37099
-
#1978 hát ha faterom kamionsofőr lenne és ennyi idős koromban felajánlotta volna hogy gurulhatok vele egyet a faluban, simán mentem volna -
#1977 Tegyük fel döcögök 20-al és aztán jön egy nagyarc szemből áttér az szemközti sávba és belém jön, akkor is én vagyok a balfasz meg a felelőtlen hülyegyerek?(azt most nem figyelembe véve hogy jogsi nélkül vezetem a kocsit) ??? -
#1976 nem érted a lényeget. Bárhogy vigyázol,a míg nincs gyakorlatod legalább annyi, hogy elvégzed az autósiskolát, addig veszélyes vagy még ha csak 20-al gurulsz is. Nem ismered az autók viselkedését és a többi sofőr lehetőségeit... -
#1975 Istenem, nehogy azt hidd már hogy mikor én eggyetlen egyszer vezettem közúton kamiont , mert személyautót még nem is vezettem közúton. Azt hiszed hogy első alkalommal padlógázzal mentem mert van itt km-es egyenes és az egyik kezem kint lógott a levegőben és csak egy kézzel irányítottam 40 tonnát, Ennyire azért nézzetek már hülyének bmeg!
-
#1974 én soha nem vezettem jogsi nélkül, de soha.
Falu? és mi van ha éppen akkor haladok én át azon a falun, amikor te elveszted az irányítást a kocsi felett?? felelőtlenség és kész, a rendőrség helyében börtönnel büntetném, ugyanis bűncselekményt követsz el, aminek halál is lehet a végkifejlete... -
#1973 Azt ne mond hogy te nem vezettél még anno tapasztalat nélkül közúton. Na ne marháskodj. És amúgy is ha kell megmondom hol lakok, utána nézel milyen kis falu és milyen kis faluk vannak a környéken és következtethetsz belőle hogy nemhogy éjszaka, de még nappal is milyen kicsi a forgalom. -
#1972 hogy jön ide a család kocsija? közúton vezettél, másokat veszélyeztettél. Van jogod hozzá? nincs. nincs gyakorlatod, nagy szerencséd volt, hogy nem történt baj. Ha egy ilyen hülyegyerek bajt okozna az én családomban, a szüleivel együtt húznám fel (egyszerűen felháborító a hülyeség és a felelőtlen gondolkodás)... -
#1971 Ja.
Mekkora élmény volt az már ovis koromban, hogy apám az ölébe ültetett, és én "kormányoztam" haza a kocsit (pardon! Trabantot!) nagyanyáméktól :D (értsd: megkerültük a sarkon lévő házat XD)
Konya, 1 jó tanács: Csönd, és nem fognak csesztetni ;) -
#1970 Nem is a család kocsiját vezettem közúton úgyhogy a családomról le lehet szállni, köszi. -
#1969 tényleg mentél közúton? ez esetben ki kell hogy jelentsem, hogy egy nem normálsi családban vagy. Akinek a szülei jogsi nélkül vezetni engedik a 15 éves felelősen gondolkodni nem tudó gyereket, az megérdemelné, hogy egy ilyen önjelölt pilóta gázolja el őket... -
#1968 én is imádok vezetni, autókkal foglakozok, mégsem verem magam hogy utakra születtem.
amúgy 15évesen te még nem vezettél, max parkolóban vagy a telken próbálhattad ki a kocsit, de az még nem vezetés. -
#1967 Heee? Mert megengedték, hogy vezess egy kamiont? Aztán csodálkozott volna a sofőr, ha meghúzod, mert nem vagy gyakorlott, és persze neki kell elszámolni vele.
Nehezen hiszi. -
#1966 Akkor nem ismersz. Nem vezettem még f1-es autót vagy rally autót ez tény, De sokat vezettem már kamiont is és vezettem már hóban,esőben,jeges úton. Tudom hogy teljesen más forgalomba vezetni ezért nem is mondom magam "mesternek" de azt azért megnézném hogy ti hogy álltok be a rámpára egy 16 méteres szerelvénnyel. -
#1965 De te idősebb is vagy tőlem, és azért is írtam ezt mert szeretek vezetni hiába nincs még jogsim, és ha meg lessz a jogsim azután meg sofőr akarok lenni. MERT EZT SZERETEM A LEGJOBBAN! és ha nem tetszik valakinek akkor oltson nyugodtan ha az neki jól esik... -
#1964 " de már akkor is több 100ezer kilóméter van a hátam mögött igaz még csak mint utas. "
Kapaszkodni a majrévasba, és ordítani, hogy LASSÍCCS FATER!!444, vagy a kormányba kapaszkodni ugyanabban a helyzetben, és állni a féken, mert valami nagyon jön, az két külön dolog...
Elhiheted, a NFS vagy bármi más után nagyon okosnak érzi magát az ember, aztán a volán mögött meg jön a valóság, mikor a kocsi nem úgy csúszik, ahogy elképzelted -
#1963 Egyszerűen butaságot írtál. -
öregember #1962 najó, elég az off-ból -
#1961 de hát ez az emberek 90%-ra igaz, ettől nem születtél még utakra... tényleg csak ezért írtam, mert irreálisan nagyképű volt a kijelentésed, nem a mondanivalód többi részével nem értek egyet..
amúgy én már többet vezettem akkor, mint amennyit te utaztál XD -
öregember #1960 HHÁHÁÁHÁHHÁÁHÁHÁHHÁ
kisfiam, szaladj el gyufáért
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!5 év alatt vezettem annyit amennyit te 5 év alatt utaztál utaztál -
#1959 attól hogy te otthon dagadsz egész nap attól én meg lehetek úton. Te meg csal írigykedsz..... -
öregember #1958 ne offolj, ez a topik nem arról szól h te milyen jani gyerek vagy
több 100 ezer ??? mekkora kamu :D -
#1957 Már te ne hargudj de miért kell nektek mindenkivel kötöszködnötök, aztán persze hogy én kapom a büntit mert nemtudom szó nélkül hagyni, és igen 15 éves vagyok naés? de már akkor is több 100ezer kilóméter van a hátam mögött igaz még csak mint utas. De még előttem az élet és még lessz is mögöttem egy jópár kilóméter. Na téma részemről lezárva. -
#1956 yay -
#1955 ne haragudj, de 14-18 között ilyen hülyeségeket írni.... -
öregember #1954 anyázásért sztem repülni fogsz, jó utat -
#1952 szar lehetett egy úton megszületni, ráadásul balesetveszélyes is.... -
öregember #1951 chates style-ban reagálok : HHEHEHEHEHEHHEEHHEHEHEHHEHHEHEH -
#1950 Miért is? -
#1949 majd a szakközép után értékeld újra -
#1948 téged kérdezett valaki? -
#1947 "utakra születtem"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
öregember #1946 a többi kép
-
öregember #1945
-
#1944 " "legtapasztaltabb tesztpilótájuk volt", aki már 25 éve dolgozott a cégnél "
Ájjájájjáj, :( sok múlik a szerencsén.
-
#1943 Na jó ha tényleg annyi pénze lenne az embernek taljesen máshogy gondolkozna. -
n003 #1942 ez konkrétan egy evo9-s és 7-8 mihályér már kapni .. és igen ÉN kivinném "ganajászni" .. és ha lenne zsé 50milkásra "ganajászóra" azt is vennék -
#1941 R.I.P. -
#1940 http://www.origo.hu/auto/20090213-halalos-porscheteszt.html -
#1939 Ez azért túlzás nem gondolod? -
öregember #1938 folyamatos elfoglaltság - napról napra tanul