37100
-
USAMEN POWER #4022 A 80 km/h-ban biztos vagyok, mert az apám kamionos, és van Szigetszentmiklóstól nem messze Csepelen egy telephely, ahol sűrün megfordul. Figyelem a táblákat... De lehet hogy más részeken meglehet tolni 130 al is... -
öregember #4021 90 az a 80 -
#4020 Biztos vagy te a 80km/h-ban? -
#4019 Autóútom a megengedett sebesség 110km/h, az új szabályok szerint nem +10%, hanem max 130, tehát efölött büntetnek. Az M0-s(a körgyűrű "új" része) autóút, tehát ha nincs egyéb korlátozás, akkor a max az 130. Igen itt mindenképp szabálybetartó vagyok. -
USAMEN POWER #4018 "130-nál többet meg nem megyek akkorsem"
Látom te is szabálybetartó vagy... Mo max. 80 km/h !
Ha autópályáról beszéltél álltalánosan, akk nem szóltam. -
#4017 Ez van sajnos ha csak egy pár km/h-val gyorsabbak az előtte haladó járműnél azt csinálják hogy belemásznak a seggébe és az utolsó pillanatban bújnak ki, csak akkor van szopóka ha az előtte lévőnek fékeznie kell. -
#4016 követési távolság rulez....imádom, amikor egymás seggében vannak, mögötted meg jönnek 160-al és villog, te meg nem tudsz bemászni közéjük, 130-nál többet meg nem megyek akkorsem... :c -
USAMEN POWER #4015 #4013 & #4014 --> szopóka... -
öregember #4014 ...és megint M0 és kamionok.... -
öregember #4013 megint 1 motoros... -
#4012 ték -
#4011 Na igen erre gondolok én. Meg a #4005-ben lévőre. -
n003 #4010 nahh akkor okoska elemezd ki a képet mitörtén a szalagkorláttal
ebben az esetben egy kibaszott lándzsa módjára felnyársalta a teherautót .. mert a szalagkorlát önmagában arra van (ismét leírom) hogy a gépjárművet az uttesten tartsa ... magyarországon én még nem láttam ehez hasonló megoldást csak azt hogy a szalagkorlát végét befordítják a talaj felé hogy a felnyársalás esélyét elkerüljék .. mellesleg ebben sem a szalagkorlát adja a biztonságot hanem azok a vizestartályok ... -
DeenQa #4009 magyarorságon nem gyűrödik be hányszor mondjam :D nálunk nyársal és nem gyűrődik mert ez az olcsóbb fajta, ezt csak leverik a földbe és kész -
#4008 hát akkor nagyon buta vagy :D be kell gyűrődnie , elejére pedig kis energia elnyelő zónát kellene tenni :) ha oldalról mész bele akkor meg a kis oszlopoknak ki kellene törnie , és visszadobnia a korlátnak az útra :)
Volt róla egy műsor asszem discoveryn :);) -
DeenQa #4007 látom nem érted miről beszélek... a másik is harmonika szerűen csuklik össze náluk. NÁLUNK nem -
#4006 nem úgy kell ezt elképzeli, hogy már alapból harmonika-szerűen van megépítve, akkor lesz olyan ha belemennek :D -
DeenQa #4005 lehajtóknál meg ez van, erről beszéltem:
harmonika -
DeenQa #4004 igen!
mellékutakon pedig fa talapzaton vannak és ilyen van a végén:
kép
de van ahol műanyag stb, de az a lényeg h van vmi a végén -
#4003 Ami itt van eloterben, az harmonikaszeru?
IMG]http://gallery.atomboy.hu/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=16075&g2_serialNumber=1[/IMG]
Ha nem rakja be a kepet, akkor itt a link.[ -
#4002 -
#4001 kb 2 hónapja láttam, hogy egy renault telibe kapta azt a zöld hordót... hát van benne víz rendesen XD -
DeenQa #4000 A harmonika szerű korlátról, amiről ti beszéltek, csak amerikában lehet beszélni... Ott ilyen sárga, energiaelnyelő műanyag szerű bizbasz van a végén, valahol pedig vízzel teli hordók. Minden autópálya kihajtónál van ilyen, vagy bármerre ha vidéken jártok, ahol korlát kezdődik sárga/fekete részben kezdődnek, na ott gyűrődik harmonika szerűen. De az a cucc jó drága, szerintem nálunk mindenhol a földbe van vezetve inkább. Autópályán meg egy zöld műanyag hordó van vízzel...
-
n003 #3999 kövessünk el tömeges öngyilkosságot .. te kezded :DD -
n003 #3998 háát nem :D oké tételezzük fel hogy úgy van elkészítve a szalagkorlát hogy harmónikázik de továbbra sem látom azt hogy mi adná át azt az erőt hogy meg is tegye? a mozgási energia átadásához felület kell ami eben az esetben gyakorlatilag nulla -
#3997 ki lehetett ez a barom? -
#3996 Mindenki nyírjon ki mindenkit! -
#3995 Ahogy látom nem igazán akarod megérteni miről beszélek -
-
#3993 fő a balesetmegelőzés^^
-
#3992 Szerintem sem szabadna neki beleállni semmibe sem. Anno volt ezekről egy műsor vagy a Discovery-n, vagy a National-en az ilyen "biztonsági" korlátokról és elméletben a szemből érkező jármű alatt v. felett kellene neki elgyűrődni, de beleállni semmiképp sem. -
#3991 szómiszó egy korlátnak nem szabadna így beleállnia semmibe, mint a jani fasza. ha harmonika akkor összecsúszna, ha lefele van vezetve egyszerűen fölé fut a kamion, és kilövi föld körüli pályára, de bele nemigen állhatNA. de hát nálunk bármi megtörténhet :D -
#3990 bazz
durván néznek ki
utoljára ilyet a románoknál láttam
ott is hagyták az út mellett a szétégett pótot... -
n003 #3989 kipicaso nem győztél meg :D tudod én tanultam némi statikát és ami szalagkorlátot láttam hááát egyiksem arra van hogy har mónikázzon :D másrészt kell a végére olyan felület amely felfogja és nem felnyársalja a gépjárművet és pont ezért a korlátok végét ferdén levezetik a földbe-betontuskóba hogy ne nyársaljon hanem inkább akkor fusson fel a tetejére ;) de csak rajzolgass hátha befutsz vele és jópénzért eladjuk az sg-vel együtt :DD -
#3988 Ma harom kamion egett le Csongrad megyeben.
Nagylakon az egyik sofor masodfoku egesi serulest szenvedett:
Szentesen:
-
#3987 Annak már vége.Régebben volt egy nagy drogos dolog, de le is buktatták az egyik diák segÍtségével a csávót. -
#3986 te kis feltörekvő foose D: -
n003 #3985 és télleg műxik .. köszi -
#3984 Milyen copyzgatás? lol
Linkification -
DeenQa #3983 akkor nem kötelező megnézni