37100
-
#4144 Az a becsapódás nem volt kispálya.. :c -
Szabi1991 #4143 r.i.p. :-/ -
#4142 2001 feb 18 ota ujabb versenyzo halt meg a Nascarban... -
#4141 Ahhamm, pontosan..Hülyegyerek kezébe viper nemvaló, de sajna ennek sokszor a kocsi látja kárát, mint amit egyszer én is linkeltem a másik topikba...valaki elsőre CLS mergának hitte:C
bal oldala eltűnt. -
#4140 Honnan az info? -
#4139 Jahhő, most nézem, hogy piros..Akk ez nem az. -
#4138 Viper felnikkel?
Ez egy viper...
Méghozzá gen 2 , felni alapján GTS, emrt ez ugye a gts felnije.
És júllátható a tipikus viper kipu a küszöbnél.
ÉS tudjátok mi a gáz? MO-n csak egy ilyen GTS van:Caz milláért eladó, ha ez az volt, de a fenetudja a szÍnét se látom:(
Mind1, RIP -
#4137 Felső két képen egy régi viper van, ha minden igaz.(Felni alapján+kipurendszer alapján) -
#4136 No urak bevallom erre nem emlékeztem, hogy le kell szállni a bicóról zebrán. Igazatok lehet, de a cikk nem tért ki arra, hogy tolta, vagy átgangolt az anyuka (szerintem csak átgurult, tehát nem 20-al ráporolt a zebrára, az anyukák nem ilyenek).
Szóval hibás lehetett, hogy nem szált le, de szerintem a motor sem 30-al ment. -
n003 #4135 olvasd el újra mert ezt írtam énis ;) -
USAMEN POWER #4134 Te nem tudod a képekből ítélve, de azért vannak a helyszínelők, hogy megállapítsák. -
n003 #4133 kerékpározni a járdán tilos .. így a zebrán is de persze ez csak teoretikus dolog ebben az esetben mert nem tudni hogy tolta-e vagy tekerte -
#4132 jo es te mindent betartasz a kreszbol? ha ezt szo szerint mindenki betartana akkor a varosi forgalom joforman allna... -
#4131 igen, de csak a GYALOGOSOKAT kell átengedni, és a biciklis akkor gyalogos, ha leszállt. És nagy különbség a kettő közt, hogy a gyalogost egy parkoló autók között levő zebránál is van időd meglátni, és még fékelni is, de egy hirtelen odaérkező lekanyarodó biciklist nehezen, ha 30-al mész is... Ezért is kell leszállniuk.
Bicikliként közlekedési jármű, és olyan, mintha bárhol keresztezni szeretné az utadat, s ő egy alsóbb rendű "útról" érkezne, szóval elsőbbséget kell adni.
De ettől még a motoros fasz volt, mert gyorsan mehetett, látva a biciklit. -
USAMEN POWER #4130 Desigo az első kettőt töröld pls ! Elcsúfítottam a topikot... -
USAMEN POWER #4129
-
#4126 Akkor forgasd a kresz-könyvet haszonnal.
Mit is ír?
Úgy kell a gyalogos átkelőhelyet megközelíteni, hogy egy váratlan esemény hatására is azonnal meg tudj állni még a zebra előtt.
