37130
-
n003 #968 jó autóskesztyű és jóó az :) -
Azt a kormányt öröm lesz elfejelni:D -
Nem 10 millás.....Csak 1, mivel már 86 os...És momo fa sportkormáyn meg minden, nekem ezért kell. -
Nem vagyok idegbeteg ako 2 kilóval tolja a városban. -
Hát nemtudom, de igazából valakivel menés/hazamenés során nem feltétlenül kell ismerned azt, akivel mész valahova, mert lehet, hogy pl nem a te közvetlen haverod, stb. Szerintem azé a felelősség, aki a volán mögött ül.. Én így tekintek mindig a dolgokra, mikor valaki beül mögém/mellém. No meg beköttetem az övet, ami a lent említett balesetben is segíthetett volna... -
hány olyan embert látok aki kiszáll a 10 millás kocsiból, és mindenki csak visít rajt, akkora idióta, és olyan suzukis srácot is, akinek jobb nője van mint neked mondjuk lehetne :) Nem az számít milyen kocsid van, de idővel majd belátod -
Attis38 #962 Ezzel is maximálisan egyetértek. -
Attis38 #961 Na itt kezdődik a bibi
Hogy a sok elkapatott kispöcs égőnek tartja a Suzukit,Opelt,stb. Nem baj,sufnituningolt Bömös,Merdzsó,Golf,az kell a te korosztályodnak,három roncsból összehegesztve,nagy hang-nagy spoiler.Nyomd csak neki,tudod,várják a vesédet
-
Attis38 #960 Mert te vagy személyesen Senna reinkarnációja,ugye
?Igenis tessék fokozataosan megszokni az erősebb gépet.Nem hinném,hogy a szeretteid boldogok lennének,ha naponta ücsörögnének az ágyadnál az intenzívosztályon.És még akkor nem is mondtam a rosszabbik esetet...
-
Nem az autótól függ,hogy milyen az autó hanem attól,hogy milyen a vezetési stílus.Mert egy vonat ugyanúgy elcsaő egy swift mint a egy Mercit.Egyik autó se biztonságosabb a másiknál mert sosem tudhatod,hogy mennyivel mennek beléd:) -
1.Nemégetem magam ilyen szarral
2. halálgép, nemakarok egy ilyen szaba megdögleni: C Ha nem is az én hibámból: C -
Otthon van a 300 e merci, : CCC
És abba biztonságba érzem magam.: C -
DJ BP #956 mert 17 évesen k*rva fontos szempont ez... -
n003 #955 mér mivel akarsz? :)) amúgy egy kezdő soffőrnek énis meghatároznám miaz a max amit vezethet (kecskét pórázon :D főleg neked) -
Ahamm, 3 év mulva bevezethetik, miutánn én letettem a jogsit: CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Lóf@szt! Ha bevezetik abban a pillanatban lépek innen a francba ....
Nehogy már suzukival járkáljak...: SSS -
n003 #953 de azért halkan megjegyezném azt is hogy az meg az ő felelőségük (volt
) hogy beszálltak abba az autóba
-
Attis38 #952 Azt nem mondtam
Viszont az tény,hogy pont a mai 16-20 éves korosztály érzi úgy,ő kurvára jól vezet.Aztán rendre kiderül,ez nem árkádjáték,de ekkor már késő ,és megszívja,mint a torkosborz
Vagy elkéri/elcsórja apa/anya,nővér/hugi/stb. szuperautóját,vagy igénytelen sufnituningolt gány járgánnyal nyomja a közúton,ami a csövön kifér.Lehet,ez neked mókás,de belegondoltál,mit szólhattak annak a lánynyak a szülei,mikor a bekopogtató zsernyákok elmondták a szomorú hírt,hogy a kamasz gyermekük nincs többé? Mert egy kevés vezetői tudással,de nagy arccal rendelkező barátja a halálba kocsikáztatta?
-

-
n003 #950 hujje :DD -
n003 #949 édesapám testnevelőtanár és tudna erről mesélni mennyire nem neveleik a 'szülők' a gyerekeiket :(( én biztos hogy fogok majd foglalkozni vele-velük főleg az ilyen feleőségteljes dolgokban .. és biztos hogy be fogom fizetni egypár napra a hungaroringi tanpályára hogy olyanoktol tanúljon akik ebben tényleg jók meg ami fontosabb hogy van megfelelő tanpályájuk az oktatáshoz! :) -
Attis38 #948 Jogos,de azért túlzás,hogy egy unatkozó kiskölök egy M3-as Bömössel rodeózzon.
