37099
-
USAMEN POWER #3621 Valószínüleg aki ezt az autót összetörte, nem egy olyan ember, aki napi 24 órát dolgozik, azért hogy megéljen... Tökmind1 h mennyi lenne a javítása, max újat vesz. -
Szabi1991 #3620 pl. oltcit ? -
#3619 hát ez már csak arra jó,hogy kertbe rakd,és mondhatod,hogy van egy Corvetted..:S
a külső,meg a lámpa a legkisebb baja ennek
elég valószínű az alváz gyűrődés...futómű,tengely is tönkrement valszeg...tehát ez már csak alkatrész
túl drága lenne megcsinálni
a motor,váltó után a futómű a legdrágább része...annak a cseréje egy vagyon lenne...bár igen,egy corvett elég drága járgány -
#3618 Nem mondtam hogy kidobnámMinden "szart" összegyűjtök.
A Ladás kommentedre blendéztem fel. -
USAMEN POWER #3617 Ok ! Nem vitatkozok ! Ti kidobnátok, én nem, ennyi... -
#3616 Pfff, megint egy okos ember.Mi baj a Ladával?:D. Mutatnék neked olyat, beszarnál egy köt után.Haverom gépe legalábbis elég komoly lett.
Az a 'vette pedig elég nagyot kapott, az nem "csak" kasznimeló, futómű is elég komolyan megsérülhetett, hajtás(?)... -
USAMEN POWER #3615 Igen nem vagyok szakértő, de akk ehhez mit szólsz ?
Ez igencsak a kukába megy már, amit meg Szabi belinkelt, azt lazán meg lehet még csinálni, akinek meg telik Corvettre, annak telik arra is hogy megcsináltassa...
-
#3614 háhá látszik nem vagy nagy szakértő... egy ilyen esésnél minden elmegy. ez igencsak totalkar. hidd el. -
USAMEN POWER #3613 Még mindig jobb mint a Lada... -
#3612 XD -
#3611 én röhögőgörcsöt kapnék, amint nyikorogva csámpázva jössz egy tk kocsival XXD -
USAMEN POWER #3610 Amúgy tudom én :D Suli elé ha ezzel oda gurulnák, csorogna a nyála pár embernek nyugi :D -
USAMEN POWER #3609 Ez még lazán helyrehozható... Az új lökhárító, pár horpadás kipofozása, egy teljes fényezés, viszont kibaszott drága egy ilyen autón, szal pénzben mérve jelentős a kár... Felniket meg nem is említettem, meg van azért még pár apróság pl. szemből a jobb fényszóró... :D -
Szabi1991 #3608 te tudod.. :D
-
Szabi1991 #3607 jól bírta -
USAMEN POWER #3606 http://www.youtube.com/watch?v=CcXhjH0hex0&feature=related -
USAMEN POWER #3605 Csakhogy neked se legyen jó napod :D
-
USAMEN POWER #3604 A másik oldala nem látszik sajnos, de szerintem ez még nem megy a kukába, legalábbis én még így is elfogadnám :D -
Szabi1991 #3603 -
USAMEN POWER #3602 Jaja :D Ha egy Corvette, vagy egy Camaro lenne ott összetörve, sírna a szemem :D Itt viszont, egy Chevro léé-vel kevesebb... -
n003 #3601 nemkár érte :D -
USAMEN POWER #3600 Gyorshajtás... Ráadásul lakott terület ! -
#3599 pedig én kiszámíthatatlan vagyok XD -
#3598 Tudtam,hogy ez lesz a következő!Úgy tudtam:D -
#3597 szegény Clio :( -
#3596 Szegény Chevi:( -
öregember #3595 többi kép
-
#3594 jaja (amúgy biztos ez is megy a kukába a többi mellé) -
#3593 legalább nem lesz gond az alkatrész beszerzéssel... -
USAMEN POWER #3592 Én kértem volna segítséget, visszaborítottam volna, és mentem vooolna tovább xD
De ahogy látom a hátsó tengely picit elferdült :D -
#3591 ez aranyos
Link -
#3590 Csak én hiszem, vagy ahogy melegebb van egyre durvábbak a csattanások? -
#3589 A Nyáregyháza és Újlengyel között történt balesetben egy kamion és egy személyautó frontálisan ütközött, eddig ismeretlen okból. A gépkocsi vezetője és utasa a helyszínen életét vesztette, a kamion vezetője könnyebben sérült meg - közölte Beluzsárné Belicza Andrea. -
#3588 duuurva -
Szabi1991 #3587 -
öregember #3586 valszeg tegnap -
#3585 Kamion és autó ütközött, ketten meghaltak
durva :|
ez milyen kocsi volt? -
USAMEN POWER #3584 Amúgy ez mikor volt ? -
USAMEN POWER #3583 Csatt ! A kamion volt az erősebb. -
öregember #3582