37099
-
#897 úúú gecc ma reggel hihetetlen szörnyű gázolás történt a köki mellett kőbányán :(
egy renault megane-t láttam, az auto motorháztetejének közepe totál összetört, középen a szélvédő totál összetört szintén, földön pedig a mentők hordágyon látták el a sérültet, de csupa vér volt ő is :( -
#896 Nyúlért -
n003 #895 miért is?? :O -
#894 na ennek kéne valahogy véget vetni..... -
#893 az orvos mindenkinek aláírja a papírt
ha gond lenne pár ezrest kap aztán meg is oldódott a gond...
Olyan mint a zöldkártya:minden autó megkapja... -
#892 Nesze neked Honda Civic -
#891 Annak már megváltás volt ez a baleset szvsz... -
#890 szó mi szó, rengeteg a már alig látó, görcsösen vezető öreg az utakon. Én saját magam tiltottam meg a 78 éves nagyapámnak, hogy vezessen, miután egy ebédnél lazán összetévesztett a nővéremmel, mert már az orráig alig lát el...... És ami dúrva: nem sokkal előtte volt orvosin és simán megadta neki az orvos az engedélyt!!! Ha rajtam múlna, az ilyen soha a rohadt életbe nem láthatna többet betegeket!!! -
#889 vagy nem csak az
idős korba a reakcióidő megnyúlik -
n003 #888 amúgy egy ismerősöm édesapja 40 éves volt amikor infartust kapva elhalálozott vezetés közben .. igaz ő éppen az udvarba állt be :((
ez nem életkor kérdése sajnos -
n003 #887 ez nem felső korhatár kérdése :(
amikor én tanultam vezetni volt egy nő aki már a 4. oktatójánál volt és vagy 150!!! (akkor 21 után lehetett menni vizsgázni) óra vezetés után kegyelemből megadták neki a jogsit de azt hozzáfűzték hogy soha ne használja :((
szerintem ahogy az autónak kell műszaki úgy a vezetőknek is 5-10 évente kellene vezetésből vizsgázni bizonyos életkor felett még gyakrabban.. -
#886 "Egy személygépkocsi Csopak felől haladt Alsóörs irányába, amikor a vezető feltehetően rosszullét miatt a járművel áttért az úttest túloldalára. Négy szemből érkező autóval érintőlegesen ütközött, az ötödikkel viszont frontálisan karambolozott - mondta Bankó Magdolna alezredes. Ismertetése szerint a baleset következtében a sávját elhagyó autó 76 éves vezetője, egy papkeszi lakos, a helyszínen életét vesztette."
kérdem én, mikor tesznek már egy felső korhatárt a jogosítvány birtoklói számára? hajam az égnek áll, mikor látom, hogy egy öreg papa, aki mikor még vezetni tanult, 10ed ennyi autó nem volt az úton, s azóta főúton 60al döcögni legalább olyan veszélyessé vált, mint száguldozni 140el... -
#885 Már megtaláltam. Az egyik nő anyum munkatársnője volt. :( -
#884 Tegnap történt valami baleset Alsóörs környékén. Tudtok róla valamit? -
#883 érdekes -
#882 http://www.youtube.com/watch?v=_b-cwS8m8nA&feature=related -
#881 *Pórul -
#880 Balesetek leírásokkal képekkel
Porul járt munkagépek (képek)
Hogyan törjünk össze drága kocsikat (videók) -
#879 arról már hallottunk volna... -
#878 ugye nem soltész rezső? -
#877 volt :( -
#876 Figyelem ez egy férfi:(
-
#875 Oszlop tesz powaa!
-
iszakos #874 Tipikus esete annak amikor a balf.sz soförök beszurják a kocsijuk eleljét a kanyarodó jármű mellé!Rövidebben beékelődik! -
Szabi1991 #873 én a rendszámokat is ki szoktam satírozni, ha fényképezek egy járgányt.... -
#872 akkor miért van kisatírozva a kép -
öregember #871 mit halucinálsz ? -
#870 t voltál? -
öregember #869 fényezés enyhén sérült -
öregember #868
-
öregember #867 múlt heti...
-
#866 megkímélt állapotban, női tulajtól..... -
öregember #865 -
iszakos #864 Igy kell szakszerüen Passatot törni!:D -
http://www.mycrash.info/car/19117/VW-Passat-20-TDi-Highline-back.html -