37099
-
#2018 Daily? -
#2017 Jók ezek a MB Sprinterek meg a VW Crafterek, de nagyon drágák. Ráadásul ugyan azok a vonalak mind a két autónál mivel egy gyárban gyártják. Mi is akartunk venni egy craftert, de ilyen euró árak mellet inkább marad még egy ideig a Toyota Dyna:D -
#2016 /Elegem lett az iveco-kból./ -
#2015 Igen meg egy kicsi glett és festés, semmiség az egész:) -
#2014 Kár érte,én is valami hasonlóra vadászom /mármint tipusra/,csak öregebbre.
Nem bírt a lóerőkkel a pilóta! -
#2013 kicsit meghúzták az elejét, de elég lesz kikalapálni meg olajat cserélni -
#2012 Használtautón keresgéltem a furgonok között...
-
#2011 -
öregember #2010 -
#2009 :D -
öregember #2008
-
#2007 Zsigának annyi
A Kisvárda felől Nyíregyháza felé tartó, ukrán rendszámú Lada személyautó a 296-os kilométernél, Székely magasságában a havas úton megcsúszott, áttért a bal oldali sávba, ahol összeütközött a szemből érkező, ukrán rendszámú Mercedes mikrobusszal. Az ütközés következtében a Lada eleje leszakadt és az árokba repült. -
öregember #2006 nnna, off-ból mára ennyi elég, jöhetnek a baleset képek -
#2005 nem voltak -
öregember #2004 off -
#2003 eskü nem is figyeltem rá :D -
öregember #2002 thékker e vaty -
#2001 Igen, c-re én is így kezdtem. Zil- ben sem voltak pótpedálok? -
#2000 nah de előtte már volt B-d, volt gyakorlat közúton... -
#1999 Én Zil-en raktam le a C-t és E-t.
Beültünk az oktatóval első alkalommal /én vezettem/,aztán átkocsikáztunk a városon,le a rutinpályára!
Erről ennyit!
-
#1998 Én is kérek!
-
öregember #1997 kocsog -
#1996 -
öregember #1995 adjáááááááááááá ide isssssssss -
#1994 Igazad van, lehet hogy felelőtlen vagyok, de nem hülye, Most egyszer vezettem közúton nem fog felfordulni a világ. Nem értem miért kell ahoz olyan nagy tehetség hogy megyek 30-40km/h-val egy szinte nyíl egyenes úton ráadásul olyan helyen ahol éjszaka még a madár se jár. Magamba nagyobb kárt tudtam volna tenni mint másban... -
#1993 -
#1992 nem félek én bevallani. Te még felelőtlen gondolkodású gyerek vagy, ez tény, autót még nem vezethetsz. Majd el jön annak is az ideje... -
#1991 LoL, figyelj nem lenne ez az egész vita ha nem lennél ennyire köcsög, mer mondtam egy hülyeséget már oltani kell az embert, én meg úgyse hagyom magam... -
öregember #1990 tudod mit ? itt mindenki utakra született
van aki autóútra, van aki vasútra ... te pedig TÉVútra (tévedtél) -
#1989 ááhhh ezt szeretem én, itt fényezitek magatokat mint ha ti lennétek maga a tökéletesség... csak kamuztok mert féltek az igazságtól, ami itt elhangzott azt mind elkövették már ti is csak nem meritek bevallani. ENNYII -
#1988 nemértem...nincs jogsi, nincs kocsi..ennyi
jó lenne ha elkapnának a rendőrök 1-2szer és akkor már nem lenen akkora arcod hogy vezetgetsz jogsi nélkül, amúgy meg a rendes autó és a "szimulátorok" között van különbség, hiába hiszi bárki hogy nincs
de haggyuk abba az offolást, mert az összes topikban ez megy már lassan... -
öregember #1987 szegény konya
[sajnál] -
#1986 Foglalkozás: munkakerülő
az ilyen csak ne is asszonykodjon, megvan róluk a véleményem. -
öregember #1985 nem Jani, BÉLA !!!
aki janiskodik az te vagy, aki 3 millió km-t vezetett már meg utazott -
#1984 Most azt hiszed hogy te vagy itt a Jani? Nem kéne nagyon elbízni magad, mért gondolod magad itt a főistennek? -
öregember #1983 hagyd .... 2009 ....
ezek a maiSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt hiszik h övék a világ és mindent megtehetnek........szar taknyok -
#1982 hogy az manyámba nem lehet egérteni, hogy a jogosítványszerzés nem hülye formaság, hanem egy alapozás. Akinek nincs jogsija az nem vezethet közúton, ennyi. Ha mégis vezet hát csukják le, vagy ha az illető nem büntethető mert még kis bilis taknyos, akkor kúrják azt börtönbe, akinek kéne rá ügyelnie, a szüleit... -
#1981 Gyááá te vagy már az agyas mi? -
#1980 Ennyi, egyébként nem apám a kamionsofőr -
öregember #1979 ki afaszt érdekel mennyivel döcögsz ??? JOGSI NÉLKÜL vezetsz, ez a lényeg
agyatlan