37099
-
öregember #3581 Kamion vs szgk (2 halott)
-
USAMEN POWER #3580 Jogos -
#3579 nyissatok neki topikot a gumiban... -
#3578 Haver te komolyan erre gerjedsz???
Miért nem jelentkezel Tűzoltónak,ott a beleket,agyvelőt,fejet kézzel is foghatnád!
Vagy nincs vér a pucádban?????
Ha ott lennél és a látvány mellett az agynak a szagát is éreznéd,akkor lehervadna a mosoly a szádról......
-
#3577 Egyszerűbb lenne ide belinkelni, egy figyelmeztetéssel, hogy miről szól. Az nem lesz banolva. -
#3576 PM-ben tudok olyan oldalt adni ami ilyen dolgokkal foglalkozik...
-
USAMEN POWER #3575 Ma reggel is találtam egy finom dolgot, kb. leszakadt testrészek, logó belek, stb... De nem merem belinkelni. -
#3574 óó vazze...2 napig nem jövök,és lemaradok minden brutális képről:S
kitörtöltétek a 3551-es kommentet...:S
muti már a széttrancsízorott fejet
nekem spoilerbe linket,vagy pm-be thx! -
#3573 hidd el a sok biztonsági szar életeket ment...
Latvala életét is a jól megépített bukócső mentette meg...
ez az autó alúról kapott akkorát...nézd meg mikor talpra állítják, hogy volt rátekeredve a fára...
alúról nem tudnak merevíteni, így a bukócső alúról nemsokat véd...de az ütközések nagyobb erejét elnyeli...
nézz meg 1 pár crash videót, furábbnál furább balesetek, és 95%ban élve kerül ki az összes pilóta/navigátor...
mielőtt bármit mondasz, olvass/nézz utánna.... -
#3572 szerencsétlen -
n003 #3571 látom hozzáértő vagyol .. ha az autó az aljával ütközik neki a fának vajh miaza "sok biztonsági szar" ami védi a versenyzőket? -
owlking #3570 van egy bizonyos határ, ami fölött már tök mindegy milyen biztonsági cucc van a kocsiban -
#3569 Elég sokat. Pontosan egy navigátor életét mentették meg.. -
USAMEN POWER #3568 A sok biztonsági szar sokat ért az autóban... -
n003 #3567 :(( -
öregember #3566 halalos_baleset_egy_cseh_raliversenyen -
öregember #3565 többi kép
-
USAMEN POWER #3564 Ha darálthúst linkelek bé az jobb ? Esetleg sertésdarálthús ?
Amúgy aki még nem tudta kiheverni a tegnapi levágott fejet, az ne gondoljon rá... Egy ideig sokkoló, és elgondolkoztató, majd el kell felejteni... -
#3563 linkben sem kellenek szétszakadt emberek... -
USAMEN POWER #3562 Nem hát... -
#3561 Ide se kell már mentő. :D -
#3560 Linkelve figyelmeztetve jöhet. -
USAMEN POWER #3558 Az oldalon vannak még guszta képek... Erről a balesetről is van több, pl. a hapek feje az ölében, stb... -
#3557 Baszki, sztem a tag nem 30 al döcögött:S
Azért egy olyan 140 kell, hogy a kormány Így szétküldje a fejét:S -
#3556 Ezt hívják élettel össze nem egyeztethető sérülésnek!
LoL.
Guszta... -
#3555 bazmeg:| -
#3554 hát vazz......gondolhatod -
USAMEN POWER #3553 URL ként kellett volna bedobjam :S -
#3552 BAN -
USAMEN POWER #3550 Nyomták nekik is az érzéstelenítőt az 100... -
owlking #3549 viszont nekik már nem fáj..... -
USAMEN POWER #3548 Mind1 gondoltam bedobom én is xD Volt egy külföldi balesetes oldal, megkeresem megint, de itt is olyan dolgok vannak ami már nekem fáj :D -
owlking #3547 ez már volt itt.. -
owlking #3546 a langlovagok.hu-n a képek között megkeresed az esetet, a legelején van. és ott egy kép a tetőn lévő vértócsáról -
USAMEN POWER #3545 Puff neki !
-
USAMEN POWER #3544 Hol keressem ? Mert nem találom azt a képet... guszta lehet. -
USAMEN POWER #3543 Ajjaj
-
owlking #3542 csoda hogy túlélte.. ha megnézitek a langlovagok.hu-n a többi képet, nem semmi húscafatok vannak a tetőkárpiton.. -
#3541 aaaaa....vaze, csóri kisautócska (nekem is volt ilyenem, hálás kisautó volt) -
öregember #3540