37130
  • n003
    jó autóskesztyű és jóó az :)
  • Máté94
    Azt a kormányt öröm lesz elfejelni:D
  • solo
    Nem 10 millás.....Csak 1, mivel már 86 os...És momo fa sportkormáyn meg minden, nekem ezért kell.
  • solo
    Nem vagyok idegbeteg ako 2 kilóval tolja a városban.
  • autoszimulator
    Hát nemtudom, de igazából valakivel menés/hazamenés során nem feltétlenül kell ismerned azt, akivel mész valahova, mert lehet, hogy pl nem a te közvetlen haverod, stb. Szerintem azé a felelősség, aki a volán mögött ül.. Én így tekintek mindig a dolgokra, mikor valaki beül mögém/mellém. No meg beköttetem az övet, ami a lent említett balesetben is segíthetett volna...
  • autoszimulator
    hány olyan embert látok aki kiszáll a 10 millás kocsiból, és mindenki csak visít rajt, akkora idióta, és olyan suzukis srácot is, akinek jobb nője van mint neked mondjuk lehetne :) Nem az számít milyen kocsid van, de idővel majd belátod
  • Attis38
    Ezzel is maximálisan egyetértek.
  • Attis38
    Na itt kezdődik a bibi Hogy a sok elkapatott kispöcs égőnek tartja a Suzukit,Opelt,stb. Nem baj,sufnituningolt Bömös,Merdzsó,Golf,az kell a te korosztályodnak,három roncsból összehegesztve,nagy hang-nagy spoiler.Nyomd csak neki,tudod,várják a vesédet
  • Attis38
    Mert te vagy személyesen Senna reinkarnációja,ugye?Igenis tessék fokozataosan megszokni az erősebb gépet.Nem hinném,hogy a szeretteid boldogok lennének,ha naponta ücsörögnének az ágyadnál az intenzívosztályon.És még akkor nem is mondtam a rosszabbik esetet...
  • Máté94
    Nem az autótól függ,hogy milyen az autó hanem attól,hogy milyen a vezetési stílus.Mert egy vonat ugyanúgy elcsaő egy swift mint a egy Mercit.Egyik autó se biztonságosabb a másiknál mert sosem tudhatod,hogy mennyivel mennek beléd:)
  • solo
    1.Nemégetem magam ilyen szarral
    2. halálgép, nemakarok egy ilyen szaba megdögleni: C Ha nem is az én hibámból: C
  • solo
    Otthon van a 300 e merci, : CCC
    És abba biztonságba érzem magam.: C
  • DJ BP
    mert 17 évesen k*rva fontos szempont ez...
  • n003
    mér mivel akarsz? :)) amúgy egy kezdő soffőrnek énis meghatároznám miaz a max amit vezethet (kecskét pórázon :D főleg neked)
  • solo
    Ahamm, 3 év mulva bevezethetik, miutánn én letettem a jogsit: CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Lóf@szt! Ha bevezetik abban a pillanatban lépek innen a francba ....
    Nehogy már suzukival járkáljak...: SSS
  • n003
    de azért halkan megjegyezném azt is hogy az meg az ő felelőségük (volt) hogy beszálltak abba az autóba
  • Attis38
    Azt nem mondtam Viszont az tény,hogy pont a mai 16-20 éves korosztály érzi úgy,ő kurvára jól vezet.Aztán rendre kiderül,ez nem árkádjáték,de ekkor már késő ,és megszívja,mint a torkosborz Vagy elkéri/elcsórja apa/anya,nővér/hugi/stb. szuperautóját,vagy igénytelen sufnituningolt gány járgánnyal nyomja a közúton,ami a csövön kifér.Lehet,ez neked mókás,de belegondoltál,mit szólhattak annak a lánynyak a szülei,mikor a bekopogtató zsernyákok elmondták a szomorú hírt,hogy a kamasz gyermekük nincs többé? Mert egy kevés vezetői tudással,de nagy arccal rendelkező barátja a halálba kocsikáztatta?
  • Máté94
  • n003
    hujje :DD
  • n003
    édesapám testnevelőtanár és tudna erről mesélni mennyire nem neveleik a 'szülők' a gyerekeiket :(( én biztos hogy fogok majd foglalkozni vele-velük főleg az ilyen feleőségteljes dolgokban .. és biztos hogy be fogom fizetni egypár napra a hungaroringi tanpályára hogy olyanoktol tanúljon akik ebben tényleg jók meg ami fontosabb hogy van megfelelő tanpályájuk az oktatáshoz! :)
  • Attis38
    Jogos,de azért túlzás,hogy egy unatkozó kiskölök egy M3-as Bömössel rodeózzon.
    Rengeteg a diszkó-baleset:( Ezek a srácok beleültek a jóba,de a képességeik messze nincsenek az autóhoz felnőve.
  • Máté94
    Mopedautót mindenkinek:D
  • n003
    na ez a halálom :(( én például ezeket a 75 lovas fosokat (is) tiltanám főleg egy kezdő kezében gyilkos szerszám ha még nehezen ítéli meg előzhet e vagy sem .. szerintem egy tonnás autóhoz rozzant kevés a 75le :((
  • Attis38
    Sajna nem az:( Az önfegyelmet nem tanítják az autósiskolákban:(
  • szieszáj
    nem megoldás.
  • Attis38
    Viszont lehetne egy korhatár alsó korhatár is,avégett,hogy kezdő 17-18éves hülyegyerekek ne rodeózhassanak 250+ verdákkal a közúton.Bevezethetnék,hogy a kezdő vezető az első két évben ne vezethessen 75pacinál erősebb autót.Mondjuk ez úgyis ellenőrizhetetlen nálunk.
  • Attis38
    Ma reggel a Mokka foglalkozott a szentendrei tragédiával,ahol a hülye 17éves gyerek a Bömössel a halálba vitte a barátait.Driftelgetett.Nem értem,miért kell 200-300lovas autókat adni rutintatlan,jaszkarizó nyikhaj gyerkeek keze alá.Rutinosabb sofőrrel is megtörténhet a baj,de ezek a srácok azt hiszik,ha NFS-ben királyok voltak a monitor előtt,aközúton is megtudják fékezni a gépállatot??? Csak itt nincs reset gomb,meg continue...
  • bertino
    aludni fogok :o
  • Szabi1991
    akkor holnap délelőtt is legyél arrafelé
    (én is ott fogok csigáskodni xD)
  • n003
    amit még kevesebben kapcsolnának be mert macera meg kényelmetlen :|
  • bertino
    "bár nem lep meg, hisz lehetsz vagy 20 éves, tuti első élményed volt"

