37100
-
Szabi1991 #4102 "..két személyGautó.." -
#4101 ennyi... biciklit csak tolni lehet a zebran es szinte 100% h ez a no rajta ult mivel ha tolta volna akkor jol szet tud nezni es felmeri hogy a motoros gyorsan jon. szerintem rajta ult elnezett jobbra á még messze van azt letekert lenduletbol... -
#4100 Frontális ütközés a pesti alsó rakparton -
#4099 miert is ne lehetne? -
tom235 #4098 Ettől függetlenül biztos meghurcolták a motoros gyereket is ,tekintettel arra, hogy 19 évesen nem lehet még 600-as motort vezetni. -
#4097 Bazmeg ne legyetek már ti is ilyen idióták. Az nem tűnik fel senkinek, hogy biciklist ütött el a zebrán?? Csak azért mondom ezt, mert velem már nem egyszer megesett, hogy valami faszt majdnem ledaráltam, mer az istenbarma a járdán megy, de úgy gondolja, hogy ugyan olyan elsőbbsége van mint a gyalogosnak, ezért képes lendületből ráfordulni a zebrára, ahol is csodálkozik, ha gumicsikorgatva ledudálom a fasz fejét.. Mert ugye megközelítéskor nézi az ember a zebra két véget, nincs ember, go. De arra a kutya se számít, hogy valami lendületből 20al rámegy. (nem beszélve arról, hogy szerencsére ebben a helyzetben nem az autós a hibás) -
#4096 rohadna meg az a kis geci !!! -
Petike125 #4095 Jólvan, értem én, csak rosszul értelmeztem. Vagy csak a kibaszott motorost magamra vettem, nem tudom :D
-
#4094 De miért kell szaros 19 évesen ilyen mocit alátenni? -
#4093 Felelőtlen egy idióta gyerek
kíváncsi vagyok,hogy milyen ítéletet fog kapni... -
#4092 ő nem a motorosokat mondta szemétnek, hanem a konkrét motorost :D de amúgy meg:
kibaszott autósok
:D -
#4091 bámmeg én nem a motoros társadalmat minősítettem, hanem azt az egy szemét állatot. Azért írtam hogy kibaszott motoros, hogy tudni lehessen hogy kiről van szó... nem írhattam kibaszott autóst, mert motor volt az állatja alatt.... -
Petike125 #4090 Szerintem eddig több autó ütött el zebrán gyereket/felnőttet/öreget, mint "kibaszott motoros". Azok még sem kapták meg a "kibaszott autós" címet. :\
Félreértés ne essék, én nem védem a motoros csávót, csak könyörgöm, ne általánosítsunk mááááááááááááááááááár!!! :) -
#4089 azért ne essen meg bárkivel, hogy a zebra közepén ilyen sebességgel elbasszon valakit. Ha ez tényleg ilyen mindennapos az már régen rossz! -
#4088 A linkelt fórumon egyesek a motorost védik. Mitől? A bringa rátekeredett a motorra! Ezen lehet, az sem segített volna, ha légelhárító fényszóró van rajta... -
#4087 bárkivel megeshet, elég egyszer nem figyelni -
#4086 fog...nem is keveset :c -
#4085 kibaszott motoros. Innentől szívből kívánom hogy egy szenvedés legyen az egész élete.... -
#4084 lassan mehetett, látva hogy beépült a bicikli a motorba. grat. -
USAMEN POWER #4083 Szép kis vérfoltok vannak az úton is... És fura belegondolni, hogy mit érezhetnek a gyerekei, mert azért egy 6 éves feltudja fogni hogy meghalt az anyja :S -
DeenQa #4082 erről itt vannak a képek.
képek -
#4081 Zebrán ütöttek el egy nőt, aki életét vesztette -
#4080 az....felniről levágós -
n003 #4079 szép .. egy kupac fémből a vipert felismerem de egy tucatautót nem :D -
#4078 jaja -
#4077 1. Nem egett ki a szeme, hanem az arca szenvedett egesi serulest. Arrol a balesetrol itttobbet tudhatsz meg.
2. Nem szakadt le a feje, az Gilles Villeneuve balesete, ezen lathatod, hogy lelegzetessel probalnak ujraeleszteni.
A videokon vannak jopar olyan balesetek, amiknek a tulelesi eselye egyenlo nullaval. Meg olyanok is, ami masodik szulinapnak lehet nevezni, mint pl a 2. videon 2:50-n.
Szalagkorlatos baleset: 3. video, 1:00. Nemtom, mi lett a soforrel...
4. video, 0:50-nel nemtom, mitol robbant fel oly konnyen a kocsi. Megserult a tartaly?
Btw a 4. video leirasa szerint mind halalos balesetek. Egy-ket baleset kevesbe megraztato, megis belehaltak... -
öregember #4076 megane (??) -
n003 #4075 de télleg miaz a másik? fiat vagy miaszar? :D -
n003 #4074 #4059 az első2 kép az tényleg viper -
öregember #4073 erről van szó csak nincs annyi agya h észrevegye -,- -
öregember #4072 infórádión úgy van fent a kép neve hogy DODGE_02..... -
#4071 de az más kocsi, amit tesznek fel a trélerre... több helyen is vipernek mondják, remélem akkor nem az akit ismerek :S -
#4070 ekkora tappanccsal sem tapadt be :o -
#4069 akkor subaru -
#4068 Szerintem 2ajtós fiat :] -
#4067 Vipernek nem ilyen az ajtóbetét, eleve nem 4 ajtós. -
öregember #4066 sztem viper -
#4065 Szóval akkor milyen autó is volt ez? Mindenki látja, hogy "sportkocsi"(volt). -
DeenQa #4064
khm.. bírom az ilyeneket :) -
USAMEN POWER #4063 Egy vélhetően túl gyorsan haladó sportkocsi csapódott a fák közé a 64-es számú főútról Enying és Balatonbozsok között szombaton délután. A baleset következtében az autó egyik utasa életét vesztette, a másik súlyos sérüléseket szenvedett - közölte Páli Richárd, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Az ütközésektől szétroncsolódott sportkocsi darabjai több száz méteren szóródtak szét.