37099
  • Pipör
    fekete elvileg ez volt:
  • Pipör
    http://www.automenedzser.hu/hirek/20081221_durva_baleset_lorinci_hataraban.aspx
  • w77d
    szegény srác, 27 éves volt :(
    pár órával halála előtt nézte az adatlapját :(
  • RelakS
    koromfekete tuningdög volt. Részleteken az Autó Mánia topikban vitatkoznak a jónépek
  • öregember
    ide is beírom, nincs szülinapom
  • n003
    amúgy Isten Éltessen téged is meg Greg-t ;)
  • autoszimulator
    Elég szívás volt, hogy pont szilveszter utáni, előtti éjjel, hajnalon volt ilyen hülye, útra vízodafagyós hideg, mert ilyenkor sokan előveszik a kocsit :S
  • n003
    hát egen, olyan mint a piroshetes :|
  • DJKonya
    fehér(szerintem) a seggénél látszik
  • w77d
    vajon milyen színű volt a civic?
  • desigo
    a kamion nem viccel...
  • DJKonya
    ez arra is utal hogy a csávó kibaszott gyorsan ment a civicel
  • öregember
    elég ritka az h kigyullad egy kocsi, pláne ennyire
    és nagyon roncsolódott a civic, embert valszeg max feszítővágóval szedték (volna) ki

akkora lett mint egy smart

• n003
    nekem van egy 1kilós a kocsiba de szerintem életet nemhinném tudnék vele menteni .. kb 1-2 sec alatt kilövi a tartalmát és ahoz hogy tényleg segítsen egyrészt kevés másrészt meg tudni kellene használni ami tűzoltókon kívül kevés ember mondhatja el magáról .. szal ez is csak arra lenne jó hogy büntessenek a rendőrök nemmegléte vagy lejárt szavatosság mniatt :|

amúgy BUÉK :)
  • w77d
    szerintem igen, sok életet menthetne meg. De mondjuk ezt a hondást tuti nem mentette volna meg, már biztos hogy az ütközésbe belehalt, egy fémkupac lett az egész kocsi...
  • milk41
    Szerintetek,ha itthon is bevezetnék,hogy a poroltó kötelező legyen az autókba,akkor kevesebb ilyen bennégéses eset lenne?(Sok esetben nem érne semmit,de talán egy ember életet megmenthet.)
  • w77d

naggyon dúrva :(

szerintem inkább piás lehetett a sofőr, partiba ment vagy jött. a felniből ítélve tuningos autó volt, nem hinném, hogy öreg ember vezette....
  • desigo
    Tegnap elindultunk bulizni este 9-10 körül.
    Pár 100 méter múlva egy kocsi rommá gyalázott egy kb 3X3 méteres útjelző táblát nagyon csúnyán.Mellette fekete zsákkal letakarva a sofőr...

cikk

Fót után M0-ás előtt két sávos út mindkét sávját elfoglalva áll egy autó kinyitott csomagtartóval az emberek meg nézegetik az elejét.Lelassítok,szinte megállok.Látom szalad kocsi előtt egy kiskutya mögötte egy kislány próbálja elkapni.Szépen lassan megyek világítok neki de béna lány nem tudja elkapni.Gurulok vagy 5-el amikor a kutyus átszalad előttem balra ekkor már meguntam elindulok mert mögöttem pár autó feltorlódik.Szerencsétlen kutya hátsó kerék alá került.Faaak

Hazafelé hajnalban Megyeri-Hídra való felhajtás előtt látom szemben lévő sávokban rendőr,közút kezelő.2-3 kocsi összetörve.Eléggé csúszott.

Mindez 2 X 25 km alatt

Mi lett volna ha messzebbre megyünk bulizni...
  • öregember
    ez a 2009-es trend
  • desigo
    Ez szépen leparkolt...
  • öregember
    szerintem elaludt
  • öregember
  • Vlala #1675
    Kéthülye. Nem volt elég hely?
  • Tomo15
    idióták
  • öregember
  • sovatalevi
    reggel 5 perc alatt 2 baleset.
  • öregember

• Pipör
    Na jah.. lehet hogy még nyári gumi volt fent :O
  • w77d
    meghalt a sofőr is meg a mellette ülő öccse is...
  • desigo
    az szép
    jóhogy nem tetőre rakták :)
  • öregember
  • öregember

• öregember
    1991

• solo
    Detiszta volt még: O
  • solo
    Jaja, képminőségből, csávó ruhájából én is arra tippeltem....

Hmm.Villamosról jutott eszembe, hogy volt egy olyan baleset, hogy a csvó motorral bement a sinekre, de elbaszta a villamos..
    Az az egyik ismerősöm volt: D
    Nyáron tudtam meg.
  • öregember
    off ( Erzsébet híd, pesti oldal )
  • öregember
    10 éve tuti
  • solo
    Ez mikor volt?
  • öregember
  • desigo
    ebből se nagyon szálltak ki :(