37099
-
#857 Az vér:) -
#856 Ott az agya az ajtókárpiton. -
n003 #855 jahh nehéz képről megmondani :| lehet az is hogy annyira betolta az a oszlopot az ajtónyílásba hogy vágták a tetővel meg már nemtudtak mit csinálni .. szerencsétlen ember biztos nem járt jól :( bár valszeg nem szenvedett sokat -
#854 fene tudja, az az igazság még csak nem is látom az A oszlop maradványait, szóval lehet tényleg a balesetnél szakadt szét -
n003 #853 ha vágják az A oszlopot akkor a tetőt elhajtották volna felfelé -- már mérne szakadhatna így szét egy tetőoszlop pl: #833 -
#852 Itt fejezés volt ahogy nézem. -
#851 gondolom befutott a kamion alá... De az A oszlop tuti vágva van, nem szakadhat így szét -
#850 Itt szerintem elkapott valamit tető magasságban, és akkor aztán tök mindegy miben ülsz. -
#849 jogos
a tűzoltók tuti nem nagyon gondolkoztak,hogy hol vágják... -
#848 Azért ehhez a hidraulikus vágó is hozzájárult,azt ne felejtsük el! -
#847 Mindegyik így végezné ne izgulj:D -
iszakos #846 Na ez már törés teszt volt a javából!
De azt hiszem,hogy ezzel az eredménnyel megbukott.
-
#845 Suzuki SX7=Esikszét
:D -
#844 a járatós suzi le lett gyalázva rendesen... -
#843 k. -
#842 ha találok akkor majd rakok be -
öregember #841
-
öregember #840 Smart törésteszt -
iszakos #839 Nem azt irtad,de sajna Mo.-n ez a helyzet.
Egyébként jogosan merül fel a kérdésem szerintem.
-
Szabi1991 #838 én nem azt írtam... -
#837 azokon kívül, azokat már láttam :D -
#836 olvass vissza sztem likeltem párat -
#835 ilyen jöhet még. -
iszakos #834 Ez igaz,de attól,hogy az alap adatait le tudja irni vhogyan,akkor az már felelősség teljes ember? -
gotchaaa #833 Jó kis autó ez a Hummer.
-
Szabi1991 #832 de, én kell kitöltsem a jelentkezési lapot Kreszre -
#831 http://automenedzser.hu/hirek/20080521_bmw_m3_borulas.aspx -
#830 http://automenedzser.hu/hirek-kozlekedes/20080706_lakohazat_rombolt_bmw_szandot.aspx
http://automenedzser.hu/hirek/20080628_bmw_yamaha_gyor.aspx -
#829 ezekkel a BMWsekkel mindig csak a baj van... -
#828 http://automenedzser.hu/hirek/20080718_Veszprem_BMW.aspx -
#827 Aztage.i...
Ekkora marhát... -
#826 nem tudom, de sokat fog
ugyanis már felfüggesztettbe volt, mert találtak már az autójában 3kg heroint + most még jött ez a baleset is... -
iszakos #825 Ez aztán a bulizás,azt meg kell hagyni!
Nem elég,hogy majdnem meg mérgezik a másikat,meg egy ártatlan család anyát is elütnek!és ezért milyen büntetést kapott a soför? -
iszakos #824 A legnyagyobb hülyeség amit egy soför elkövet,ha rutinból vezet egy utvonalon!!
Csak egyszer kerüljön más helyzetbe mint a megszokott,és vége!
Tipikusan az az eset,amikor azt mondja a soför a rendörnek,hogy tegnap is ilyenkor jöttem erre,akkor nem jött a vonat! -
iszakos #823 A válaszod első része vissza vezethető arra amit irtam korábban!
kiegészitve azzal,hogy nem kellő képpen ellenörzik az alaklmasságot a jogosítvány megszerzése után!
Az a baj,hogy olyanok kapnak jogosítványt sok esteben,akik képtlenek ésszel közlekedni! -
iszakos #822 De itt szó nincs szembejövő autósról!
Ebben igazad van,az kevés,ha csak az egyik fél vigyáz!
Velem két baleset történt két év alatt,és mindegyiik alakalommal kétdéget kizáróan a másik soför hibája miatt történt meg! -
#821 Akkor hozzám ez a feltúrbózott verzió jutott el. Bocs. :( -
#820 Itt az az igazi gond, hogy nem függ a kilowattok száma a kortól. Vannak olyan 40-50 évesek is, akik annyi idős korukra hülyülnek meg/lassulnak be, hogy ott meg már azért veszélyes. És sok fiatal van aki jobban vezet, mint sokan, akik már évek óta. Persze tapasztalat akkor sincs nekik, egyszerűen kell egy alapfokú logika a vezetéshez, no meg tolerancia.
Ettől független sztem a magyar utakon (autópályákat kivéve) 120-nál többel menni egyszerűen hülyeség... Ha valaki ismeri már az utat, azon jár évek óta dolgozni, az legalább a statikus hibákat ismeri, de még mindig ő is kikaphat váratlan eseményeket, vadakat, stb. Szal nem a kortól függ ez csak.
Én is 19 évesen jutottam szerencsésen hozzá egy erősebbnek mondható kocsihoz, mégsem száguldozok vele eszetlenül, mert nem azzal kell gizdulni a haverok előtt, hogy városban tolok 150et, és én leszek a king of the road... -
#819 jópoén nem mondom... -
#818 EZ JÓ NAGY HÜLYESÉG!!!
a nővérem barátnője ez a csaj.
és ezzel a csávóval - sofőr -+csávó baráti körével elment bulizni a csaj.
poénból a csajjal szőnyegtisztítót itattak és amikor látták hogy nagyon szarul volt a csaj akkor próbált meg vele elmenni a kórházba, ami nem sikerült. a csaj már úgyahogy jobban van - anyám főműtősnő és szokott hozzá bejárni - .
a sofőrnek nem lett baja, de nem ő vite be hanem már a mentősök.
a csaj NEM halt meg! egyedül az asszony - akit elütöttek :(