37099
  • RelakS
    Ha jól olvastam a gépkönyvet, valami 25km/h sebesség fölött ha valami szar van az érzékelő látóterében, akkor durrant.
  • n003
    nem sebesség hanem a gyorsulás mértéke adja a jelet a lufinak
  • w77d
    áhh, akkor nem szál ki az ember... hidd el 40-50 km/h-nál is át tud pördülni a kocsi szépen
  • DJKonya
    nemtudom, ez volt vagy 90km/h
  • w77d
    nem biztos hogy megvolt a sebessége hozzá. én kb 40-el durrantam bele egy kocsiba és nem nyílt a légzsák. Sztem olyan 60km/h fölött nyílik...
  • DJKonya
    de ez orral csapódott a földbe, és úg bukfencezett és érkezett a tetejére. Ki kellet volna nyilnia
  • n003
    a kormány meg utaslégzsák csak frontális ütközésre van hangolva .. borulásnál nem feltétlen nyílik ki .. egy ismerősöm volvóval forgott vagy 4szer és csak az oldal és fejlufik aktiválódtak
  • DJKonya
    az a te bajod....
  • JaNeK2007
    túl hosszú, nincs kedvem elolvasni
  • DJKonya
    baszki...ennyire még sose ijedtem meg kocsiban...éjszakázni voltam apámmal pesten mert ő csomagot szállít éjszaka, ma késésbe voltunk és már világosba értünk miskolcra. Miskolcon leadtuk a futároknak a szombat délelőtti meg az éjszakás csomagokat mert azokat ki kell vinniük a többit meg hagytuk a platón. Jövünk haza Besenyő és Vámos közt járunk és van egy olyan híd ami kanyarba van, a csávó a puntoval szemből jött jó gyorsan nem számított rá hogy jeges és megcsúszott először úgy indult meg a kocsi hogy neki menetirány szerint jobbra de ellenkormányzott akkor meg elindult felénk, na akkor ijedtem meg mikor felénk csúzott aztán sikerült még a csávónak majdnem kiegyenesíteni a kocsit így a bal orrával vágta be a kocsit az árokba ahol még vágott egy bukfencet és fejtetőn állt meg. Épphogy megálltunk kiugrottam gyorsan a kocsibol odaszaladtam a kocsihoz először kérdeztem hogy jólvan-e válaszolt akkor elkezdtem rángatni az ajtót nem nyilt ki mert megvolt csavarodva a kasztni addigra apám is odaért ő a másikat rángatta az se nyilt ki, aztán a csomagtartót próbáltuk az se nyilt ki aztán a csávó már kiszedte magát a biztonsági övből, ki akarta ütni az oldalsó ablakot, mondtuk neki hogy inkább adja ide a kulcsot kinyitjuk a csomagtartót, ide adta azt kinyitottuk ott tudtuk kiszedni, kiszedtük a csávót és hálistennek nem volt semmi baja az ijedtségen kivül amit nem csodálok hisz én is megijedtem....csak az volt a szerencséje hogy öv volt rajta mert elég csúnyát bukott azért, azt viszont mondtuk neki hogy simán kérhetne a kocsira egy vizsgálatot mert a kocsiban két légzsák volt és eggyik se nyilt ki pedig ilyen ütéstől ki kellet volna neki nyilni..... aztán mikor már kiszedtük a csávót néztem a kanyar fele jött egy csaj az is gyorsan jött de fékezett a kanyarba és ő is megcsúszott, mondom az lett volna szép ha berepül oda közént vagy a kocsinkba....
  • öregember
    járjon mindenki busszal :P
  • w77d
    nem sokáig, hanem míg megvárod míg elmegy a busz az is sok idő, ha azt hiszed beférsz elé... bár szerintem a Polos inkább megcsúszhatott ezért kapta el a buszt...
  • Willi Betz
    Miért állnál be mögé tötyörögni? Nem azt mondtam,hogy kövesd végig az utad alatt-.-...
  • autoszimulator
    mindig akkor kapok pirosat egy vasúti átjárónál, mikor időre megyek :D
  • w77d
    nem egyszer volt már nekem is, hogy elment az idő, mert valahol dugó volt, vagy közbecsúszott valami... mondjuk ez nem indok az ész nélküli hajtásra, de az ember itt-ott próbál egy kis időt nyerni, mondjuk azzal, hogy nem áll be egy bicikli mögé tötyörögni...
  • Willi Betz
    Dehogynem! Eleve ha arról van szó,hogy odakell érned valahova,akkor az egy adott időpontra értendő.
  • w77d
    nem tudhatod mikor vagy időben ;)
  • Willi Betz
    Időben kell elindulni...
  • JaNeK2007
    sehol se írják, hogy gyorshajtás volt.
  • w77d
    az a másik..
  • JaNeK2007
    Ha 50-el megy az is elég egy ilyen ütközéshez. elég ha a busz is 50-el megy, az már olyan mitha 100-al mennél neki valaminek...
  • w77d
    lehet kibaszottul sietett valahova, azt hitte még befér.. vagy megcsúszott..
  • Willi Betz
    Mondjuk itt azért a Polos is fasz volt,elöttem már leírták azt,hogy nem 50-el ment,de bazmeg a faszért kell kimenni a busz elé? Nem látja,hogy nagy éa sárga,ha ennyire tyúk esze van,megérdemli,hogy megdögöljön. Tudtommal mindegyik autón van fék,lelassít a biciklis mögött és megvárja míg elmegy a szembejövő,ennyire egyszerű. De így megszívta a faszparaszt...
  • autoszimulator
    lámpa lámpa lámpa

