Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Prestigio-t vettem idén, harmadik kamerám és ennek van eddig a legrosszabb képe, a hangról nem is beszélve. Többet vártam.
Jobbulást...
lezuhant egy Cessna típusú repülőgép Érsekcsanádon

Látszólag egy sima hajtűkanyar.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
★★★★★
azért elgondolkodtató, hogy testőrt fogadtak a kicsi lányuk mellé, de hagyták vezetni annak ellenére, hogy tudták nem jó és nem normális a vezetési stílusa .. miért nem a testőr vezetett?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Csomószor a Kamaz elé fordulnak ki, nem értem ezeket az embereket.
★★★★★
Hova tette a szemét, hogy tiszta időben, hosszú egyenes szakaszon, alig forgalomban nem vesz észre egy buszt.
Zenét hallgatott a lány, ezért nem hallotta a HÉV sípolását
A 16 kerben ez rendszeres, hogy a hév gázol hasonló okok miatt. De, múltkor a saját szememmel láttam egy idiótát az Örs Vezér téren, a 32-s busz megállójánál van egy gyalog átkelő hej a villamos síneken. Csak ennyi. Két sin, és ezen át lehet menni. Az idióta, füles a fején. Balról áll be a vili a megállóba. Azt nézi veszettül, és megy át. persze, jobbról is jött, erőteljes fékezés, csilingelés, és éppen hogy észre vette az idióta, hogy jön a másik irányból is.<#ijedt>#ijedt>
A masik "kedvencem" a Rakoczin a Nagy diofa es a Sip utca kozti resz, a Kazinczynal ket buszmegallo egymassal szemben, Urania, Spar, Kazinczy fele belvaros stb. Ott rohangal at mindenki, ami csucsforgalomban, autok kozul kiugralva "izgalmasabb" (mar volt 1-2 fekezesem/kerulesem).
Evek ota lazadnak oda egy zebraert, de mivel meg nem halt meg senki, igy az meg odebb van.
Majd ha elcsapnak 1-2 embert, akkor: lazadas, peticio, alairas gyujtes, onkenyes ut lezaras, demonstracio, bizottsag alapitas, onkormanyzati ules, terveztetes, EU palyazat, barkacsolas, a kepviselo hosiesen atadja (sose ult BKV-n vagy gyalogolt), aztan general javitas, ujra atadas stb. :))))))
Ja, ez Budapest, a fovaros kozepe, turista osveny...
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.22. 19:09:51
DE!! a fogyatékos anya,hogyan lehet ilyen barom,hogy nem néz szét a kibaszott úttestre lépés előtt???!!!! pláne a saját kisgyermekével akit maga előtt tol az Isten barma?!?!?!?! ezen annyira kitudok akadni,hogy még!
A zöldnél is nézzetek már szét mielőtt az úttestre léptek!!!
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.22. 18:52:56