37099
-
#3098 -
öregember #3097 "...ha az én autómat..."
-
#3096 aha
kapnál két pofont és sírva elkullognál... -
#3095 -
öregember #3094 te nem akarod abbahagyni az okoskodásodat ? észrevehetnéd már végre magadat, egyedül vagy a nyomorék véleményeddel ami ráadásul baromság
fejezd be a vergődésed -
#3093 -
#3092 igen,de akinek elveszik a jogsiját..az megint autóba ül és vezetni fog jogsni nélkül (ittasan is)..és lehet,akkor a te szerettedet üti el..akkor is ezt fogod mondani?
mindenki könnyen beszél,míg nem őt,vagy a szerettét gázolja el egy ittasvezető...ez nem poén :( -
#3091 ezt sem tartom jónak, mert azért, mert egyszer gyorsan mentem, ne kezeljenek úgy, mint akik szándékosan embert ölnek például. Mindenkinek meg van a helye..
Autó elvétele megint csak magántulajdon sértése, hiába hatóság. Jogsi elvétel simán mehet, ennek nálunk is lenne foganatja, ne aggódj. Jogsim lenne a tét akár egy évre is, máris betudnám tartani minden esetben... -
#3090 Sittről nézheted végig. Aztán ha ott keménykecc, akkor "megszeretnek" a fogvatartottak. -
#3089 Hááááááááát, én eszeveszett gyilkolásba kezdenék, ha az én autómat akár egy cadi, akár egy viper, de ez most lényegtelen, lezúznák: D -
#3088 Egyszer olvastam, hogy valamelyik országban azt csinálták, hogy a gyorshajtóktól elszették az autót, jogsit plussz sitt! Aztán az autót felhasználták töréstesztekre és ezt a tulajnak végig KELLETT néznie.
No, az fenyítés! -
#3087 Nem az a baj, hogy apuci megveszi!!!
Hanem, hogy egy 1000 res gixxert akár 23000 ft ért elhozhatsz a kereskedésből! -
#3086 én inkább egy chopper-rel keménykednék. Nem ezekkel a (számomra!!!) gagyi műanyag speed gányokkal. -
#3085 pénz beszél kutya ugat...
aki megteheti,hogy vesz egy/több olyan motort,ott apuci olyan tehetős,hogy a fiacskájának jogsi se kell,vagy megveszi még azt is...tehát felesleges szigorítani,csak a kisebb emberekkel baszol ki :S ez a rossz hír..
itt azt kéne,hogy aki ivott és elkapják,nincs kecmec,jogsit elvenni,széttörni darabokra helyszínen,kocsit elszállíttatni a tulaj költségén kész!
meg 100 alatt 3x sebesség túllépésnél azonnal elvenni a jogsit,járműt lefoglalni
100 felett aki 2x sebesség túllépés van dettó ugyanaz...
ne félj...lenne itt olyan tartás,hogy még a kopasz bmw-s urak is visszafognák magukat...
aki meg rendőri felszólításra nem áll meg,tüzet nyitni kész..
aki pedig rendőri felszólításra megáll,majd ő kiront a kocsiból azonnal tüzet nyitni..
úgy kéne mint amerikában..mocorogsz,meg izgágáskodsz,oszt lepuffantanak..kész...faszt szórakozunk itt -
#3084 figy, igazából szabályozhatunk mindenfele, nagyon jól tudjuk, Magyarországon nem érsz el vele semmit, csak egy adag közfelháborodást.
alapból kellene az embereknek máshogy gondolkodni, de nem fognak, mert sokak számára a motor olyan, mint a nagy autó, pénisznövelő. nem vagyok motorimádó, de azért mikor látok egy versenymocit, ahogy visít, azért én is azt mondom ez igen, meg ki is próbálnám, meg is hajtanám tán, de van annyi eszem, hogy nem közúton teszem, ahol én is más is meghalhat.
pár kivételtől eltekintve érdekes módon a ferka, lambo tulajok sem száguldoznak, szlalomoznak mindenfele, pedig megtehetnék a kocsi erejét tekintve.. -
#3083 Hát igen, itt a nagy baj, hogy 21 évesen mindenféleképpen leteheted a jogsit a nagymotorra.
Bevezetném azt, hogy előbb mindenféleképpen le kelljen tenni kissebb motorra..
Mert ugye van az, hogy ha én most leteszem az A1 josrit 16 évesen, akk 2 év múva lehet Ak jogsi, vagy akkor egyből letehetem nagymotorra.
