37099
-
#3138 Kaliforniában megoldják a sztrít réjszerek büntetését így. Igazából jobban járnának, ha ezeket az autókat valamilyen úton-módon importálnák, vagy megoldanák a "megmentésüket", mert azért ez túl brutális megoldás. Az egy dolog, hogy az autó gazdája majd elájul a saját széttuningolt(és ott tényleg tuningról van szó, nem mint itthon) autóját szétzúzva látni. Viszont az eredmény akkor ugyanaz lenne, ha importálnák az autót, mert a tulaja úgysem látná többé... -
öregember #3137
-
öregember #3136
-
öregember #3135 -
öregember #3134
-
öregember #3133
-
öregember #3132
-
öregember #3131
-
öregember #3130
-
#3129 a kapitalizmus hátránya -
#3128 Kirúgták a munkahelyéről, ezért támadt a királyi családra az a holland férfi, aki csütörtökön a tömegbe hajtott Beatrix királynő ünnepségén. A támadásban öten haltak meg.
A 38 éves férfi hajnalban a kórházban meghalt, de előtte a rendőrök kihallgatták. Elbocsátása után albérletét sem tudta fizetni: pénteken költöztették volna ki. A támadásban 5-en meghaltak és 14-en megsérültek. A királyi családból senkinek sem esett bántódása. -
#3127 De az is milyen durva, ahogy a Suzuki összetörött. Rendesen Carmageddon volt az egész, ultra style bonus jár a sofőrnek. -
#3126 4 halott, 13 sérült... :( -
#3125 Biztos.Még a suzuki se olyan gyenge, hogy 40 es ütközéstől Így összetörjön 2 ember alatt..ez kb kiló volt:S -
#3124 hát ez durva. a képeken repülő két ember sztem tuti meghalt -
#3123 részletek -
#3122 Ha ez bemutató lenne nemhiszem, hogy egy műemléknek csapták volna a kocsit, és 2 innen nézve élő embert ütnek el. -
#3121 ez valami bemutató sztem. nagyon higgadt ott mindenki... -
#3120 rendőr milyen higgadt :D -
#3119 Halálra gázolt a vonat egy tíz év körüli kerékpáros fiút csütörtök délután Budapest XVII. kerületében, egy vasúti átjáróban - közölte Kalyó László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Korábbi közlését pontosítva elmondta: a baleset az 501. utcánál történt.
Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője az MTI-t úgy tájékoztatta, hogy a Debrecen-Miskolc irányából érkező, a Keleti pályaudvarig közlekedő intercity vonat gázolt egy fénysorompóval védett vasúti átjáróban.
Jelenleg mindkét vágányon áll a vasúti közlekedés a Budapest-Hatvan-Miskolc vonal ezen szakaszán, a forgalom újraindulását legkésőbb 17.45 órára ígérték - tette hozzá. -
#3118 epic fail? -
#3117 -
#3116 Ha ez Moszkvában történt volna a sofőr már rég betonba lenne öntve... -
öregember #3115 -
#3114 ez egy idióta volt...
nem lesz nehéz szemtanút találni -
öregember #3113 -
öregember #3112 kicsit off
-
öregember #3111 kussojjjáááááel -
#3110 te is ilyen okos megmondóember vagy ám XD -
öregember #3109 szeretem az ilyen okos megmondóembereket xD -
#3108 Butaság. -
#3107 na azért ez egy nagyon sarkalatos példa. magyar ember többsége nem ülne vissza egy kocsiba, és vezetné jogsi nélkül, főleg nem részegen...
Aki meg vezet részegen kocsit, az előbb utóbb lebukik, vagy hibázik, nem kell ahhoz elvenni előtte a jogsiját. szóval aki utána vezet ittasan, az előtte is megtette. Mellesleg a jogsi nélkül vezetés, majd lebukás egy kicsit súlyosabb, mint ugyan az a gyorshajtás, vagy bármi jogsival.
azért meg már ne én szopjak a kis gyorshajtásommal, mert sok idióta részegen is volán mögé ül. erre próbálok célozni egyedül. Viszont a három csapáshoz hasonló elv tökéletes lenne itt is, a pontrendszer ezt próbálja követni, csak elég lightos verzióban... -
#3106 ehh ez marhaság, egyrészt árkülönbség van, másrészt pedig nem mindegy kinek mi a szerepe a balesetben, volt már nekem olyan, hogy az előttem és a mögöttem álló autót is el kellett vontatni, és nem kamionnal voltam. -
#3105 semmiköze hozzá barátom...egy volvaba is meghalsz,ha úgy ütközöl...
egy pl. 100km/h+-os frontálisnál...úgyis meghalsz,kivéve,ha tankba ülsz...
a suzukik már nem olyan szarok mint régen,de azért nem vennék :D -
#3104 "A Suzukit vezető férfit és a vele utazó nőt súlyos, a Volkswagent vezető férfit könnyebb sérülésekkel szállították a mentők kórházba."
Látszik a magyar/ázsiai és a német minőség közt a különbség. -
#3103 én is remélem,hogy az ült benne :D (de szemét vok :D ) -
#3102 Egy dzsipó minusz. -
#3101 Fékezés nélkül hajtott ki a főútra a Székely felől érkező Lada, sofőrje meghalt.
-
#3100 -
#3099 Szóval millerek vagytok:DDDDD