37099
-
#3018 nah jóvan gyerekek, szép idő van, én megyek kábriózni eggyet :D -
#3017 jaja.. főleg ha egy elsőkerekes kocsi orra elkezd felúszni valamelyik irányba, azt megfogni elég nehéz, ha gázt adsz csak tolja az orrát, fék alapból meddő, nehéz kérdések, szerintem gyakorlat híján marad a vakszerencse ilyenkor.. -
#3016 Naja, én is Így gondoltam...
Nem akarom magam felküldeni egy fára:/
Meg, most nem azért, de már ha úgyvesszük kezd benőni a fejem légya, most már nem megyek olyan dolgokba bele, mint pl pár osztálytársam, 1-2 haverom, felelősség érzetem is valahogy kezd nőni:]
Nem az utcán kell száguldozni, utcán szépen rotyogni kell az amcsi vényóccal, versenyezni pályán kell:) -
#3015 ilyet ne tapasztalj meg sose!! tapasztalatot szerezz a vezetésben, de olyan esetet ne tapasztalj meg amiket itt beszélgetünk! -
#3014 xD
-
#3013 tegnap annyit rally autó szaladgált itt miskolcon :) mindenfelé csodák gurultak :) nahh azokkal senki nem mert versenyezni sztem :D -
#3012 :/
Na mind1. Van ilyen.Majd megtapasztalom jövőre...Ha nem lesz ilyen buzi próbajogsi, hogy felviszik, 21 re a korhatásrt...
Télleg, most nem tud valaki erről valamit, hogy akkor most hogy lesz? -
spect16 #3011 Elég ha a páciens kezdő és nem ismeri a képességeit, vagy nagyon bízik abban ami nincsen neki.(de azért megtud szívatni viszonylag rutinos emberkéket is vagy sima vasárnapi vezetőket) -
#3010 Az okés, ezt megértem-tudom, de ehhez már nagyon nagy "tudás" kell.
-
#3009 jókor szólsz vazze :) már kicseréltük,de kint van az udvaron a törött motorháztető :) majd telóval csinálok róla képet később ;) -
#3008 ezzel is egyet tudok érteni :) HA valami okból a hátsó kerekek alatt megszűnik a tapadás, akkor akármilyen kocsi be tud "driftelni", de ennek megértéséhez legalább egyszer meg kell csúszni kocsival :) -
#3007 -.-" -
#3006 Képet! -
#3005 ezt pár HSZ-el lejjebb már levezettük, hogy miért nem tudsz rájönni. -
#3004 most beállhatok én is a sorba,reggel haza ért apám a b.nőjétől..és ,mikor megláttam a kocsit..a szivem elállt...ugyanis tegnap este eléjük ugrott egy őz...és a kocsi eleje megsinylette a találkozást,úgy,hogy ma reggel jártuk a bontókat,hogy találjunk motorháztetőt...találtunk is,de nem olyan színben...mellesleg a lámpát is összetörte a hülye vad... -
#3003 ez az eset itt volt tőlem nem messze. A srác padlóval esett be a kanyarba, hozzá ért a szemben lévő patkához majd átvágódott ide. negyed órát küzdöttek az életéért, de meghalt. -
#3002 Az durva:OOOOO
De azza még mindÍg nem jöttem rá, hogy lehet valaki olyan béne, hogy elsőkerekes autóval megforog, vagy akárcsak igy lecsúszik az útról:C -
#3001 ez a kiflibe hajtás:
-
#3000 kifli? lol -
#2999 a "kiflibe hajtott" azért enyhe túlzás... -
Kiflibe hajtott Passat CC -
#2997 -
#2996 -.- -
öregember #2995 te lehetnél a babszem lajcsi (LáL) -
#2994 lol -
#2993 most nézem, hogy lemaradt egy a. nem bab, hanem baba XD kemény lenne, ha egy kibaszott nagy bab jönne ki a nővéremből XD -
#2992 csak részben volt OFF az én részem. Kibaszott nagy baleset eredménye az eljövendő bab XD -
öregember #2991 ja és NE OFFOLJ -
öregember #2990 autókat "tesztelni" is ...
"kényelmes ülések, jó vezetési élmény, elfogadható fogyasztás"
ehhez nem kell tudomány :P -
n003 #2989 hát egen .. így jobban belegondolva "szeegéény Lúji"
:DDD -
#2988 azt minden hülye tud XD -
öregember #2987 meg fotózni is %-D -
#2986 kötekedni azt tudsz te ringyó XD -
öregember #2985 a hejjessírásod is iJesztő ikszdé -
#2984 ne képzelgess félre, mert a gondolat is ilyesztő XD -
#2983 Transporter volt? -
n003 #2982 bammeg Weed mondta hogy már a hatodikban van a tesója mire te(?!) írtad hogy "máár hat hónapja volt" ebből én ezt szedtem le .. de lehet csak delíriumos állapotban félreláttam-képzeltem valamit ikszdé -
öregember #2981 -
#2980 hát ha kiderül, országra szóló családi botrány lesz XXD -
#2979 bebaszna ha autoszim lenne az apja XXD