37099
  • gotchaaa
    "Az Olasz utca és a Cifrakapu utca kereszteződésénél lévő kanyarban a Toyota Avensis kisodródott, majd az útszegély megdobta az autót, amely ezután a körülbelül egy méterrel lejjebb lévő út mellett parkoló Daewoo bal oldalába csapódott. A Toyota maga alá gyűrte a Daewoot, és az oldalára borította. Mindkét autó végül a Cifrakapu utca egyik családi házának a falánál állt meg."
  • n003
    aztahúha :O ügyes :DD
  • desigo
    szépen leparkoltak xD
  • gotchaaa

• Smicy2
    Sztm egyelőre elég lesz
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    miért volt idióta?
  • desigo
    ennek a sofőrje egy idióta volt kb...
    Veresegyházon történt.A teherautó legyalulta a rákba.
    A sofőr srác meghalt.
    Most építették az új házukat.
    Felesége,kisgyereke szerencsére nem volt vele...
  • MaSzKa
  • desigo
    kb többet ne rakj be hullát direktbe
    kösz...
  • MaSzKa

A Kistelek felől Szeged felé, körülbelül 120 kilométer/órás sebességgel haladó Ford a szatymazi leágazónál, egy erős bal kanyarban, a 159-es kilométernél áthajtott a záróvonalon és előzni kezdett. A megelőzött jármű sofőrje ekkor fékezett, mert szemből egy Skoda 120-as, utánfutós személygépkocsi közeledett. Az utánfutón zöldségeket szállító Skoda vezetője megpróbált jobbra letérni, de az ütközést az előző Forddal már nem tudta elkerülni, mely a bal elejével csapódott a Skoda bal elejének. A Ford kettészakadt és kigyulladt, az ülések és a sofőr kirepült a kocsiból. A 28 éves szegedi férfi a helyszínen életét vesztette. A Skodában ülő házaspár - egy 58 éves férfi és egy 60 éves nő - a roncsok közé szorult és a helyszínen életét vesztette.
  • bertino
    uh de nem lennék mentős basszátokmeg...
  • MaSzKa
  • MaSzKa

• MaSzKa
  • iszakos
    Hát ez jól átölelte a fát!:(
  • Máté94
    Bevoltak kötve?:(
  • MaSzKa
  • Doog
    :(
  • MaSzKa
    :(
  • w77d
    Audi. Egy 10 éves kisgyerek és a szülők utaztak benne. Csak az apuka élte túl, az anya vezetett....
  • Doog
    Hello!
    Opel volt?
  • öregember
  • ChuckyHUN
    Én Dadon lakok helybéliek)
  • Smicy2
    tudom, hallottam róla
  • Nohab
    Ápropó Dunaalmás... Nem tudom, hogy nézted-e már Dunaalmás-Almásfüzítő-Tata kereszteződéstól Tata felé az 1-es úton, azt a két "sírt" az út egy-egy oldalán. Ott két motoros ment szembe. Az egyik versenyzett, a másik meg kihasználta a jó út adta lehetőségeket. Mind a kettőn két ember ült. Össze-vissza szakadtak az ütközésben. Egy autóst lesokkolta a szélvédőre csapódó testrészek. Az egyik nő félbeszakadt teste a mentőben félúton adta fel. Az ütközés erejét az is mutatja, hogy a két sír kb. 150-200m-re vannak egymástól.
  • Nohab
    Na az egy köpés innen :)
  • Smicy2
    tudom hol van, én most Dunaalmáson vagyok :)
  • Nohab
    Tata melletti faluban, aminek Baj a becsületes neve.
  • Smicy2
    :S

hol laksz?
  • MaSzKa
  • Nohab
    Meghalt a falunk khm "enyhén" érdekes embere. Úgy gondolta, hogy a községünk beli alacsony forgalmú útkereszteződésben szerzett tapasztalattal és sikerélménnyel nagyobb forgalmú helyeken is kipróbálja magát. El is ment Tatatabányára szorgoskodni.....az M1-esre.....képenvágta egy kamion...
  • iszakos
    A pénz kifizetésénél a kocsi bruttó vagy nettó értékét kapod,csak akkor kapsz bruttót,ha nem igényelted már vissza az autó áfáját.De ez még nem a teljes összeg,ebből leveszik a maradványértéket,és fennt maradó rész jár neked.Ha azonban az autód javítási költsége ezt az összeget meghaladja a fent maradó rész saját zsebedből megy.Hát egy ilyen fiatal autót nem biztos,hogy totálkárra veszik,bár ha látnék róla képet,lehet jobban tudnék segíteni benne.
  • Sanyi93
    ht 3 éves lessz 2 hét mulva,asszem h. 16000 km-ervan benne apiaci értékét nem vágom :S
  • iszakos
    Nos
    Ez ügyben a következők döntenek:autó életkora,hány kilométer van benne,piaci értéke mennyi.
    Egyébként CASCO nélkül is totálkárra veszik az autót!
    #687-es hsz-ben szereplő autot,holnap nézi meg a kárszakértő.
    Abban igazat adok,hogy csillagászati összeget ne várj!
  • solo
    Naja.Végülis.CAsk az a baj, hogy amit az a biztosÍtő fizet az lóf@sz :)
  • Sanyi93
    ht eggy suzuki wagoner+-volt casco nem csak biztosító simán de a hibás biztosítója fizeti meghajlott az egész kaszni :S