37099
-
gotchaaa #777 "Az Olasz utca és a Cifrakapu utca kereszteződésénél lévő kanyarban a Toyota Avensis kisodródott, majd az útszegély megdobta az autót, amely ezután a körülbelül egy méterrel lejjebb lévő út mellett parkoló Daewoo bal oldalába csapódott. A Toyota maga alá gyűrte a Daewoot, és az oldalára borította. Mindkét autó végül a Cifrakapu utca egyik családi házának a falánál állt meg." -
n003 #776 aztahúha :O ügyes :DD -
#775 szépen leparkoltak xD -
gotchaaa #774
-
#773 Sztm egyelőre elég lesz -
#772 -
#771 -
#770 -
#769 -
#768 miért volt idióta? -
#767 ennek a sofőrje egy idióta volt kb...
Veresegyházon történt.A teherautó legyalulta a rákba.
A sofőr srác meghalt.
Most építették az új házukat.
Felesége,kisgyereke szerencsére nem volt vele... -
#766 -
#765 kb többet ne rakj be hullát direktbe
kösz... -
A Kistelek felől Szeged felé, körülbelül 120 kilométer/órás sebességgel haladó Ford a szatymazi leágazónál, egy erős bal kanyarban, a 159-es kilométernél áthajtott a záróvonalon és előzni kezdett. A megelőzött jármű sofőrje ekkor fékezett, mert szemből egy Skoda 120-as, utánfutós személygépkocsi közeledett. Az utánfutón zöldségeket szállító Skoda vezetője megpróbált jobbra letérni, de az ütközést az előző Forddal már nem tudta elkerülni, mely a bal elejével csapódott a Skoda bal elejének. A Ford kettészakadt és kigyulladt, az ülések és a sofőr kirepült a kocsiból. A 28 éves szegedi férfi a helyszínen életét vesztette. A Skodában ülő házaspár - egy 58 éves férfi és egy 60 éves nő - a roncsok közé szorult és a helyszínen életét vesztette. -
#763 uh de nem lennék mentős basszátokmeg... -
#762 -
-
#760 -
iszakos #759 Hát ez jól átölelte a fát!:( -
#758 Bevoltak kötve?:( -
#757 -
#756 :( -
#755 :( -
#754 Audi. Egy 10 éves kisgyerek és a szülők utaztak benne. Csak az apuka élte túl, az anya vezetett.... -
#753 Hello!
Opel volt? -
öregember #752 -
#751 Én Dadon lakok helybéliek) -
#750 tudom, hallottam róla -
#749 Ápropó Dunaalmás... Nem tudom, hogy nézted-e már Dunaalmás-Almásfüzítő-Tata kereszteződéstól Tata felé az 1-es úton, azt a két "sírt" az út egy-egy oldalán. Ott két motoros ment szembe. Az egyik versenyzett, a másik meg kihasználta a jó út adta lehetőségeket. Mind a kettőn két ember ült. Össze-vissza szakadtak az ütközésben. Egy autóst lesokkolta a szélvédőre csapódó testrészek. Az egyik nő félbeszakadt teste a mentőben félúton adta fel. Az ütközés erejét az is mutatja, hogy a két sír kb. 150-200m-re vannak egymástól. -
#748 Na az egy köpés innen :) -
#747 tudom hol van, én most Dunaalmáson vagyok :) -
#746 Tata melletti faluban, aminek Baj a becsületes neve. -
#745 :S
hol laksz? -
#744 -
#743 Meghalt a falunk khm "enyhén" érdekes embere. Úgy gondolta, hogy a községünk beli alacsony forgalmú útkereszteződésben szerzett tapasztalattal és sikerélménnyel nagyobb forgalmú helyeken is kipróbálja magát. El is ment Tatatabányára szorgoskodni.....az M1-esre.....képenvágta egy kamion... -
iszakos #742 A pénz kifizetésénél a kocsi bruttó vagy nettó értékét kapod,csak akkor kapsz bruttót,ha nem igényelted már vissza az autó áfáját.De ez még nem a teljes összeg,ebből leveszik a maradványértéket,és fennt maradó rész jár neked.Ha azonban az autód javítási költsége ezt az összeget meghaladja a fent maradó rész saját zsebedből megy.Hát egy ilyen fiatal autót nem biztos,hogy totálkárra veszik,bár ha látnék róla képet,lehet jobban tudnék segíteni benne. -
Sanyi93 #741 ht 3 éves lessz 2 hét mulva,asszem h. 16000 km-ervan benne apiaci értékét nem vágom :S -
iszakos #740 Nos
Ez ügyben a következők döntenek:autó életkora,hány kilométer van benne,piaci értéke mennyi.
Egyébként CASCO nélkül is totálkárra veszik az autót!
#687-es hsz-ben szereplő autot,holnap nézi meg a kárszakértő.
Abban igazat adok,hogy csillagászati összeget ne várj! -
#739 Naja.Végülis.CAsk az a baj, hogy amit az a biztosÍtő fizet az lóf@sz :) -
Sanyi93 #738 ht eggy suzuki wagoner+-volt casco nem csak biztosító simán de a hibás biztosítója fizeti meghajlott az egész kaszni :S