nem megy ez neked, megint csak magadnak mondasz ellent, mind1, hülye vagy :D
    részemről téma close ezzel.
  • SimaSuna #937
    még régebben..5-6éve..P205 Turbo (rallye) autót próbáltunk...60al kanyarban túl tövön mentünk, megdobott a padka...
    2t pördültünk a tengelyünk körül..az öv megmentett :)

a kocsikba is 4*os öv kéne :D
  • solo
    Ha bevágja a tarkóját, halántékját akkor vége...

• DJKonya
    nem hiszem hogy egyről beszélünk, ez nem opel corsa volt valami nagyobb inkább ford focus vagy valami de már nem emléxem

#932<---tudom én, ismerősöm bicivel halt meg, valahogy belement az árokba ami ilyen betonnan volt ki"falazva" 3 hétig kómába feküdt aztán meghalt
  • solo
    Jah, ma olyat láttam, hogy...
    Voltunk gokartversenyen..Volt egy kis baleset, hülyék minket néztek, jö9tt egy suzukis, megállt segÍteni, erre jött egy vw passatos, nézelödött, és gyök2 vel telibevágta a szutykot.: D
  • desigo
    jogos...

pl ez...

• öregember
    80-100-120-nál is lehet úgy ütközni, borulni, hogy utána a tűzoltók szednek ki, nem kell ehhez 200....
  • solo
    Ehmm..Ez nem egy olyan baleset vol, hogy valami család kanyarodott fel egy felhajtónál, és oldalbavágták őket?
    Azthiszem, egy ope corsa volt aminek nekimentek....
    Egy egész család indult balatonra abban a kocsiban :(
    Ismerős mesélt róla, és most ez jutott eszembe.
  • öregember
    a figyelmetlenség, a túlzott önbizalom, a "hibázás" (az emberi hülyeség) nem akadályozható meg megemelt büntikkel
    csak vegyük példának az előzésekből származó frontál baleseteket ahol nem tudja felmérni h milyen messze van a szembejövő.........
  • DJKonya
    hát azér legyen akár milyen autóm szerintem nem érdemes állandóan taposni neki 200-250-el ha olyan kocsim LENNE mert nem akarok ilyenbe vagy ilyenbe kikötni, bár az elsőben már feküdtem a másodikat nem akarom kipróbálni:P