egy kevésbé kivilágított területen ha 50el mész és az utolsó pillanatban látsz meg egy ilyen csicskát mindenféle lámpa, mellény nélkül, dönthetsz hogy elrántod a szembejövő elé -> anyagi kár, talán meghalsz, vagy elütöd a csicskáját -> börtön...
  • Szabi84
    erre annyit mond a rendőr is hogy: követési távolság
  • w77d
    de nem gondolod hogy azzal hogy visszaelőzöd a kocsisort szivatod őket?? aki szivatja a kocsisokat az ne lepődjön meg, hogy visszafelé is hat....
  • w77d
    az igaz, hogy a Polo is vétett, mert kibaszott gyorsan érkezhetett meg a biciklis mögé.
  • n003
    szerintem meg épphogy a nagyobbnak kell a kisebbre figyelni és vigyázni .. ez a barom meg lakott területen ment nem kevéssel szal ebben a szituban nincs igazad
  • SimaSuna #1589
    többéve bringázok, mondhatom jól...
    van h nekem van elsőbségem, de inkább intek a kocsisnak h menjen...van normális aki megköszöni, illedelmes stb...de van amelyik tahó paraszt...
    pl esténként benyomom a villogót azt úgy karikázok, mivel jó a helyzetmegoldó képeségem, feltalálom magam és gyorsan tudok dönteni, ezért nem volt még autós balesetem :)
    de pl azokat a bringásakat nem értem, akik városon kívül bringáznak..na nekik kell az a fikazöld szar, meg a villogók sora...

piroslámpa..2 kocsisor között 1kerék..az mekkora feeling :)
    amikor tehetem megy a mutatvány :)
    eddig (kopkopkop) nem volt bajom a yarddal..de sztem nem is lesz :)
  • krisztianp16
    Úr isten,ilyen álatoknak minek jogositvány nem tudom.Inkáb fejbe kellene löni öket.Én szerintem jó lesz ha bevezetik a pszichológust.Amielöt megkapja a jogsit.Én is most teszemle a jogsit de én a szabályokat betartom.Csak az a baj essem elég mert nagyon sok hülye söför van az utakon...:S
  • desigo
    Lakott területen belül talán már hagy biciklizzen már aki akar...
    Nézd már meg azt a pólót
    szerinted mennyivel mehetett?
  • w77d
    akkor arra nem kell biciklizni... a srác azért halt meg, mert kikerült egy biciklist. Veszélyes nagyon, főleg ilyen keskeny utakon... ide kéne egy biciklivel behajtani tilos tábla, ja meg az úton slattyogó gyalogosokat is büntetni kéne. Sokszor tényleg olyan szituációk alakulnak ki hogy életveszély. A faszért nem lehet megérteni, hogy az autó gyorsabb, kerülgetnie kell a biciklist. Meg a másik amikor végre kielőzöm a biciklist és lámpánál visszacsorog. Épp tegnap szóltam egynek hogy húzzon vissza a kocsisor végére a saját érdekében is....
  • Máté94
    DE ha nincs bicikli út:/
  • w77d
    a biciklisek... kibaszott veszélyesek az autóúton....
  • iszakos
    És még mindig a kamionosok a hülyék mi?
  • iszakos
    Érdekes mindenki a kamionost szidja,hol ott a közlekedés többi résztvevője hiszi azt hogy a kamionból mindent látni.
    Az se tünt fel senkinek,hogy a robogós felrugta a jobbra tartást,és a kamion elött a sáv közepén szerencsétlenkedett!
    Ha annyira erős gondolta magát huzott volna át egy másik sávba!
  • öregember
    inkább kikerülte
  • DJKonya
    hát nem 50-el az biztos
  • RelakS
    kerékpárost előzött. No de mennyivel? kéccázzal?
  • DJKonya

A Fő utcán a Dombrád felől Tiszatelek irányába haladó Volkswagen Polo a Petőfi utca kereszteződése után a bal elejével nekiütközött a Szabolcs Volán szemből érkező, menetrend szerinti buszának a bal elejével. A személyautó a hátuljával az út menti vízelvezető árokban állt meg. A Volkswagen sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A 36 éves demecseri férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az Ikarus buszon tizenöten utaztak, közülük senkinek sem esett baja. A személyautó egy kivilágítatlan kerékpárost megelőzve tért át a szembejövő sávba, ahol összeütközött a menetrend szerinti autóbusszal.