37099
-
#2978 apa lettem? csaknem -
n003 #2977 lehet félreolvastam valamit ezé tisztázzuk
egy állat a férje és az autószimulátoros csávótól van a gyerek?? :O
:DD -
#2976 részvét :D -
#2975 na igen, a tempó sem erőssége a városnak, be is dugul mindig. De igazából az egész város olyan, hogy tele van kis utcákkal, ami nem kicsi, pl budapesti, az lámpákkal teli. Annál beljebb meg én sem tudok haladni, mert nézni az egyetemista leányokat :D:D -
#2974 az XD -
#2973 Azaz állat?:DDD -
#2972 mert ott vállalkozó a férje... -
n003 #2971 mér ponn ide? :O nincs itt semmi bevásárlócentrumokon és benzinkutakon kívül :( -
#2970 nekem meg a nővérem most költözött Veszprémbe a párjával... -
#2969 párom a veszprémi sitten melózik szihológusként. LoL... :) -
n003 #2968 sajna itt veszprémben pont az ellentetje az idegesítő :(( zöld a lámpa és 30-l slattyog majd mindenki :(( -
n003 #2967 az kábé ugyanaz mint a fénykürt: "húzz a .ecibe" :D -
#2966 És? -
#2965 Igaz, én az alapján válogatom meg, hogy kit engedek be, hogy mennyire magas az autója. Nem szeretem, ha nem látok elé, vagy túl széles és szintén nem látok miatta. :P :) -
#2964 pest? udvarias? beenged? hmm
jártam elég sokat, főként középméretű városokban, Szombathely, Veszprém, Sopron, meg pár kisebb városban sofőrként, utasként, busszal (igen, több száz km buszozás van már mögöttem, igaz csak mint utas), és azért elmondható, hogy az emberek többsége beengedi a másikat. Sopron, Veszprém a legjobb ebből a szempontból, Szhely kicsit már árnyaltabb, ott elég sok a keménykedő arc. Persze, vannak akik tahók, vannak akik sietnek, de Pesten ezek száma jóval nagyobb. Megértem én, hogy idegesíti, hogy ott áll a dugóban, és akkor még egy szerencsétlen nulla helyismerettel rendelkező ember akar bevágni elé, de azért csak emberek vagyunk, azon az egy kocsin nem fog múlni semmi... -
#2963 Lehet tilos reflektorral villogni de az index kar balra már le van nekik törve az autópályán annyit nyomják... -
#2962 mé??? a megszokottnál ritkábban rántok kormányt a hülyékre XD -
#2961 Persze... -
#2960 én például udvarias vagyok :D -
#2959 Udvariasak??? Akkor még nem jártál Németországban:DD Ott aztán tényleg azok. Épp minap voltam és ha már indexelsz akkor egyből beengednek,nem ugy mint itt,hogy mééég eléd furakszik a parasztja aztán talán betudsz menni mögé. Autópályán is ugyanez a helyzet,mész mondjuk 150-160-al,mögéd ér egy Porsche 2 kiló fölött,nem kezd el dudálni meg villogni(kint tilos a fénykürt,mert csúnyán büntetnek érte),hogy takarodjál előle,szépen megvárja,míg megelőződ a külsősávban haladó lassabb autókat. -
#2958 azok tudnak ám művészit fotózni XD -
#2957 pesten nincs lehetőséged hibázni,ha hibáztál...autódat töröd,meg a másikét...meg utána téged is összetörnek,főleg,ha nagy fekete autót törsz össze,amiben egy nagyon barna,nagyon kopasz "úr"(?) ül xD
annyiban tetszett pest,hogy ott udvariasabbak az emberek,kicsapom az indexet,és már engednek is be...nem úgy mint itt...:S -
Szabi1991 #2956 na jó, max a rendőr xD -
#2955 hehe XD -
#2954 igazából aki pesten tud balesetmentesen vezetni, az azt jelenti hogy ügyes és figyelmes. Ettől még főúton teljesen máshogy kell vezetni, jóval előrébb látni a dolgokat, előzéskor pl, meg hogy ki merre akarna kanyarodni, mert 90-100ról lefékezni egy jobbra 10el az út közepéről kanyarodó wartburgos mögött megállni, ha jönnek szemben más, mint ugyanez városban 40-50el :) -
Szabi1991 #2953 minek mész 20 kört a rózevelt körül, úgyse fényképez le senki.. :p -
#2952 ha érdekel akkor pár sort el tudsz olvasni
wiki -
#2951 fasza :S de mi történt monoron?és miért kaphat büntetést a vonatvezető? sorry,de lusta vok elolvasni azt a sok szöveget :D -
#2950 Lezárult a monorierdei halálos vonatbaleset vizsgálata
3 halott, 44 sérült, 154 millió forint kár
15 évet is kaphat a vonatvezető -
#2949 hagyjad már,tök jó volt :D :D nevesd ki magad és kész :D(én is azt szoktam) -
#2948 rohaggyále XD -
#2947 (sírvaröhög) xD xD xD -
öregember #2946 máskor engedd ki a kéziféket xD -
#2945 Elalvás nem is, inkább az "pont kényelmes minden" testhelyzetben való vezetés volt és ezáltal az ember szeme is valahogy becsíkul. :DD -
#2944 Sok durva baleset is van az autópályákon.
Volt,hogy jöttem haza és már majdnem bealudtam.
20 km volt csak hátra de inkább megálltam aludni egy kicsit. -
#2943 amúgy az autópálya annyira unalmas,hogy az altató hatású...mikor alig vezettem autópályán..baromira menni akartam,mert "milyen jó olyan sokat vezetni"...aztán rájöttem úgy 2-3. alkalomnál,hogy ez baromi unalmas..a városban, meg a községek közötti szakaszok sokkal jobbak :) főleg azok,amik kanyarokkal,lejtőkkel,emelkedőkkel és hegyekkel tarkítottak...:)
van egy ismerősöm nem merek bellé beülni azóta,mióta egyszer beültem,és egy hegy kanyarjába úgy előzött,hogy 7 járművet,ebből 2 busz...a kanyar beláthatatlan...:D fogtam a majrévasat,szinte vizet facsartam ki belőle...szerencsénk az volt,hogy nem jött semmi,mert lehet most nem írnék ide :P :D -
#2942 az a jó ha nem csak a vezetésre tud figyelni az ember, mert akkor nem fárad el agyilag:D -
#2941 xD -
#2940 Amikor már fél órája tolom reggel fél 7-kor lájtos 110-el a nulláson, akkor nemhogy meg vok nyugodva, de rendesen csíkszemekkel nézek ki a fejemből, olyan szinten peace van. -
#2939 múltkor pestre felfele úton..(keltem 4:30kor) nem voltam álmos,bár az egyik kamionos előttem keményen lement a sávjából..rádudáltam,aztán visszatért:) majdnem a korlátig kiment...biztos kicsit álmos volt
ám de visszafele a csapat,akiket lehoztam...elaludt..és úgy voltam vele,ha ők alszanak..alszok már én is egyet...ezt hangosan kimondtam (hirtelen mind felébredt) és egyszerre mondták,hogy "el ne aludj" :D xD