37100
  • whiskeyman
    <-- nem megy?

[lusta copyzgatni]
  • Varenga
  • DeenQa
    ha már a korlátokról van szó, íme a hiperszuper magyar autópálya korlát:
    http://www.autoblog.hu/videok/video_megfigyelokbe_csapodik_a_busz.html

ja, egyébként ezen az oldalon a videok menüponton belül a balesetek tag-re kattintva jó sok ide linkelhető tartalom van http://www.autoblog.hu/videok/video_elbenazott_orosz_kommandos_tamadas.html
    ez nagyon nagy :D
  • Carlos
    jó lett! :D
  • öregember
    LÁáÁL
  • Willi Betz
    Én hát! XD Sírjál csak,egyszer ugyis pofán váglak
  • w77d
    ezt te alkottad?? mingyá elsírom magam XXXD
  • Willi Betz
    Ha szemből találod el.
    Így:

Energia elnyelő szarság.

(Remélem érthető a szemléltetésem:D)
  • w77d
    mondtad de előtte szakadt az eső szóval kihagytam :D
  • n003
    miért is? .. az a rendeltetése hogy a balfasz járművest az úttesten tartja .. harmonika??? :O
  • öregember
    te bagoly, szerzek egy hótolót és eltollak a zopeloddal XD

mondtam h érdemes lesz odajönni a Rooseveltre, mondtam v mondtam ?!
  • Willi Betz
    Ez nem kapná meg a biztonsági korlát minősítést:DD Elvileg összekéne csuklania harmonika formába nem,ha neki mennek?! Vagy ez nálunk még nem ismert csak Amerikában?:DDDD
  • SötétBarom
    Hátbazmeg =O
    Hogy átszúrta a korlát baszki :C
  • w77d
    ennyire élvezed te kis perverz? XXD
  • öregember
    M7 kamion (1)

M7 kamion (2)

• Willi Betz
    Pedig most agyba-főbe gyárthatná a Gundel palacsintát XD
  • öregember
    offoljatok MÉÉÉÉÉÉÉÉG
  • w77d
    haverom otthagyta a Gundelt a sok narkós pöcs miatt...
  • solo
    Nemnyert: D
    Gundel egy elég erős suli, kevés barazillal, kivéve akik a dzsordzsóból perlaszkaszarból vonultak át..-,-"
    Am viselhető suli..És jövőévbe lehet trimbolni mindent, mert 2 év mulva új suli lesz :]Szal költözik a suli:P
  • milk4
    Szerintem a Gundel az egy sz*r iskola,tele kevésbé jó tanulókkal és brazilokkal.
  • solo
  • solo
    Jóvanna: D
    Sose voltam matekzseni..Inkább biosz-földrajz-stb.am 9. es matek a legnehezebb-.-"
  • fook
    ezaz.. mai fiatalok :)
  • autoszimulator
    kilencedikben matekból megbukni, briliáns :D
  • solo
    Hááh: D
    Amúgy az ofő, egy iszonyat kétszÍnű alak:/
    Na mind1, erről te nemtudsz xD
    Jah, tavi jóarc, de megin elb@szta a dolgot:C
    Am pm be küldj már egy nevet, hátha ismerlek: D
  • fook
    hehe :D fizikatanárom a judit :D tavi meg volt osztársam :D
  • solo
    Neszivass: D
    Én most 9c, és az ofő mondott egy olyat, hogy osztályozón még lett 1-2 bukás.És én mivel 1.61 re megkaptam a kettest matekből, Így lehet megbuktam xD
    De a köcsög nem mondta el, aszonny, majd ha bejösz évzáróra akkor megtudod-.-"

• solo
    Hááh, balfaszok, nemszámoltak az apály-dagáj-al xD
  • fook
    10:D mostmár 11 :D
  • solo
    Te szivacc:C Nemigaz, hazudol! xD
    Hanyadikos vagY?: D
  • desigo
  • fook
    Gundeles vagy ?:D énis :D
  • USAMEN POWER
    Ámokfutonzóó :)
  • solo
    Hát, sajnálni azt lehet akik a baromarcúval voltak.A sofőrt nemkell, sjanálhatja magát.Elb@szta az életét ...Innen kÍvánok neki élete végéig bűntudatot:/Utállom az ilyen szutykos gyereket aki asziszi ő álomzó.

Okkes, csácsá.
  • DeenQa
    Hát ja, azért sajnálom őket... A lánnyal azóta is jóba vagyok. Neki próbáltam segíteni a balesetkor is, mivel ö az ülésben ült nem szanaszét, meg még magánál volt. Láttam esélyt, legalább nem vérzett így el, nem vagyok egy orvos de telenyomtam kötszerrel az ablaküveg eléggé szétkaszabolta... de azota rendbejött
    Na én is megyek aluidni bye
  • solo
    Nah, akkor ez a lényeg, hogy ti nemsérültetek meg, a sofőr aki meg kinyÍrta a haverját az meg egész életre kukalsze, nemkell annak már semmi bűntetés szerintem.Megérdemli, őszintén.
  • DeenQa
    ja... Az anyósülésen ülő bnője volt az egyetlen normális, mert ő bekötötte magát, csak súlyos törései meg vágásai voltak az üvegtől. Az a8 eleje a soför ülésébe ment bele hátulrol/oldalrol, és nekinyomta a kormány/müszerfalnak... Balhátsó utas az motorháztetőmön landolt... A többiek meg szanaszét...
    Nagy mákunk volt nekünk is. Én és a menyasszonyom voltunk, aki akkor terhes volt... Hát nagyon féltünk, hogy a biztonsági öv rántástól vagy a látványtól ne legyen semmi baj... Egyébként kijöttek al égzsákok de nem volt akkora az ütközés, el sem érte a fejünk a légzsákot... Nekem semmi bajom se lett a menyasszonyomat meg a baba miatt megfigyelésre bevitték... De szerencsére semmi baj nem lett :)))
  • solo
    Az [email protected]ól kicsinálta a sofőr a spanokat:/
  • DeenQa
    Hát 2millió volt a javítás az A8 ban, ami elől volt első 30centi klíma ilyesmi azok összetörtek. De a kasztni meg se moccant, úgyhogy 2hét alatt leszervízelték.
    A swiftből nem maradt sok... Hát az A8 eleje majdnem a váltónál volt... 1 utas meghalt, a sofőr meg egy utas tolókocsi, 2 súlyos sérülés de felépültek fizikailag...
  • solo
    Nah, az [email protected] kocsidon alig valami sérülés, de az se olcsó , a szutoyk meg kuka mi?:D