Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy meg mindig nem alapfelszereles az autokban a onboard kamera (elol-hatul), az is egy vicc. Egy uj auto +4milla. Nehogy mar ne ferjen bele 2 kamera ara, raadasul gyarilag nagytetelben negyed annyiba kerulne mint egyszeru boltban.
Meg kotelezove is tennem, ami non-stop rogzit. Persze a speederek kipiszkalnak belole. De ha baleset van, es egyertelmuen hozzanyultak, akkor mehetne a plusz bunti.
Es meg mennyi lehetne, ami csak a szerencsen mulik.
Most hazafele elottem nagy BMW, macisajt, ment volna tovabb, de szerencsere radudaltak keresztbol, nyomott egy satut. Ha nem dudal vagy nem veszi eszre BMW elejet, akkor kicsit csattannak. A BMW-nek valszeg csak az eleje kereszbe; a masik ugy ahogy, de tuti elrantja balra (meg arra is tolja a BMW); es mivel a szabalyos autossal szemben eppen egy biciklis jott, tuti frontalisan elcsapta volna.
Igy meg lett volna a szokasos "evolucio": a total kivulallo biciklis meghal; az atlag autos szarul erzi magat es nincs autoja; a BMW-s meg masnap atul a masik BMW-be.
Durva egy nap :/
★★★★★
Downhill!!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Prestigio-t vettem idén, harmadik kamerám és ennek van eddig a legrosszabb képe, a hangról nem is beszélve. Többet vártam.
Jobbulást...
lezuhant egy Cessna típusú repülőgép Érsekcsanádon

Látszólag egy sima hajtűkanyar.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
★★★★★
azért elgondolkodtató, hogy testőrt fogadtak a kicsi lányuk mellé, de hagyták vezetni annak ellenére, hogy tudták nem jó és nem normális a vezetési stílusa .. miért nem a testőr vezetett?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Csomószor a Kamaz elé fordulnak ki, nem értem ezeket az embereket.
★★★★★
Hova tette a szemét, hogy tiszta időben, hosszú egyenes szakaszon, alig forgalomban nem vesz észre egy buszt.