37099
-
#817 nem repülsz ki tehát sokat ér! -
#816 ejj, engem annyira elszomorítanak az ilyen dolgok... számomra az autózás a boldogságról szól, egyszerűen imádok minden autózással kapcsolatos dolgot. Annyira lever, ha halál, szomorúság is társul emellé...... -
#815 Az igaz, de a kirepüléstől (szerintem) megvédhette volna, ami állítólag a halálát okozhatta volna.
Tatán néhány hete egy lány(17) öngyilkossági kísérletet próbált elkövetni, sikertelenűl. A barátja(21) sietősen megpróbálta bevinni a tatai ügyeletre, de a nagy sebesség miatt felhajtott a járdára és halálragázolt egy 30-40 éveiben járó asszonyt. A lány nem volt bekötve és kirepült az első szélvédőn. A barátja (állítólag) így vitte be az ügyeletre. Sérüléseibe később belehalt. -
#814 2. Az még hagyám, hogy magbízól a sofőrödben, de a szembejövő vezető állapotáról nem tudsz semmit, és ezt sajnos sokan elfelejtik. -
#813 Innen -
iszakos #812 És mindezek fejében nemhogy szigorítanák a jogosítvány szerzés feltételeit inkább könnyitik!Már arról se kell előzetesen meggyözödni,hogy tud e irni,vagy olvasni a tanfolyamot kezdő személy!
És még csodálkozik vki,hogy olyan a közlekedési statizskiánk,morálunk amilyen?
Azt hiszem komolyan el kéne gondolkodni itt sok embernek,azon hogy miért tartunk ott ahol!
Én bekorlátoznám azt,hogy kezdő jogsival,hány kilowattos autot lehet vezetni!Rengeteg halál eset van abból,hogy rutintalanok a képességeit meghaladó autóval száguldozik!
-
iszakos #811 1.Nem ülök be olyan mellé akit nem ismerek!
2.Ha már beülök minimum,hogy az övet használom,egy idegenre nem bizza rá az életét az ember csak ugy,meg az öv használata kötelező!
3.Kiváncsi lennék,hogy vajon a soförnek mióta volt meg a jogsija,a korából itélve,még a nyomda festék se száradt meg rajta!
4.Az már most boritkolható,hogy mivel nem volt nagykorú a soför,ezért,biztos nem fog kapni elrettentő büntetést!
-
-
#809 de elvileg az utasok voltak nem?
gondolom ismerték a gyereket és tudták hogy hogy vezet, milyen gyorsan
persze ő volt a sofőr ,d az utasok is szólhattak volna hogy héj gyorsan mész vagy valami -
#808 Márcsak mert amerikai..most ez az amit nagyon wanna: D -
#807 Ne vegyél ilyen kocsit:D -
#806 -
#805 hol találtál még képet? mindehol csak azt az 1-et látom, amit az újságban is közöltek... -
#804 arra lennék kiváncsi az ilyen ember hogy él tovább evval a tudattal. hogy véletlenül megölt valakit
biztos sokan vannak ilyenek
ránézel az utcán valakire és lehet az -
#803 http://velvet.hu/blogok/helyszinelo/2008/08/14/a_kornyezetvedelmi_miniszter_fia_a_szentendrei_baleset_egyik_aldozata -
#802 -
SZENTENDRE – Micsoda tragédia! Egy bimbódzó szerelem ért véget egyetlen pillanat alatt, amikor hétfő este a száguldó BMW lesodródott a Szentendrei útról. Ismerőseik szerint Petrik Adrienn (†15) és Szabó Barnabás (†15) barátsága éppen most kezdett fiú és lány közötti vonzalommá érni, a semmiből előtoppanó halál azonban könyörtelenül csapott le rájuk. Barnabás édesapja, Szabó Imre (55) környezetvédelmi miniszter egyelőre képtelen gyermeke elvesztéséről beszélni. -
#800 Főleg, hogy az oldalütküzés nagysebességnél, még légzsákkal se biztos, hogy túléled, mert oldalirányba kettészakad az agyad. -
#799 oldalütközésnél ha nicns légzsák mit sem ér az öv ha bent van kötve hanem -
#798 Kis f@szarcú..
Agyonverném.
Bár, inkább a lelkiismerete fogja kinyÍrni..
Apját meg 5 évre, bekasztlizni, hogy a fiának 300 lovas bmw-t vesz...
Azért részvétem a 2 áldozatnak :(
-
#797 Ezen a képen nem annyira, viszonylag ép is az utastér. Már csak arra lennék kiváncsi, hogy ki használta az övet.
-
#796 Részvétem:( -
#795 a kommenteket is érdemes elolvasni sztem -
#794 az apját szerintem le kéne ültetni
ilyenkor az apja a felelős mivel nem nagykorú
az meg képviselő vagy mi
biztos nem használ a karrierjének
-
#793 5ösnek vélem..a 7esnek a motorházteteje hosszabb, meg maga a 7es is hosszabb ennél szvsz...
ijenkor venném el örökre a jogsiját a srácnak...
aki halálos balesetet okoz soha többé ne üljön volán mögé..
sajnálom a gyerekeket...előttük volt az élet..
-
#792 egyedül se menjen mert veszélyezteti a többi közlekedőt
gyalogost,biciklist,autóst... -
#791 rohaggyak meg én csak 7-esnek tudom elképzelni...
amúgy a hátsó tetőrésszel kapott el egy oszlopot? nagyon pick-up jellege van :S -
#790 Állítólag 530as volt...
Blikkbe azt nyilatkozták a szülők, hogy a csaj kb nem is ismerte a srácot, csak a gyerek le föl furikázott a városban, azt mondta nekik, viszi őket egy kört... Hát sztem egy idióta, aki képes 5 emberrel lakott területen 150 körül menni... Menjen egyedül, aztán akkor maximum magát nyírhatja ki, másokat nem kéne veszélyeztetni.. Gondolom nem a többiek mondták hogy hajcsad fel 200ig.. -
#789 Nyugodjanak békében az áldozatok. A kis hülyegyerek aki vezette a kocsit remélem kikészül a saját lelkiismeretétől... -
#788 az A oszlop és a lámpa helyének alakjából ítélve új 7-es lehetett -
#787 majd mondom pontosan, mert egyik haveroméktól kb. 20-30 méterre volt
azt tudom, hogy a sarkon CBA van... vagy ABC? passz -
#786 Hát ez szomorú. Nincs több kép a balesetről? Kíváncsi lennék a pontos helyre. Elég sokszor megyek át Szentendrén, de ez alapján nem tudtam beazonosítani. -
#785 Videónekrológgal búcsúztatják a szentedrei áldozatokat
lehet az öv megmentette volna őket is mint a sofőr srácot...
bár a hátsó sor eléggé legyalázódott -
#784 nekem van gokartom....ilyenek jatekauto jar -
#783 Egyedül az autó 17 éves sofőrje nem sérült meg -
17évesnek gokartot se adnék nem hogy BMW-t -
#782 akkor ezt csúnyán megszívta a srác...
mi volt ez egyébként ötös bömös? -
öregember #781 az egyik áldozat apja miniszter, ha teheti, mindent megtesz annak érdekében h NE ússza meg a sofőr -
#780 hihetetlen,hogy a tapló kis sofőr túlélte a többi bezzeg nem :(
lecsuknám kb 10 évre...
ehelyett gazdag apuci elsikálja és jövő nyáron már máshol fog száguldozni
szánalom -
öregember #779 link -
öregember #778