Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
AP-762: A végén keményen elintézik a motor rablót...
a legjobb, amikor gyorsan letekeri a hangerőt :D

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

nem volt bekötve....mekkora mákos
PetruZ
Hát nem tudom, én ezen a videón semmi extrát nem látok. Vagy az a célja, hogy ismét nyihogjunk a BMW-seken? Mert ahhoz képest egész jól kijött belőle, nem sok baja esett...
z0ty4
övet persze nem kötünk mert az full ciki <#nyes>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

slRa4fV9t
Pár hete rakták fel a videót, de mintha láttam volna ezt régebben is. Ettől függetlenül még mindig jót röhögök az ipsén, biztos sok orosz "mafia driver" videót nézett azt gondolta ő is kipróbálja mit tud. :D

//www.youtube.com/embed/ohPc94n8Wtw

Így lassítva durván fájdalmasnak néz ki

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

1.26 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tuvok
//www.youtube.com/embed/03BIDz1ZbzA

Tuvok
<#eljen>

Totti5
2015 óta megvan, akkor volt 37 ezer. Tökéletesen teszi a dolgát.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tuvok
Köszi, jónak tűnik. :)
Prestigio-t vettem idén, harmadik kamerám és ennek van eddig a legrosszabb képe, a hangról nem is beszélve. Többet vártam.

Totti5

Tuvok
:D
Milyen kamerád van ?

Totti5
Nooormááális? még jó hogy nem téblábolt arra senki ( két gyalogos utána éppen ott ment el és egy autó is befordult, igaz már a másik sávot használva ) hülyebarmok.
//www.youtube.com/embed/MTg-8ZhOtyQ

desigo
Amikor lezuhansz egy repülővel de azonnal egy másikra raknak és úgy visznek el.
Jobbulást...
lezuhant egy Cessna típusú repülőgép Érsekcsanádon

RatBaG
//www.youtube.com/embed/pWEFtOKdqPI

Per Aspera Ad Inferi.

az amerikaiak nem tudnak vezetni és ez nem vicc
Alien69
Ha megnézzük a videókat, abból nem derül ki az igazság. Itt említeném meg, hogy elnézést kérek, a múltkor elragadtattam magamat az ügyben, pedig nem volt igazam! Alyona NEM annyira hibás, sőt! Ugyanis, PetruZ #32587 hsz-ében (youtube link) 03:31-től látszik a lényeg. Egy másik autó lökte a zebrán várakozók közé! Amiről Ő ugye nem tehet, hiszen, Ő még a sárgán hajtott át, valszeg. <#idiota> A Neki ballról érkező meg nekifutásból ment be az éppen váltó lámpánál.

Mi van ezzel a kanyarral, hogy ennyire szedi az áldozatait?
Látszólag egy sima hajtűkanyar.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Az összes biztosító ezzel foglalkozik, hogy emberi életeket számol ki pénzbeli értékre, úgy hívják a terméket, hogy "életbiztosítás". Nem szép dolog, főleg az áldozatok és a családtagjaik szemszögéből nézve, de biztosan ki lehet azt is számolni mekkora kár okoztt ezzel a balesettel pénzbeli értékben számolva.

★★★★★

vajon mennyit ér egy emberi élet az 'elkövető' szempontjából és mennyit a hozzátartozóéból?

azért elgondolkodtató, hogy testőrt fogadtak a kicsi lányuk mellé, de hagyták vezetni annak ellenére, hogy tudták nem jó és nem normális a vezetési stílusa .. miért nem a testőr vezetett?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mekkora nevetséges törvény már??!?! mert az ugye előfordul,hogy megvesztegetnek bírókat-ügyészeket ,de itt meg baszki kajakra törvénybe van foglalva,hogy simán "kifizeted az árát" a bűncselekményednek

Forolto
Sajnos akkora médiát kapott a baleset,hogy nincs az az isten,aki kihozná.Főleg,hogy elismerik a bűnösségét.Rezesova is leüli,amit le kell ülnie,akármilyen gazdag...egyébként meg jó tanulópénz a maradék életére.Talán még jóember is lehet.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/lKacBQ4qW4A

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
Csőlátás, kombinálva a szláv nyomulós stílussal...
PetruZ
Délután megint volt valami a Szentendrein, most befelé, az aquincumi vasúti híd után. Csak a külső sáv volt zárva, de két törött kocsit is láttam, az egyik elég csúnyán nézett ki, bal első kereke hiányzott, stb..
Az orosz videók tele vannak féktávon belüli elé fordulásokkal, mintha nem is látnák, hogy jön szemből egy autó 60-nal, 10 méterre.
Csomószor a Kamaz elé fordulnak ki, nem értem ezeket az embereket.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Én ezért szoktam bekötni magam még a buszon is, bármi megtörténhet. (már ha van a buszon biztonsági öv)

★★★★★

Totti5
Mer nem kell biztonsági öv, de ahogy látom az utasok is lefejelték a mögöttük ölő padlóját.

