37099
-
#1657 pedig egy ártatlan előzésnek indult.... -
#1656 Durván összetört a vectra :| -
#1655 -
#1654 Hú,már érzem,hogy újévkor befog indulni ez a topik:( -
#1653 Nehéz vontatmányú kamionok (sóder) képesek ennél csúnyábbat is művelni. Ez azért sanszos, hogy valami vasúti jármű, mert az ütközők alatt szinte érintetlen.
-
öregember #1652 -
iszakos #1651 az biztos,hogy vmi vaúti jármű volt,mert egy közúti jármű igy nem roncsolta volna meg,valoszinüleg ki is ütötte volna maga elöl! -
#1650 kellemetlen :)
-
#1649 bár jobban megnézve, mintha egy vasúti teherkocsi oldaldarabja lógna ki belőle.. -
#1648 ez nem frontális ütközés. a vonatok 90%-ban frontálisan ütköznek...
én inkább kamionra tippelek.. -
#1647 másik vonat gondolom... -
Szabi1991 #1646 reggel láttam az ablakomból egy felborult autót 0.o -
#1645 ezt mi lelte?? -
öregember #1644 -
#1643 Kinefelejtsed, hogy keveset futott, szép esztétikai állapotban >] -
öregember #1642 kicsit kikalapálják és eladható :D -
#1641 uhh...csóri Octavia..
A Zugligeti úton a Dániel út felől az Árnyas út felé haladó Toyota terepjáró jobbra letért az útról, és egy parkolóban álló Skoda Octavia taxi bal hátuljába csapódott. A terepjáró ezt követően 180 fokos fordulatot téve a bal oldalára borult, tetejével a taxi oldalának simulva. A Toyotát vezető nőt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A taxi sofőrje a becsapódás pillanatában az autóban ült, neki nem esett baja.
-
Szabi1991 #1640 már meghajtották... -
#1639 -
#1638 könnyebb lesz megkíméltként eladni majd -
#1637 a Crafterok szerintem jobbak csak annyi hogy a Crafterokba csak 2.5TDi 160lovas motorok vannak , a Sprinterbe meg van 200 fölött is:P -
#1636 úúú, új mercit így összetörni, szívesen meghajtnám -
#1635 jah..frontálisan légzsák nélkül... :) -
#1634 swift léttére eléggé egyben maradt -
#1633 GRT buzi román! -
#1632 eléggé eltévedt... -
öregember #1631 adnÉk -
#1630 A Suzuki személyautó a György utcában haladt az Aulich utca felől a Pál utca felé. A Gusztáv utcai kereszteződésben nem adta meg neki az elsőbbséget a János utca felől érkező román rendszámú Opel Astra személygépkocsi és összeütköztek, amelynek következtében a Suzuki fának és lakóház falának csapódott, a sofőrje a roncsok közé szorult. A férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
-
A Temesvári utcán a Zsigmond utca felől a Fürdő utca irányába tartó Mercedes Sprinter egy erős jobb kanyarban egyenesen haladt tovább, kidöntött egy betonkerítést, majd körülbelül 10 méterre az úttól, a vasúti sínek előtt állt meg. A furgon ittas sofőrjét a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.
