37099
  • cement
    valszleg a kocsi treleren volt, azt kapta telibe a mozdony, maskepp nem tudom elkepzelni hogy kerult a vonat elejenek tetejere
  • w77d
    jah, azután a vevő: igen, biztonságosnak tűnik, elviszem XD
  • Pipör
    vagy csak töréstesztet próbáltak
  • w77d
    itt az a durva, hogy a kocsi szemlátomást egy eladandó autó egy autószalonból (talán csak próbakörre vitték), ezt bizonyítja, hogy vadonatúj modell és az ablakon még az árlista is ott van...
  • SimaSuna #2094
    szar a szervezés...

Miskolci Rallyn rádiós vagyok...
    van elveteemült béna állat néző még mindíg...

hiába kéred szépen, hogy ne álljon kanyarba, elmegy 100m-t és ugyan úgy kanyarba áll, mikor meg éppen el tud ugrani, még neki áll feljebb...

eljön rallyra, még el se kezdődött, de már be van rugva, és megy a pálya szélére kalimpálni...

• w77d
    de ha mást nem, a hülye leaglább a saját érétkeit tartsa becsben úgy, hogy mondjuk nem kúrom le egy rallyverseny közepére...
  • n003
    94 óta járok versenyekre .. el nem tudod képzelni itthon is mennyi a hujje néző :|
  • w77d
    ezek nem féltik a kocsijukat, márcsak a felverődő kövek miatt sem állnék oda...
  • cement
    bazzzzmeg a vege de durva...

nem vagom hogy engedhettek a nezoket a gyorsagi teruletere parkolni ez abszurd, magyar versenyeken nem engedélyezik az ilyet. apám 30 évvel ezelőtt mondjuk pont így törte szanaszét magát, pedig már akkor sem szabadott bemenni civil autónal a gyorsra mégis egy wartburg a pálya mellett állt és apám pont abban a kanyarban szállt el ahol a wartburg állt és elég rendesen összetörte magát. ha nincs ott a wartburg akkor nem lett volna akkora gáz
  • n003
    ezt waze elnem hiszem hogy ennyire hujjék :((
    hogy lehet egy rallye versenyen így megálni az út szélén :O
  • Carlos
    Tudom nem magyar, de azért érdekes:
  • solo
    Bazz, én egyedül nem férek el benne elől, se sehol, nemhogy még 4 haver: C

A gyerek, meg aki vezetett.Hát, igazából, én már semmit se adnék neki.Elég lesz neki a bűntudat, ha tisztességes volt a gyerek.És akkor még fel is fogja magát akasztani.
  • Pipör
    az a durva h 5-en ültek benne ... :S
  • DJKonya
    #2083 Válasz erre
  • DJKonya
    Felelőtlen hülyegyerek.
    Agyonrúgnám azt amelyik vezette miatta halt meg egy 21 éves lány, Az ő lelkén szárad a lány élete, neki kell felelnie mindenért.
  • Pipör
    http://www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar/halalos-baleset-kamion-zuzta-ossze-a-kispolskit-179191
  • Pipör
  • öregember
  • DJKonya
    Nagy mázlija volt a csávónak.
    Ez még régi:

"A Mercedes vezetőjét, egy 28 éves nyírtassi férfit, a mentők súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.(!!!"
  • w77d
    hajaj XD
  • Varenga
    van benne igazság....bevallom őszintén, én eddig csak esőben vagy fagyos úton kötöttem be magam, pedig autópályán járok haza melóból, de már úgy vagyok vele, hogy inkább mindig "betakarózok" az autóval, abból semmi baj nem lehet.
  • öregember
    opelen is ilyen dizájnosan mutatna ?
  • w77d
    nem láttál még reklámot a tetőn? XD
  • öregember
    upsz

• desigo
    ezek a régi suzik kegyetlen vékonyak...
  • Carlos
    Csoda hogy túlélték bakker!
  • DJKonya

A Suzuki Swift a jobb oldalával ütközött az Iveco teherautónak. A személygépkocsiban öten ültek, közülük egy 12 éves kisfiú a roncsok közé szorult. Az életveszélyesen sérült gyermeket a tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopter szállította kórházba. A Suzukiban egy hathónapos csecsemő, a sofőr és másik három utasa súlyos sérüléseket szenvedett.
  • Carlos
    Vagy eltörik egy-két borda. nagyügy... de nem kenődik szét a szélvédőn...
    Én abszolút nem sajnálom azokat, akik azért halnak meg, mert nincsenek bekötve...
  • w77d
    sokan bírálják az övet, mert ütközés után enyhe véraláfutás jelenhet meg a testen, de nem gondolnak bele, hogy esetleg az életüket mentette meg ez a kis kellemetlenség...
  • Carlos
    Hidd el, nem hülyék a Volvo-nál. Kitalálták, jól működik.
    Szerintem a balesetek 1 vagy még kevesebb százalékában 'hibás' a biztonsági öv.
  • Carlos
    rosszabb, mert a jobb oldali ajtó is ad neki egyet amikor átrepül. Vagy a sebváltó.
  • w77d
    na de azért esett volna át a másik oldalra, mert kapott egy pofont oldalirányból. Az erőhatások miatt először a bal ajtónak csapódott volna, aztán onnan át a másik oldalra. Ugyanaz a sérülés, vagy rosszabb...
  • iszakos
    Balról belerongyoltak az ajtajába,és mivel be volt kötve,ezért telibe kapta az ajtó.Ha nincs bekötve,átesik a másik oldalra,és szerintem,akkor is sérült volna biztos,de nem ilyen mértékben!
  • öregember
    az ember testileg rokkan le, a rokonok, szülök, partner meg lelkileg....
  • autoszimulator
    na igen, kitudja melyik jobb
  • Carlos
    Ha nem lett volna bekötve akkor bekrepált volna szerintem...
    Bár innentől már csak az a kérdés, melyik a jobb:
    Vegetálni nyomorékként vagy meghalni.
  • desigo
    Mit ártott neki az öv?
    Nem az öv miatt lett nyomorék hanem a baleset miatt...
  • iszakos
    Tudok olyat aki azért lett egy életre nyomorék,mert be volt kötve!
  • cement
    vagom, lattam en is azt a reklamot, bar az kicsit el van tulozva :D
    ahhoz hogy te kart tegyel a melletted ulokben nagyon nagy sebessegu utkozesnek kell tortennie
  • autoszimulator
    Egyser tv-ben volt, hogy ha mindenki be van kötve, s csak egy ember nem, akkor egy nagyobb ütközésnél az az egy ember ahogy tehetetlenül repül a kocsiban, simán kinyírhat valakit. Mondjuk városon belül szerintem nem mész akkora tempót te sem, bár ha oldalról valaki beléd menne, lehet átrepülnél a barátnődhöz így is...