37099
-
#2058 Álltalában egy esetben éled túl ha nem vagy bekötve, ha vonattal ütközöl és kirepülsz. Ekkor van esélyed túlélésre. Legalábbis többen túlélték már... :) -
öregember #2057 képek -
#2056 hát restellem, de én sem gyakran kötöm be magam. városon belül szinte soha, városon kívül azért már gyakrabban. de a mellettem ülőnek mindig mondom hogy kösse be magát, főleg ha a barátnőm, mert ha véletlen történne valami és ő megsérülne az nagyon nem lenne fasza :S -
#2055 erre van tökéletes válasza az ilyeneknek:
VOLT MÁR OLYAN, hogy valaki azért élte túl, mert nem volt bekötve...
csak azt nem mondják, hogy olyan meg még több volt már, aki azért nem, mert nem kötötte be magát... -
#2054 -
#2053 Hihetetlen buták akik nem kötik be magukat
Majd ha eltörik az orra,kitörnek a fogai esetleg a szeme sérül akkor majd elgondolkozhat,hogy az öv ezeket legalább megakadályozta volna... -
#2052 Bakker, képeket PLS küldj már mert nem találok-.-" -
#2051 Látni lehet, hogy belülről fejelte ki. Most megtanulta (ha túlélte), hogy öv rulez. -
#2050 Esetleg berepült valami? -
öregember #2049 jó kemény feje lehet az embernek ha így fejelte ki a szélvédőt
-
n003 #2048 -
iszakos #2047 topik létrehozva kisteherautók néven,minden érdeklődőt várok ott a témában -
iszakos #2046 Hát ezzel se utaznak már többen! -
öregember #2045 Csepel ?
inforadio.hu -n van 5-6 kép -
#2044 Túlünk 2 utcára nemrégiben történt egy halálos baleset.
Itt vÍjogott minden mentő:/
-
#2043 -
öregember #2042
-
öregember #2041 nyissatok topikot, ne a BALESETEK-be ...
-
#2040 Pont holnap nézek meg egy 2.5 dci mastert,leírhatnád mire figyeljek!
Venni kéne valamit! -
öregember #2039 -
#2038 Ha csak nem baj hogy rakok akkor raknék be képet, ha baj akkor meg töröljétek ki.
Suzuki, Renault és Chrysler karambolja a XI. kerületben
Lámpaoszlopot döntött ki egy Opel az XI. kerületben
Lámpaoszlop dőlt egy Chevrolet-ra a XXII. kerületben
Szalagkorlátot tarolt és felborult egy kamion az M1-esen -
#2037 én masterral nyomom bika egy gép, de hát francia... kár hogy a japánok nem csinálnak ilyeneket -
öregember #2036 ...és csak folytatja................ -
iszakos #2035 Bár én nem zárt furgonokkal járok,hanem platós kisteherautókkal,de nagyon örülök,hogy előkerült ez a téma.A cégnél van egy Daily ami a 3000-es gyengébbik 35C14-es kivitelű.Ha vki nem ismerné a típus jelölést,akkor a 35 3,5t-t jelöl,a C ikerabroncsozást,a 14-a 144 lovas motort.
Öszintén megmondva azt hittem,hogy jobb autok ezek az Ivecokok!Én ugy tapasztaltam,hogy nagy a fogyasztása,a futómű lehet,hogy mindent kibir,de nagyobb temponál halálfélelem van.Az elektronikája meg aztán szintén olyan olaszos.Meg van master amit én jobban szeretek,mert szerintem nagyon jól kezelhető,nagy tempónál is biztonságos.
Én egyébként a legtöbbször futárokat Masterrel látok.
A Transitokról ki mit halott?
Én ahogy hallom jó autok,csak gyengus a kuplungjuk! -
#2034 háát multkor mentem a babettával ozt egy kamiont ketté szakítottam vele -
n003 #2033 látom valakit elütött a flémvonat :D -
öregember #2032 urak, nyissatok topikot (érdekelne engem is a téma) , ne a BALESETEK-be ... -
#2031 Sprinter Csomag és Logisztika
"kiscsomag szállítás" éjszaka hozzuk a csomagot és reggel a futárok viszik ki.
Azért írtam idézőjelbe mert 20kilóig lenne a kiscsomagszállítás. Na de múltkor is volt olyan hogy 360kilós billenőpótkocsira való hidraulika ágyú... Akkor még kézzel pakoltunk, Mivel csak mi járunk oda egyedül platós kocsival van egy privát raklapemelőnk amivel fel tudjuk rakni a cuccot a platóra. A töbiek meg furgonnal járnak ők kézzel pakolnak:D -
#2030 mit vittetek? -
#2029 Ja értem. Nekünk is mostanában teljesen kihasználatlan a gép, mióta nem mi hordjuk Egert meg Gyöngyöst azóta alig van cucc. Pénteken is Miskolcra két raklap volt a kocsin azt kifújt. Anno mikor mi vittük Egert meg Gyöngyös volt rá példa hogy a 20köbméteres rakteret alig tudtuk bezárni mert úgy ki volt tömve... -
#2028 A külön fülkés dobozosok lassúak,meg olyan magasra egyedül nem tudom feltolni a motorokat.Emelőhátfal nehéz-körülményes,3.5 tonna alatt sokkal olcsóbbak a pályadíjak stb. -
#2027 Ezért nem vettem ilyet,nekem muszály néha aludni egy órát,meg egy duplakerekes felesleges,mert 1.5-2 tonnánál többet úgysem tudok berakni.
Az sem árt ha lehet gépelni vele-túl hosszú az út! -
#2026 Aha, de ahoz jobb lenne egy zárt dobozos teherautó nem? vagy furgon is jó? -
#2025 Olaszországból motorokat. -
#2024 Mit hordassz ha nem vagyok túl indiszkrét? -
#2023 Nekünk egy Toyota Dynánk van platós/ponyvás 5 méter hosszú platóval 20köbméter raktérfogattal, de már kihasználatlan meg hát minden éjszaka abban ülni....alig van hely benne azért akarunk mást venni, nagyon kényelmetlen. -
#2022 Arra nincsen pénzem mert építkezek,talán pár év múlva.
Nem kéne 2 milla fölé menni. -
#2021 Ja de a motorok mások.Sokan szidják a sprintert is,nem tudom mit vegyek,de a hosszú-magas ducató-jumper-boxer nekem kicsi.
Maradt a sprinter-lt-daily.
Szívem szerint toyotát vennék,de ilyen nagy egybedobozos nincsen. -
#2020 de a régebbi?
Az újjak a 3ezres 180 lovas motorral szerintem nagyon jók. -
#2019 Az 2.8-as .
Mindíg folyt belőle az olaj,meguntam.