti vonzalommá érni, a semmiből előtoppanó halál azonban könyörtelenül csapott le rájuk. Barnabás édesapja, Szabó Imre (55) környezetvédelmi miniszter egyelőre képtelen gyermeke elvesztéséről beszélni. -
Főleg, hogy az oldalütküzés nagysebességnél, még légzsákkal se biztos, hogy túléled, mert oldalirányba kettészakad az agyad. -
oldalütközésnél ha nicns légzsák mit sem ér az öv ha bent van kötve hanem -
Kis f@szarcú..
Agyonverném.
Bár, inkább a lelkiismerete fogja kinyÍrni..
Apját meg 5 évre, bekasztlizni, hogy a fiának 300 lovas bmw-t vesz...
Azért részvétem a 2 áldozatnak :(
-
Ezen a képen nem annyira, viszonylag ép is az utastér. Már csak arra lennék kiváncsi, hogy ki használta az övet.
-
Részvétem:( -
a kommenteket is érdemes elolvasni sztem -
az apját szerintem le kéne ültetni
ilyenkor az apja a felelős mivel nem nagykorú
az meg képviselő vagy mi
biztos nem használ a karrierjének
-
5ösnek vélem..a 7esnek a motorházteteje hosszabb, meg maga a 7es is hosszabb ennél szvsz...
ijenkor venném el örökre a jogsiját a srácnak...
aki halálos balesetet okoz soha többé ne üljön volán mögé..
sajnálom a gyerekeket...előttük volt az élet..
-
egyedül se menjen mert veszélyezteti a többi közlekedőt
gyalogost,biciklist,autóst... -
rohaggyak meg én csak 7-esnek tudom elképzelni...
amúgy a hátsó tetőrésszel kapott el egy oszlopot? nagyon pick-up jellege van :S -
Állítólag 530as volt...
Blikkbe azt nyilatkozták a szülők, hogy a csaj kb nem is ismerte a srácot, csak a gyerek le föl furikázott a városban, azt mondta nekik, viszi őket egy kört... Hát sztem egy idióta, aki képes 5 emberrel lakott területen 150 körül menni... Menjen egyedül, aztán akkor maximum magát nyírhatja ki, másokat nem kéne veszélyeztetni.. Gondolom nem a többiek mondták hogy hajcsad fel 200ig.. -
Nyugodjanak békében az áldozatok. A kis hülyegyerek aki vezette a kocsit remélem kikészül a saját lelkiismeretétől... -
az A oszlop és a lámpa helyének alakjából ítélve új 7-es lehetett -
majd mondom pontosan, mert egyik haveroméktól kb. 20-30 méterre volt
azt tudom, hogy a sarkon CBA van... vagy ABC? passz -
Hát ez szomorú
. Nincs több kép a balesetről? Kíváncsi lennék a pontos helyre. Elég sokszor megyek át Szentendrén, de ez alapján nem tudtam beazonosítani.
-
Videónekrológgal búcsúztatják a szentedrei áldozatokat
lehet az öv megmentette volna őket is mint a sofőr srácot...
bár a hátsó sor eléggé legyalázódott -
nekem van gokartom....ilyenek jatekauto jar -
Egyedül az autó 17 éves sofőrje nem sérült meg -
17évesnek gokartot se adnék nem hogy BMW-t -
akkor ezt csúnyán megszívta a srác...
mi volt ez egyébként ötös bömös? -
öregember #781 az egyik áldozat apja miniszter, ha teheti, mindent megtesz annak érdekében h NE ússza meg a sofőr -
hihetetlen,hogy a tapló kis sofőr túlélte a többi bezzeg nem :(
lecsuknám kb 10 évre...
ehelyett gazdag apuci elsikálja és jövő nyáron már máshol fog száguldozni
szánalom -
öregember #779 link -
öregember #778 -
gotchaaa #777 "Az Olasz utca és a Cifrakapu utca kereszteződésénél lévő kanyarban a Toyota Avensis kisodródott, majd az útszegély megdobta az autót, amely ezután a körülbelül egy méterrel lejjebb lévő út mellett parkoló Daewoo bal oldalába csapódott. A Toyota maga alá gyűrte a Daewoot, és az oldalára borította. Mindkét autó végül a Cifrakapu utca egyik családi házának a falánál állt meg." -
n003 #776 aztahúha :O ügyes :DD -
szépen leparkoltak xD -
gotchaaa #774 
-
Sztm egyelőre elég lesz -
-
-
-