37099
  • TheRock18
    jó lesz gyárival is...adjam a címem?? xD
  • desigo
    jah kb ez a gyári...

de lehet bele gondolom jobbat is kérni...

• öregember
    off

jól látom hogy egy audi-s "rádió" van benne ?
  • desigo
    videó róla
    mééég nem törték össze
  • Szabi1991
    gondolom ő lehetett :)
  • TheRock18
    ma voltam pesten...külsősávban haladtam 130-cal,mikor a belsősávban haladt előttem egy opel zafira...
    a tükörbe nézve láttam,hogy valami nagyon jön,szóltam is tesómnak,hogy ezt figyeld...asszitem ferrári lesz..de nem...egy fekete lamborghini galardo volt :) mivel nehezen ment ki előle az opeles,volt időm kicsit szemügyre venni a gépjárművet xD...a kis rakéta
  • Csabesz6
    :)
    Egyet értek. DE!
    Engem vittek egy körre pár napja egy 599 GTB Fioranoval.Leírhatatlan, az ember belső szervei egyszerűen nem bírják(itt most nem a konkrét beszarásra, mint olyanra gondolok, bár nem voltam távol tőle), aztán egy idővel biztosan hozzászokik az ember.
    Ettől függetlenül old school Ferrarik rulez!:)
    De attól a naptól kezdve nem fitymálom le a milliókba kerülő luxussportautókat.Mondjuk a Ferrari mindig kivétel:).Ez szerelem.
    Off vége, sry.
  • solo
    Most nézem elÍrtam f40 et 50 re..
    Szal nekem is f40..Az a paraszt kilincs tetszik nagyon benne xD
    Mint a pottyantósnál a kötél.Itt drót van: D
  • n003
    ne festegessünk falra ördögöt mert valami keresőrobot idetalál oszt mehetünk bevallani azt is ami sosenemvolt :((
  • n003
    izlések és pofonok :D
    "ferkából" nekem a gto250 vagy egy f40 mert azok igazi sportkocsik voltak ezek az újabbak televannak cicomáselektronikás puhánygazdag segítő cuccal
    ha meg amcsi akkor meg stingray
  • solo
  • solo
    Senki nem mondta, hogy lopni-csalni-hazudni kell..kapsz egy 5 kilós pakkot vid el ide-oda, máris megvan 3 murci ára xD
  • autoszimulator
    az a kérdés hogy az apeh is így vélekedne-e erről :D

de ez itt már senkit nem érdekel :)
  • solo
    HazuccMutter igenis rendesen dolgozik..Majdnem 20 éves fogorvosi tapasztall a jókis sz. miklósi magánrendelőjébe.
    NANA! azéééé egy f50 esnek is rohadt szép a hangja, meg egy full nyitott rendszeres STI nek is, meg egy gyári r34 nek is, de valahogy nem hoz úgy lázba, mint egy igazi régi v8, vagy egy v10 es vipera.
  • solo
    Naja, nyáron volt lehetőségem igan közelről megcsekkolni az ismerősöm f430 asát, állomszép:) De igazából nemvagoyk oda érte..Talán az az 1 ferka amit elfogadnék, meg a 612.
  • Csabesz6
    Na lebuktattad anyudat:D
    Viccet félretéve, hogy szar hangja van egy Lambónak?Neked elgurult a gyógyszered.Tudom amcsi vas...
    Amikkel semmi bajom, csak ilyen elvakult egy fajtalanságot.
  • Varenga
    áááá! Ezt sanjnálom, a murci valahogy hidegen hagy, csak az ára miatt tudom kissé sajnálni.
  • ocskoszilard
    nekem azért teccenek a lambók, de max a garázsban mert ezekkel nem lehet ilyen utakon közlekedni, mint amik itthon is vannak:D
    de mondjuk egy Plymouth Hemi Cuda nem lenne rossz...
  • autoszimulator
    :DDDd
  • desigo
    Micsoda megvilágosodás
  • Carlos
    eddig fel sem tűnt, hogy az exotikus és az erotikus között egy betű a különbség...érdekes...köszi milk4!
  • milk4
    exotikus
  • TheRock18
    a lambokat már nem is tudom,hogy nevezzem...
    ha a merci luxus autó..akkor a lambo mi?..mega luxus autó..
    amúgy nem kéne olyan sport kocsi,talán akkor inkább egy porsche azok szépek is :)
  • autoszimulator
    murci belseje, azokkal a szépen varrt bőr elemekkel, stb, ronda lenne, hát jó, ezt még el is fogadom, mert a szépség az szubjektív.

