37099
-
öregember #1257 megérkeztek a képek a lovagokra is -
öregember #1256 jártam A6-al pár hétig (vezérig. sofőrként).... tény h az sem egy DB9 sem pedig f430, de komolyan mondom imádtam járkálni vele (3.0 tdi V6 rlz) -
#1255 nyilván nem egy A6 xD -
#1254 egyre megbízhatóbbak és elviselhetőbben néznek ki...
pl kiákra 7 év garancia stb... Ceed eléggé tűrhető
Hyundaiból meg az i30 elmegy kategória
mindemellett sok ótvar kinézetű típus van mindkét márkánál de fejlődőképesek... -
öregember #1253 off
egyszer vót szerencsém rövid ideig beülni egy kia borzalomba, a tulaja agyonfényezte h ú milyen jó meg keveset eszik meg bla bla bla...
egy fapados gokart-hoz tudnám hasonlítani......
on
-
öregember #1252 kia, hyundai......csupa "márkás" autó -
#1251 nem parancs az
aki akar próbálkozhat... -
#1250 Vajon miért nem lehet elhinni, hogy a piros az nem egy javaslat, hanem parancs?
Meg azt sem hiszem, hogy ha valaki látja, hogy jön a szerelvény, akkor inkább nyom egy kövéret, hogy "úgyisátférek", ahelyett, hogy megállna... -
#1249 Ja tényleg sepia! -
#1248 pont telibe :/ -
szieszáj #1247 én kiát olvastam a leírásban... -
#1246 Hyundai lantra. -
öregember #1245
-
öregember #1244 jól látom h suzuki baleno volt ? -
öregember #1243
-
öregember #1242
-
#1241 a balesetet most közuti balesetre értettem, hogy ez attól egy kicsit más. nekem sem tűnik balesetnek, búzamező közepén egy kiégett autó :| monjduk öngyilkos is lehetett, de minek ült át az anyós ülésre -
öregember #1240 ennyi -
#1239 Hátháthát..Abból Ítélve, hogy ajobb 1 ben ült nemistudom, eléggé nem balesetnek tűnik:L -
#1238 Holttest egy kiégett személygépkocsiban Csákberény határában. bár nem konkrét baleset, de nem sok maradt az autóból. meg az összeégett holttest sem lehetett szép látvány. -
#1237 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!erről most eszembejutott egy vicc.
Csávó beszáll taxiba, mondja, hogy siessünk, mert fontos.
Oké, texis tovig tolja, piroson át, egyszercsak elérkeznek egy kereszteződéshez ahol zöld a lámpa, megállnak, erre a csávó kérdezi, hogy ha eddÍg átmentünk minden piroson, akkor a zöldön miért nem?
Erre a válasz: Most a kollegákon a sor :) -
#1236 Nem, ez kettő különböző eset. -
#1235 sztem ezt elírták, mert ajkán volt 1 baleset az erőműnél
egy munkásokat szállító kisbusz hajtott a sinekre
a fénysorompó fehéret villogott
a hátulját elkapta és 200méteren tolta maga elött
a 2 sérültet a mentők/tűzoltók élve szedték ki
állapotuk súlyos volt
azóta semmi hír de tőlünk 1km-re történt -
#1234 Gyorsvonat rohant egy autóba a Balatonnál: két halott
a piros az tilos
erről vannak képek? -
#1233 Vagyé kockaladát 120é.: D -
#1232 Hát, vagy megvizsgálni a csávót, hogy alkalmas-e rá.
Nekem is emiet a sok kis köcsög miatt lesz csak eleinte próbajogsim. -
öregember #1231
újabb képek ! -
#1230 fú, mondja Mr. Schumacher :D -
Szabi1991 #1229 te csak kussojjá, még jogsid sincs -
#1228 én sem adnám oda -
Szabi1991 #1227 nekem már mindegy...
viszont most szívok én is, mert 17 éves vagyok, és fater nem adja oda az autónkat, mert hogy ennyi 17 éves gyorsul mostanában -.-"
pedig nem vagyok az a száguldós fajta
(főleg nem ész nélkül kanyarba 200-al, akik úgy akarnak menni, inkább NFS:Carbonozzanak...) -
öregember #1226 a szóvivő sok esetben elmondott/leírt adatokat és tényeket közöl a sajtó felé -
#1225 durva eléggé :/
nem lennék szóvivő semmi pénzért -
#1224 Igaz, nem autó, de akkor is... -
#1223 pff -
n003 #1222 ez marhaság :( ma már majd minden álláshoz kell jogsi valamien szinten
a baj szerintem az oktatásban keresendő mennyivel fontosabb az hogy a rutinpálya menjen mint az olyan alapvető dolog mint a fékezés!! -
#1221 17 évesen még akciójáték az élet... 20 év alatt nem kéne jogit adni... -
n003 #1220 :(( -
#1219 képek :| -
#1218 A jármű 17 éves sofőrje egy balkanyarban elveszítette uralmát a Chevrolet típusú kocsi felet...
17 évesen azt hiszi olyan kurva nagy tapasztalatokkal rendelkezik a hülye baromja.
Remélem az ilyenek "ki is döglenek" , de vétlen áldozat nélkül.
Nem sajnálom az ilyen hülyegyerekeket.