37101
  • matyi0323
    De van infó.. rendszám, cégnév.. és szerinted amelyik cigány 20 éves fia röpke 20 millás mercivel jött oda és neki állt a rendőrnek is, hogy de ő most megöli.. annak mibe tellik megtalálni egy szerencsétlent a megyében? ( szerintem nem sok, sőtt már lehet meg is van.. )
  • USAMEN POWER
    A CIGÁNYOK nem így működnek, semmi infójuk nincs a teherautó sófőrről, így nem is fogják megtalálni ! Nagyjából ismerem őket !
  • matyi0323
    Valamennyire ő is lesz okolva, de persze nem 100%-osan ( így, hogy a sofőr meghalt, szerintem meg minél kevesebbet adnak neki, hisz neki már ígynézve mindegy) ( ezt csak ismerős mondta, hogy így van.. ) De az tény, hogy kikanyarodott elé a főútra...
  • n003
    ha bebizonyosodik hogy irreálisan gyorsan ment akkor nem hibáztathatják a teherautóst .. vagy igen? :O
  • matyi0323
    úhh, ez itt volt tőlem 800 méterre. Én is ott álltam a "nézők" között. Elvileg a kisteherautó volt a hibás, de az opel 160km/h-val ment. Az opel utasa mára meghalt. Sajnos. De nem ez a legnagyobb baj, hnaem hogy a rokonok ( nem napbarnított emberek, maradjunk ebben ) megkeresik a teherautó sofőrjét és valószinű, hogy elintézik..^^:S Szegény öreg, sajnálom, pedig valóban ő nézte el, hiába ment gyorsan az opel..
  • desigo
    ilyen se sűrűn van...

• USAMEN POWER
    Na ez az :D A nyílegyenes úttól elbambul az ember, ami 80, 90 km/h fölött, könnyen alváshoz vezet :D
  • USAMEN POWER
    Ez de lool xD
  • solo
    Szappanos doboz..:/
    Kb olyan a biztonsági szint.
  • Pipör
    A Berényi út és a Tompa Mihály utca kereszteződésében a Rover 75-ös a jobb elejével ütközött a Suzuki Alto jobb oldalának. A Suzuki fejtetőre borult és több tíz méter után a négysávos út szélén keresztbe fordulva állt meg. A Suzukiban egy idős nő és egy idős férfi ült. A helyszínre elsőként kiérkező tűzoltók az idős férfit felsegítették a Suzuki mellől, majd a mentőkkel kiemelték az idős nőt a kocsiból.
  • Pipör
  • Pipör
    Főleg egy Altonak :D
  • SötétBarom
    Ilyen kaliberű ütközéstől felborulni nem lehet egyszerű :DDD

• DeenQa
    :D nyílegyenes a szakasz ember...

mindkettő elaludt.
  • nenus
    Nem nő volt!De a faszinak is csak a mellkasával lett baj...Am igaz h kicsi kár de idegfeszítő volt ott 3 órát állni...

| #4208 Az nem a gázolajtartály:) Abban csak a hidraulika olaj van.
  • USAMEN POWER
    "Az esettől 500 m-re, ugyancsak Budapest irányában egy személygépkocsi a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, majd kigyulladt"

Úgytűnik veszélyes az az útszakasz...
  • USAMEN POWER
    A kamionnak egy kis karcolás, a másikban több milkós kár xD
    Méretkülönbséget a Peugeot-os nem vette figyelembe, fight elött :P
    Gondolom nő volt xD
  • autoszimulator
    közel volt a benzintank :O
  • DeenQa
    baleset
  • nenus
    Tavaly történt velünk Prágában!(mi a kamionnal voltunk(

• USAMEN POWER
    Súlykorlátozást figyelembe kéne venni...
  • desigo
  • USAMEN POWER
    A szöveg nagyjából arról szól, hogy a Fordban utazó egyik túlélő, elmeséli a baleset körülményeit. A Fordban egy család utazott, és ők szabályosan mentek, és egy Jeep érkezett szabálytalanul, gyorsan haladva, balesethelyzetet okozva amit nem lehetett kivédeni.

Majd halálközeli élményről ír, meghogy többször megpördültek, őt összevágta az ablaküveg, stb... Meg egy férfi meghalt.

Pontosabb fordítást nem tudok írni, mert nem tudok oroszul :P
  • TheRock18
    ez nagyon nagy :D de ez már nem BALeset,hanem KÁReset :D
    a vödör szaros képet én is ismerem...:)
    múltkor az állítólagba egy corvettet :'( tettek tönkre úgy,hogy 2 disznót rohasztottak benne 2 hónapig :S
  • desigo
    Ez nem túl megalázó.Nálam még mindig a vödör szar az utastérbe a best...

• desigo
    ha tudsz oroszul katt
  • USAMEN POWER
    Na itt meg mi történt ?
    Valahol több infó rola ?
  • desigo

• desigo
    "későn vette észre a nyergesvontatót"
    biztos túl kicsi volt
    ez se fog már elütni ártatlanokat...
  • TheRock18
    nahh hol vannak Weedről a képek?! :D