És azt kéne bevezetni, hogy nagymotor előtt minimum 2 éve a1 vagy Ak jogsi. -
#3082 Egy Ferrari azért jóval más tészta. Abból nincs annyi az utakon. Sportmocit meg műr olcsón utánad vágnak, aztán nosza neki.... -
#3081 jó sorry..az általánosításért..én ismerek 3 embert akinek van,azok nagyképűek...de a többi idegen is megjátsza a kemény legényt,mikor 200-zal jön mögöttem és villog le...meg előre megy a két kocsi sor között a lámpánál...mert nekik kawasaki ninja-ja van..és az bizony 300-zal fog menni mindjárt..és ő siet..meg f...om tudja még miket képzelhet -
Petike125 #3080 biztos sok olyat ismersz akinek sportmotorja van :\
(már megint az általánosítás...) -
#3079 Hát figyi, minek tud a Ferrari 300-al menni? Nem azért, mert annyival kell vele menni, hanem mert státusz szimbólum...egy sportautó. Ugyanez van a speedmocikkal is, csak azok olcsóbbak és halálosabbak. -
#3078 én tisztelem a csoppereseket!:) sztem jófejek
a speedmotorosokról az a véleményem,hogy nagyképűek,és nagylegények,amíg nem mennek a falnak...
a legnagyobb motor amit kipróbálnék max. az 600ccm...nagyobbat nem... -
#3077 de akkor is fölöslegesen tudank brutál teljesítményt ezek a motorok. Mi a halál faszának a közel 300km-es vagy a fölötti végsebesség?? minek ez az irdatlan gyorsulás??? nem simán közlekedni az tuti... -
#3076 Nem védem a motorosokat, de nem is vagyok ellenük. Tudom milyen az amikor egy speed gép megindul a segged alatt és azt is tudom milyen érzés oldalkocsiban ülni. Mindemellett nem avval van a baj, hogy 1-esben megy 130-at, hanem avval, hogy van olyan madár, amelyik képes lámpától lámpáig, vagy akár egy kis utcában eljátszani ezt. Na az ilyen madarak képeit látni legfőképp a lánglovagokon és egyéb szájtokon. Nem maga a speedmotor a hibás, hanem a pöcsköszörű aki rajta ül és éppen kemény... -
#3075 Mondjuk az elsőnél az autós volt a hibás és átsodródott a szembe sávba, ott má mind1 mivel mész :D
A másodiknál is inkább a sebességről szól a motorozás mint a utazás élvezetéről :D
A harmadik képen meg cruiser van :D Akkor lesz chopper ha valamit házilag átalakítanak rajta :D És mivel elég felismerhetetlen, ezt vehetjük átalakításnak :D
Amúgy én azt nem értem hogy mi a bánatnak a közútra egy olyan jármű, ami 1-es sebességfokozatban eléri a magyarországon megengedett maximális 130km/h sebességet. -
Petike125 #3074 nem is írtam, hogy a második csopper lenne. túramotor. szerintem az nem speed.
az első linkben harley-ról ír, illetve oldalkocsisól. (oldalkocsival sem hiszem hogy speed lenne)
és az utolsó is csopper. -
#3073 Pont, hogy az utcsó az egy chopper, a többi nem. -
#3072 Nem akarok kötöszködni meg nem is értek hozzá, de szerintem az utolsó két linket egyáltalán nem chopper.
Chopper:
-
Petike125 #3071 Ebben a hírben segédmotoros és csopperes is van. a Baleset többi résztvevője sem speedmotor.
Ez sem speedmotor
Ez is egy csopper.
Ugyan úgy meg lehet halni egy csopperrel, egy robogóval vagy egy túramotorral, mint egy speedmotorral....
Azért mert nem motorozol, még nem kéne elítélni MINDEN motorost és a mások halálát kívánni (#3069 és #3058) Ők sem kívánják a Te halálod! ;) -
#3070 Ma az M3-nak ezen a környékén láttam egy ronggyá égő autót. Nem sokkal utána jött egy tűzoltóautó is :) -
#3069 Ezért klasszabbak szerintem a chopper-ek.
"elfekszel" rajta és döngetsz 80-al és über hangja van és pengén néz ki.
Míg ezek a speed műanyagok csak visítani tudnak nagy fordulatnál...Nekem nem tetszenek.
És még nem láttam (ez nem jelent semmit) chopper balesetet! (biztos volt, de szerintem a motorosbalesetek 98% speed motor) -
#3068 Hétvégén lemotoroztam 300km-ert, de még néha én is megrezzenek amikor elmegy pár gyorsasági mellettem.
Viszont 2 hónap és nem lesznek már őrült motorosok az utakon, kihullanak. -
#3067 Ez a Ducato kegyetlenül legyalázódott.
-
#3066 ezek a kajaszállítók a válságban egymást tiporják? -
öregember #3065 és a másik fél...
-
#3064 hála istennek... -
öregember #3063
-
#3062 Gyerekülést éppen nem használta senki? :c -
#3061 tudom, de életveszélyesen sérült az autó sofőrje is -
#3060 egy minusz, next... -
öregember #3059 meghalt a csávó.....