Köszönjük, leülhetsz, 1-es! -
#4125 szerinted az anyuka lendületből suhant át a zebrán?? nem hinném.. -
öregember #4124 ...a gyenge elhullik :D -
#4123 A vipera már csak ilyen, megmarja a hülyéket :DD -
#4122 Minden napra jut egy xD -
öregember #4121 megint egy viper :) -
USAMEN POWER #4120 Ez szerintem fenyegetés vót xD A következő a fejébe fog állni :D -
#4119 Baltás gyilkos kivégezte az autót XD -
DeenQa #4118 a kocsi tulajának ez biztosan bal eset -
n003 #4117 ez off topik volt :DDDD nemhinném hogy baleset lett volna xD -
#4116 -
#4115 spanom "segge alá" raktak egy hayabusát 18évesen mégis él még. egyszeruen az apja mondta a suzukiszervizben hogy csinálják meg hogy a gazcsutkat csak felig lehessen húzni, úgy csak 180at ment a motor kb. aztan 1 ev mulva mikor mar megtanulta kezelni a motort kivettek a fojtast. ilyen egyszeru a megoldas. -
Petike125 #4114 Érdekes amit ír, szerintem ez így nem jó. :\
Ha nem volt még soha semmilyen motoros jogsid, akkor 21 éves korod után lehet elkezdeni az "A" jogsit. (korlátlan)
Az A1-et 16éves kortól kezdheted, az 125ccm és 11kw teljesítményű motor vezetésére jogosít.
Akorl. jogsit 18éves korodtól kezdheted, az 250ccm és asszem 24 vagy 25kw.
Ha már két éve megvan valamelyik jogosítványod, akkor nem kell megvárni a 21-et, hanem amint meglett a két év, kezdheted a nagy A jogsit.
Tehát leghamarabb 18évesen lehet megszerezni az A jogsit. (16+2=18)
Ha 17évesen csináltad akkor 19 és így tovább.
Ha 18évesen csinálod az Akorl jogsit, akkor 20évesen jöhet a nagy A. Ezzel "nyertél" 1évet, míg az A1 esetében, ha 16évesen csináltad, 3évet.
Tehát 18évesen már a gyerek segge alá lehet rakni egy 1000es gépet, amivel előbb-utóbb, de inkább előbb, vagy taknyolni fog egy kurva nagyon, vagy egyszerűen meghal.
vége az offnak :) -
tom235 #4113 Epic fail. így jártam :) -
#4112 ő azt mondta hogy már két éve megvan neki az A1:D ezzel jól beégetted magad :D :
3. Min. 2 éve meglévő "A1" vagy "A korlátozott"
Az Ön esetében egy kiegészítő tanfolyam elvégzése szükséges.
Jelentkezéshez szükséges:
* 2 db igazolványkép
* személyi igazolvány
* vezetői engedély másolata
itt nincs 21 év minimum :) -
#4111 :DWAÖKDSÚA?Foad_d_sd_d
mostakko elhiszed má ?:D:D:D:D
Az "A" kategóriás jogosítvány több módon szerezhető meg:
1. Még nem rendelkezik más "A" kategóriás jogosítvánnyal és betöltötte a 21. életévét
2. Rendelkezik "A1" vagy "A korlátozott" kategóriájú jogosítvánnyal, de kevesebb mint 2 éve
3. Több mint 2 éve rendelkezik "A1" vagy "A" korlátozott kategóriájú jogosítvánnyal -
DeenQa #4110 ja és itt vannak a képek a bmw-s ről is
képek -
DeenQa #4109 hiába vitáztok, hogy egyik a hibás avagy a másik...
mindkettő, szvsz a motoros nem 50 el jött, a bicajos meg letekert a zebrára...
a bicajos meg lett büntetve, a motoros meg majd meg lesz -
tom235 #4108 LINK
Ezt olvasgasd -
#4107 nem. hidd mar el. tobb haverom van akinek 18 evesen mar nagymotorja volt jogsival... hayabusa meg ilyesmik. 18evesen akkor mehetsz korlatozottra ha nem volt meg 16evesen az a1-ed. utana tenyleg 21 evesen mehetsz csak a-ra. -
tom235 #4106 Pontosabban A korlátozott-ra, max 25KW -
#4105 nem vagy képben látom.
ha 14évesen lerakod a mopedet és 16évesen az A1 jogosítványt akkor 18évesen mehetsz A-ra. -
tom235 #4104 Mert az nagykategóriás motor és csak 21 éves kortól lehet vezetni. -
n003 #4103 ÁÁáááúúú :(( ez még nekem is fájt