Rengeteg a diszkó-baleset:( Ezek a srácok beleültek a jóba,de a képességeik messze nincsenek az autóhoz felnőve. -
Mopedautót mindenkinek:D -
n003 #946 na ez a halálom :(( én például ezeket a 75 lovas fosokat (is) tiltanám főleg egy kezdő kezében gyilkos szerszám ha még nehezen ítéli meg előzhet e vagy sem .. szerintem egy tonnás autóhoz rozzant kevés a 75le :(( -
Attis38 #945 Sajna nem az:( Az önfegyelmet nem tanítják az autósiskolákban:( -
szieszáj #944 nem megoldás. -
Attis38 #943 Viszont lehetne egy korhatár alsó korhatár is,avégett,hogy kezdő 17-18éves hülyegyerekek ne rodeózhassanak 250+ verdákkal a közúton.Bevezethetnék,hogy a kezdő vezető az első két évben ne vezethessen 75pacinál erősebb autót.Mondjuk ez úgyis ellenőrizhetetlen nálunk. -
Attis38 #942 Ma reggel a Mokka foglalkozott a szentendrei tragédiával,ahol a hülye 17éves gyerek a Bömössel a halálba vitte a barátait.Driftelgetett.Nem értem,miért kell 200-300lovas autókat adni rutintatlan,jaszkarizó nyikhaj gyerkeek keze alá.Rutinosabb sofőrrel is megtörténhet a baj,de ezek a srácok azt hiszik,ha NFS-ben királyok voltak a monitor előtt,aközúton is megtudják fékezni a gépállatot??? Csak itt nincs reset gomb,meg continue... -
aludni fogok :o -
Szabi1991 #940 akkor holnap délelőtt is legyél arrafelé 
(én is ott fogok csigáskodni xD) -
n003 #939 amit még kevesebben kapcsolnának be mert macera meg kényelmetlen :| -
"bár nem lep meg, hisz lehetsz vagy 20 éves, tuti első élményed volt"
nem megy ez neked, megint csak magadnak mondasz ellent, mind1, hülye vagy :D
részemről téma close ezzel. -
még régebben..5-6éve..P205 Turbo (rallye) autót próbáltunk...60al kanyarban túl tövön mentünk, megdobott a padka...
2t pördültünk a tengelyünk körül..az öv megmentett :)
a kocsikba is 4*os öv kéne :D -
Ha bevágja a tarkóját, halántékját akkor vége...
-
nem hiszem hogy egyről beszélünk, ez nem opel corsa volt valami nagyobb inkább ford focus vagy valami de már nem emléxem
#932<---tudom én, ismerősöm bicivel halt meg, valahogy belement az árokba ami ilyen betonnan volt ki"falazva" 3 hétig kómába feküdt aztán meghalt -
Jah, ma olyat láttam, hogy...
Voltunk gokartversenyen..Volt egy kis baleset, hülyék minket néztek, jö9tt egy suzukis, megállt segÍteni, erre jött egy vw passatos, nézelödött, és gyök2 vel telibevágta a szutykot.: D -
jogos...
pl ez...
-
öregember #932 80-100-120-nál is lehet úgy ütközni, borulni, hogy utána a tűzoltók szednek ki, nem kell ehhez 200.... -
Ehmm..Ez nem egy olyan baleset vol, hogy valami család kanyarodott fel egy felhajtónál, és oldalbavágták őket?
Azthiszem, egy ope corsa volt aminek nekimentek....
Egy egész család indult balatonra abban a kocsiban :(
Ismerős mesélt róla, és most ez jutott eszembe. -
öregember #930 a figyelmetlenség, a túlzott önbizalom, a "hibázás" (az emberi hülyeség) nem akadályozható meg megemelt büntikkel
csak vegyük példának az előzésekből származó frontál baleseteket ahol nem tudja felmérni h milyen messze van a szembejövő......... -
hát azér legyen akár milyen autóm szerintem nem érdemes állandóan taposni neki 200-250-el ha olyan kocsim LENNE mert nem akarok ilyenbe vagy ilyenbe kikötni, bár az elsőben már feküdtem a másodikat nem akarom kipróbálni:P