37099
-
öregember #1297
-
#1296 kicsit pusztított... -
öregember #1295 -
öregember #1294 -
öregember #1293
-
öregember #1292
-
öregember #1291
-
#1290 nincs tw-m
:D -
n003 #1289 a híradók tele vannak vele .. állítólag egy pasmag gyomírtás közben elkapálta a kőolajvezetéket -
#1288 ez hol mire? -
#1287 JAh
Jóhogy nem vakond túrta ki :) -
n003 #1286 "kigyomlálták"
mekkora gyökérség ez az olajcsőrongálás!!? nem is értem hogy lehet egy ilyen stratégiai fontosságu vezetéket 10 cm mélyen elhelyezni?! -
#1285 szépen csengethet az autó biztosítója... -
#1284 A Régi Fóti úton haladó Opel Astra az Attila utcai kereszteződésben egy parkoló Honda személyautó hátuljának ütközött, majd a járdán keresztül a családi ház falának hajtott, lyukat ütve az épületbe. A házban lakó idős nő pont abban a szobában tartózkodott, amelynek a falába az autó becsapódott. A helyiségben a téglák szanaszét repültek, a gázkonvektor kifordult a helyéről, de szerencsére a gázvezetékről nem szakadt le. A szomszédos helyiségben, a konyhában a szekrény leszakadt a falról, a belső falak megrepedtek. A lakó épségben kimenekült az épületből, az ijedségen kívül nem esett baja. A személygépkocsit vezető nőt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A statikus megállapítása szerint az épület lakhatatlan -
#1283 nemúgy a konvektornak :) -
#1282 http://www.langlovagok.hu/html/galeria/2564.shtml
ablaknak semmi baja
-
#1281 http://logout.hu/iras/ooo_te_aszfaltbetyar.html -
#1280 Még ha az úton fekvő áldozat részeg,halott stb volt és a sofőr vétlen lett volna akkor is jól megszívja a segítségnyújtás elmulasztása miatt...
Nem is értem,hogy bírt tovább menni -
#1279 Halálra gázolt egy gyalogost, majd elment dolgozni -
-
#1277 nem egyszerű, már az első sem aprózta el :\ -
#1276 opel kadett d -
#1275 Kicsit túloztam, de nagyon fog menni: O
60 ló/180 kiló velem együtt:O vagy talán kicsit kevesebb. -
#1274 kegyetlen :/ -
n003 #1273 nyugoggyál békében :|
:DDD -
#1272 Hé! Gokarthoz ne hasonlÍtsad, mert a gokart ami nemsokára lesz nekem egy vipert otthagy 402m -en.Fixes váz + KTM 250 SX motor:O -
gotchaaa #1271 Hát ez... rádőlt. -
-
#1269 hát ez szívás :)
irány 5 csillagos hotel amíg rendbehozzák
persze a számlát is ráverni a Subarusokra... -
#1268 Beszarás,hogy az Octaviat a középkategóriába veszik,holott nem az. -
#1267 Off: Ilyenre gondoltam:Katt -
n003 #1266 subaru a kispárnán :)) -
n003 #1265 :)) :O -
#1264 Off.
Elég elfogult vagy bizonyos márkákkal szemben,az elfogultságot meg általában a tájékozatlanság szüli.
Az a6-os élményeid szerintem még nem fogják megadni az örök igazságot,mert ha pl. xg 300-on lettél volna sofőr biztos egész más lenne a véleményed!
De megnézhetjük azt is mit ad a vw és a suzuki azonos pénzért.
A helyén kéne kezelni a dolgokat,és nem egyszavas igazságokat fröcsögni,mert a világ szerintem ennél sokkal bonyolultabb.
Egy magyar nyugdíjas pénztárcájához az 1.0 suzuki passzol,vagy egy matíz-gondolom ezt te is könnyen beláthatod!
Ha nem lennének ezek az autók,mit tudnának ők megvenni?
A minőséget meg ne vezesd le az árból,inkább nézzd meg a hibastatisztikákat!
-
n003 #1263 és szépen beleírják a szervízkönyvbe hogy hozott anyagból lett megoldva a kötelező szervíz ;)) ezekután ha bármi baj van az autóval simán leráznak azzal hogy a te hibád mert (pl) nem megfelelő olajat rakattál bele velük .. bizonyítsd be utólag hogy te a gyári előírásoknak megfelelő olajat - szűrőt vittél oda nekik -
#1262 Persze ... aztán úgy jár, mint a fehér autó, és utasa -
#1261 kit,hogy lehet lehúzni...
ha megveszed a szervizeléshez,olajcseréhez az alkatrészeket és odaviszed akkor is megcsinálják és nem fognak akkorát kaszálni... -
n003 #1260 fizesd csak 7 évig a szervízdíjat :DD
legjobb barátomnak kia sorentoja van 30k-s szervízre 70bélát perkált :O
amúgy nemojan rossz gép - bár én személyszerint hányok a terepjáróktól -
#1259 samsung lg csupa márkás tv -
#1258 "az autót vezető 57 éves férfi és az elöl utazó 47 éves nő "
pedig nekik már beérett a fejük lágya...