Azért a teherautósofőr is alkalmatlan.
Hova tette a szemét, hogy tiszta időben, hosszú egyenes szakaszon, alig forgalomban nem vesz észre egy buszt.

Alexease
Azert busszal visszatolatni autopalyan sem eletbzitositas. A buszsofor gyorsan "kiszallt" az ablakon (0:35) ...
//www.youtube.com/embed/QEJgnvlgo_k
uhh! de hogy a rákba nem látták a motorosok? még nem is lassítottak

Alien69
Az az igazság, hogy én is rendszeresen fülest hordok, és zenét halhatok. De! Ez önmagában keveset számít. Az adott pillanat dönti el, hogy meghalok, mert nem hallom a zuhanó repülőgépet. <#idiota> Minden másra ott a szemem, a nyakamon forog a fejem, még arra is, amerről elvileg nem jöhet semmise. Ugyanis, egy dolog a jelen, de a jövőben még kevesebb zaj lesz, az elektromos autók miatt is.<#vigyor1>

Totti5
Ha én a sínekre megyek akkor a szememmel nézem meg hogy mi a helyzet, ha már sípolnia kell egy mozdonynak, fékeznia akkor ott erőteljesen gondok vannak már és nem a környezeti hangok hiánya.

Alien69
Rendszeresen halnak meg, vagy szenvednek komoly sérülést úgy, hogy "zenét halhatnak". Legutóbb 2 napja:
Zenét hallgatott a lány, ezért nem hallotta a HÉV sípolását
A 16 kerben ez rendszeres, hogy a hév gázol hasonló okok miatt. De, múltkor a saját szememmel láttam egy idiótát az Örs Vezér téren, a 32-s busz megállójánál van egy gyalog átkelő hej a villamos síneken. Csak ennyi. Két sin, és ezen át lehet menni. Az idióta, füles a fején. Balról áll be a vili a megállóba. Azt nézi veszettül, és megy át. persze, jobbról is jött, erőteljes fékezés, csilingelés, és éppen hogy észre vette az idióta, hogy jön a másik irányból is.<#ijedt>

Alexease
Nem csak a busz mogul, a 2x3 savos uton maszkalnak keresztul, van amikor kozepen allnak nehanyan, es ket oldalt megy a forgalom;) De van amikor egy savot blokkolnak. Necces, mert ha csak lassitasz es elmesz mellette, ott marad az uton a forgamolban. Ha meg szinte megallsz es intesz hagy menjen, kepes megindulni "vakon" es a kovetkezo savokban csapja el valaki.
hát aki felnőtt létére a busz előtt lép ki az úttestre az is megérdemelne egy Taigetoszt
Alexease
Attol en is agyfaszt kapok, amikor az autok kozul kitolja a babakocsit aztan korbenez.

A masik "kedvencem" a Rakoczin a Nagy diofa es a Sip utca kozti resz, a Kazinczynal ket buszmegallo egymassal szemben, Urania, Spar, Kazinczy fele belvaros stb. Ott rohangal at mindenki, ami csucsforgalomban, autok kozul kiugralva "izgalmasabb" (mar volt 1-2 fekezesem/kerulesem).

Evek ota lazadnak oda egy zebraert, de mivel meg nem halt meg senki, igy az meg odebb van.
Majd ha elcsapnak 1-2 embert, akkor: lazadas, peticio, alairas gyujtes, onkenyes ut lezaras, demonstracio, bizottsag alapitas, onkormanyzati ules, terveztetes, EU palyazat, barkacsolas, a kepviselo hosiesen atadja (sose ult BKV-n vagy gyalogolt), aztan general javitas, ujra atadas stb. :))))))

Ja, ez Budapest, a fovaros kozepe, turista osveny...
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.22. 19:09:51
a kamionos egy fasz! és remélem megbasszák a jogsiját! és hála az égnek,hogy nem történt tragédia

DE!! a fogyatékos anya,hogyan lehet ilyen barom,hogy nem néz szét a kibaszott úttestre lépés előtt???!!!! pláne a saját kisgyermekével akit maga előtt tol az Isten barma?!?!?!?! ezen annyira kitudok akadni,hogy még!

A zöldnél is nézzetek már szét mielőtt az úttestre léptek!!!
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.22. 18:52:56
Alexease
//www.youtube.com/embed/tXXsQw8dL38?t=4m18s
Alexease
Nem sok hianyzott! <#wow2><#wow3>