37101
-
öregember #4265 megint egy motoros... -
öregember #4264
-
#4263 szokásos
Mindkét irányban több kilométer hosszan áll a forgalom az M0-áson a 15-ös kilométernél, a Duna-hídnál történt baleset miatt. -
#4262 ahelyett,hogy a kéziféket húzná be a lámája -
#4261 Én akartam linkelni! -
#4260 rájuk jár a rúd :S -
#4259 ugye össze van törve kerékbilincs komboval me nem igen látom, kicsit nem vok magamná -
Szabi1991 #4258 ehh..
-
USAMEN POWER #4257 xDD -
n003 #4256 hogy kapaszkodik a kocsiba :D -
n003 #4255 vannak számomra érthetetlen dolgok .. ezek hogy kapnak jogsit?? :O
detto
ez az ultimate lama :O -
USAMEN POWER #4254 Aztaqrwa :O -
n003 #4253 ööö :(( -
USAMEN POWER #4252 "Az utasok egy vidámpark alkalmazottai voltak, akik szabadnapjukon indultak sétarepülésre" -
#4251 Heten meghaltak egy helikopterbalesetben Franciaországban -
#4250 na ez az a kocsi, aminél nem lepődök meg, hogy egy előzésből visszatéve kisodródik... Muterom kapta egyszer cserekocsinak egyik testvérét, annyira instabil autót én még nem láttam, eskü féltem benne, hogy mikor borul fel... -
#4249 Mentem le törökbálintra, ott állt a sor vége:///////////// -
#4248 Nem is te csavarodtál az oszlopra. :D -
#4247 Ha az egyik szülőm maradványait szállítom akkor nem ész nélkül közlekedek... -
#4246 Gondolom nem 80-al közlekedtek... -
#4245 Ezt eléggé elcseszték...
nem is értem,hogy mit műveltek
előzésből így visszatérni
hm -
#4244 "A Daewooban a házaspár éppen az egyik szülő hamvait szállította."
Irónikus:O -
USAMEN POWER #4243 Képeket elnézve, nem tudom melyiknek fájt jobban... De tippelek a Lada sófőrje halt meg. -
#4242 apám épp pestről tart haza felé,épp füzesabonynál jártak mikor hívtam őket,aszonta baleset van,így nagy sor torlódott fel,csak araszolva lehet haladni...
jahh elnéztem a házszámot,ez nem a baleseti hírek xD -
öregember #4241 Baleset az M7-esen, 2 halott -
#4240 nah..hanyagoljuk a témát..sok az OFF
33-ason történt egy baleset,fehér lada frontálisan ütközött 1 halott van
33-ason baleset -
#4239 félreértés ne essék én is azt mondom amit te..
usamen: hidd el ha fejükbe vesznek valamit megtalálják.. itt "testvér mindegyik" egyik a másikért bármit, BÁRMIT megtenne..!! -
#4238 unalmas már ez a téma... -
USAMEN POWER #4237 Ott a pont, egy redvás szabolcsi cigány(ok), nem fog csak úgy megtalálni valakit, főleg hogy a kamionos nem tudják hova valósi... Az egy dolog, hogy rendszám, cégnév, stb... -
#4236 akkor te eléggé kishalakat látsz..hidd el nekem,akik valódi maffiózók,azoknak nincs 2kilós fuxuk...meg stb.
nekik is van drága autójuk(autóik) de inkább letagadják,hogy közük lenne bármihez...vannak olyan római családok,akiknek 7db éles pisztoly van csak 2 szobára elosztva...nem beszélve némely komolyabb embereknek vannak autómata fegyerei,kézigránát stb.
és ez nem kamu,mert a saját szememmel láttam..és tuti nem airsoft-okat tárolni a pincében páncélszekrényben :)
ezek nem szarakodnak,nincsenek kigyúrva,kitetoválva..bár mind ült olyan 5 évet
tehát ezek a fuxos majmok max. gengsztert akarnak játszani,de nem azok :P -
#4235 ide nem járnak mercikkel..
de a bmw hátulán csak egy röpke 750i feliratot látsz....meg, hogy valami fekete lyuk elemnt az utcán..szerintem még az agyuk is le van benne sötétítve..csak a 4-5 kilós nyaklánc villog át az ablaküvegen.. -
#4234 örülj,hogy olyan jó fejek az ismerőseitek...
a mieink,ha jönnek akkor 3 fekete merdzsó jön...volt már rá példa,hál' Istennek nem balhé miatt
apám ismerősei,én utálom a nem fehéreket :) -
USAMEN POWER #4233 Én hiszek nektek, lehet hogy azért írtam ezeket, mert jó a haveri köröm, szal én nagyon nem parázok tőlük... Ha gond van baseballütő, macséta, a Józsefvárosi bazárban meg minden van ami illegális :P -
#4232 így van.. előttük nincs korlát.. -
#4231 hidd el,a cigányok megtalálnak,ha megakarnak... -
#4230 Nem ismered te a szabolcsi cigányokat.... tavaly győrben volt egy gyilkosság... hagy ne folytassam.. -
USAMEN POWER #4229 Sőt lehet hogy már a cigányt vonják felelőségre életveszélyes fenyegetőzésért. Másrészt, nem hiszem hogy a teherautó sófőr arrafele lakik... Apám Hörmann garázskapukat szállít az országban, ha ugyanez vele történik meg ott, keresgélhetik arrafele xD Bp-en lakik... -
ultrapulse #4228 Az ilyeneket próbálják még embereknek nevezni ? -
#4227 WHAT?!
Azthogy?!: D xD -