de azért azt mondani a lamborghinikre, hogy kívülről rondák, hát, sztem sokan nem értenek veled egyet...
    Hang is teljesen szubjektív, kinek mi tetszik.

de azért attól, mert nem a csodás tengerentúlon gyártják, még lehet ám jó autó.

megdolgozni meg meglehet értük, akár itthon is, csak jókor kell lenni jó helyen, de nem jelenti ez azt, hogy csalni kell az adót erre arra, lopni, hazudni kell.
  • Carlos
    kinek mi.
    Én egy skyline-al is elégedett lennék...

• DJKonya
    Egyébként tényleg ízléstelen a belseje. Én ha tehetném egy F430-at vennék, szép álom...
  • solo
    Engem nem az ára érdekel..Aki ennyiért vesz autót a világ életébe nem dolgozott(tisztességesen).

Viper belőlről qrvajól néz mi..KÍvűl is tökéletes...lambo kÍvűl-belől mint egy végbélkúp: C hangja fos... Vipernek markáns v10 hang ^^

stbstb...
  • autoszimulator
    ja, végülis egy murci átlagban 40-50 milla, míg egy viper 15-20...
  • solo
    Szar otó, de azért sajnálom, hogy ilyen kis senkik hozzájuthatnak ilyenekhez..És nem is az érdekel, hogy a saját épségük, hanem az, hogy ezzel a többiek életét veszélyeztetik...

MOnnyuk, még mindÍg jobb, hogy egy ilyet zúztak le, mint ha egy Viperrel tették volna ezt: C
  • desigo
    kis hazánk kezd felzárkózni de azért kicsit le vagyunk maradva...

4 hét alatt 3 Lambót zúztak le az oroszok

Március végén Sztavropolban vesztette el az uralmát egyhónapos Murcielagója felett a sofőr, és nekiütközött egy oszlopnak. Pár nappal később Ukrajnában, Ungváron tört össze egy pontosan ugyanolyan sárga Murcielago, melyet a grúz futball sztár, Kaha Kaladze vezetett. Tegnap megsemmisült még egy Murcielago, ezúttal egy metál szürke. A szupersportkocsi Moszkvában ütközött össze egy szedánnal, ami annyira megrongálódott, hogy nem lehet megállapítani a márkáját a képek alapján. Az első két balesetben csak az autók sérültek, a harmadiknál azonban lehet, hogy nagyobb baj történt, az autók állapotából legalábbis erre lehet következtetni. A baleset körülményei egyelőre ismeretlenek.

• Szabi1991
    mindig is utáltam itt átmenni.. :/
  • autoszimulator
    mire nem jó az elektronika, összetartja a kettészakadt kocsit
  • solo
    KÉpek.

• solo
    Rohadt élvezetes volt 1 óra alatt jutott el a 148 as a lámpától az OMV ig: C
    Képeket minnyárt dobok fel.
  • desigo
    Hárman megsérültek egy balesetben a Gubacsi hídon

Egy gyerek és két felnőtt sérült meg kora délután Budapesten, a Gubacsi hídon, ahol egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a baleset 1 óra körül történt, a hidat lezárták. A forgalom egy-egy sávon váltakozva 3 óra után megindulhatott.
  • Banano
    Leszarom . Régen volt.
  • TheRock18
    VÓTMÁ'
  • DJKonya
    Rohadt nagy mákja volt.
  • Banano
    Nem most történt de hasonlít az előzőhöz.
    RS6-os Audiról van szó Luxemburgban ütközött egy fával asszem 250-el vagy mennyi írtak . Jah és az uccsó képen balról a második ő vezette = kissebb karcolásokkal túlélte, szerencsére nem utazott mellette senki.
  • DJKonya
    Kíváncsi lennék rá mennyinél kapta el azt a fát.