Ilyen felelőtlen ittas seggfejeknek még biciklit sem adnák a kezükbe nem hogy jogsit
szvsz: fasza Spreinter furgont így összetörni -
A Litér felől Királyszentistván irányába haladó Lexus személygépkocsi a sólyi elágazónál megcsúszott és a tetején átpördülve a jobb oldali vízelvezető árokba csapódott, miközben egy útjelző táblát is megrongált. A súlyosan sérült sofőrt a tűzoltók szabadították ki a tetején belapult autóból. -
A Petőfi Sándor utcán haladó Suzuki Swift személygépkocsi a Malomárok utcánál az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, ám szemből egy másik Suzuki Swift, egy újabb típusú érkezett. Az új típusú Suzuki vezetője jobbra rántotta a kormányt, de így is a bal oldalával nekiütközött az előzésben lévő autónak. Az új Suzuki az út menti vízelvezető árokba csapódott, míg a régebbi típusú körülbelül 100 méterrel odébb egy fának ütközött, az ittas állapotban lévő sofőrt a tűzoltók emelték ki a járműből, majd a mentők életveszélyes sérüléssel szállították kórházba. Az ütközés erejét jellemzi, hogy mind a két járműnek kiszakadt az első kereke. Az új típusú Swift sofőrje könnyebben sérült. -
#1626 egy terepjárón láttam "No ABS, No Airbag, No Seat Belt = No Para" :D -
#1625 Jaja,ilyenkor a kamionok szépen locsolnak...Mondjuk inkább eső mint hó,múltkor is egyszercsak 10-15centis hóban találtuk magunkat és ha akkor megcsúsztunk volna akkor most lehet hogy nem írnák.(no ABS,ESP) -
#1624 ilyenbe volt már nekem is részem Németországba kamionnal, úgy szakadt az eső hogy az ablaktörlő a legnagyobb fokozaton nem bírta törölni az ablakot, látótávolság kb 25 volt ha nem ment előttünk semmi, de ha ment akkor 0- volt a látótávolság és ha kinéztem az ablakon oldalra vagy a tükörbe néztem rendesen víz oszlopot tolt magamellet a kamion, 10centis víz biztos állt az autópályán, ott is voltak szép balesetek egybe mi is majdnem belekeveredtünk mert pont a szélső sávba egymásba ment két kamion és túl későn vettük észre, báttyám rálépett a fékre és csak csúsztunk hiába az ABS blokkoltak a kerekek. Durva volt 1 méterre áltunk meg a másik kamion pótjátol, aztán továbbmentünk és leálltunk inkább egy parkolóba...kb olyan volt mintha a niagara alatt kocsikáztunk volna.. -
#1623 ma az M7-esen jöttek a nővéremék Pestre. Fehérvár után az előttük halado Polo egyszer csak elkezdett balra húzni majd telibeverte a szalagkorlátot. A kocsi még pörgöt párat, majd megállt. A nővérem vőlegénye húzta ki az utast, egy kb 30éves férfit, aki eszméletlen állapotban volt. A 20éves lány aki vezetett karcolásokkal úszta meg, be volt kötve. A lány elmondása szerint a szél tolta neki a szalagkorlátnak, legalábbis egy erős széllökés hozta őket csúszásba..... -
#1622 Tegnap Ausztriától-Belgiumig úgy zuhogott az eső,hogy előzni is csak úgy tudtunk hogy kb 50-60m-nél kellet sávot váltani mert az elöttünk haladó kocsi/kamion annyira felverte maga után a vizet hogy néha olyanérzésünk volt mintha autómosóban lennénk.Sávot alig találtuk,de még így is volt aki nálunk gyorsabban ment(mi kb 150-el döcögtünk ahol csak tudtunk) és megis lett az eredménye...kezem,lábam nem lenne elég hogy megszámóljam mennyi balesetet láttam.
Egy kis történet hogy ne pangjon a totyik.
UI.:Fogalmazásra nem nagyon figyeltem,előre is sry. -
#1621 "átsodródott"
Vajon a kilométeróra már ki volt akadva az eseménykor? -
#1620 "kivan halva a totyik"
Az a jó, ha nincs téma "valahol"..... -
#1619 kivan halva a totyik
A 6510-es úton az Iregszemcse felöl Nagykónyi irányába tartó Renault 19-es egy bal kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a szemből érkező Ford Mondeóval. A Ford az út menti árokban állt meg. A Renault vezetője a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadították ki. A 49 éves kaposvári férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette. A Renault-ban utazó másik két férfi, valamint a Ford sofőrje könnyebben sérült. -
#1618 Szerencsétek,hogy szabadítás közben nem repült még oda valaki...