37102
-
#4468 "nem voltak bekötve és nem haltak meg" azért nem mindig ment életet az öv :) sőőt :D nagybratyómnak az volt a szerencséje hogy kirepült a kocsiból :) mondjuk ez az esetek kb 0,8-1% :):) -
DeenQa #4467 baleset
nem voltak bekötve és nem haltak meg, nem semmi -
#4466 Bitti fordÍtva vette fel a szemcsit: D -
#4465 Jah nehéz is észrevenni egy 40 tonnás kamiont :D a hülye nyomorékja... -
#4464 ez is durva eléggé
km-óra,hogy ott maradt... -
#4463 meleg, és tompul a figyelem
na meg ugye a jancsik, akik villognak városban kilóval. bele egy kamionba, tán nem látta meg? -
USAMEN POWER #4462 Ha a km óra az ütközés pillanatában ott ragadt, akk közel 100 al ment a belvárosban. Hajnalban nincs még olyan nagy forgalom, és háth gyorshajtás... -
#4461 Öcsipóknak nem volt makija. A wekker meg úgy tűnik ezúttal jó helyen akadt ki (roncs alapján)..
RIP -
#4460 Sajna semmit, ez a való élet:/ -
#4459 Mifakkomatszívtakmaazemberek? -
#4458 Városba talán nemkéne kilóval üvegelni-,-
Az ilyeneket annyira nemtudom sajnálni, hogy arra nincs kifejezés. -
#4457 Ehm.... Nemkellemes:S
Nekem se volt valami jó napom..Nemhogy még pár embernek:S
-
#4456 Halálos ütközés Debrecen belvárosában
A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetője, aki járművével egy kamion oldalának csapódott szombaton kora reggel Debrecenben, az Erzsébet és a Miklós utcák kereszteződésében
-
#4455 Nem kicsit volt gáz a mai nap...
Halálra gázoltak egy biciklist a Szentendrei úton -
#4454 Mielőbbi jobbulást neki, bármi is történt! -
#4453 MIért, mi történt ?:SHa megkérdezhetem.
Ugye most már jobban van? -
#4452 ij szegény :S -
#4451 ez se lehetett kellemes...
Villám csapott egy 17 éves fiúba -
#4450 az ilyen esetekben a hirtelen hangulathullám miatt is nagyon súlyos a dolog. Elindulnak boldogan, emelkedett hangulatban és előttük hal meg az ünnepelt személy, aki a féltett lányuk. Én nem tudom hogy bírnám ki, valószínüleg sehogy. 2 hete az én nővérem is életveszélyes állapotban került kórházba, hihetetlen szar érzés volt már az. Én nem tudnám feldolgozni... -
#4449 kevés ennél borzasztóbb dolog van......nagyon sajnálom az érintettek -
#4448 istenem -
#4447 szüleinek is végük lehet nem kicsit... -
#4446 Ejjjbazmeg de nem lennék a csávó :/ -
USAMEN POWER #4445 Élete egy részét végigtanulta, hiába... -
#4444 RIP -
#4443 szerencsétlen :/
Egy Citroënben az anyósülésen ült az a 22 éves lány, akit a diplomaosztójára vitt a barátja, ám árokba csapódtak és a lány meghalt
-
#4442 Tizenöt kilométeres a kocsisor az M7-esen
Tizenöt kilométeren keresztül csak araszolnak a járművek az M7-es autópályán a Balaton felé, mert a 30-as kilométernél több gépkocsi összekoccant - közölte az Útinform szombat délben.
A forgalmi szolgálat azt kéri, aki teheti, a 7-es főúton folytassa útját, bár valószínűleg ott sem lehet gyors haladásra számítani. -
#4441 erről nincs vhol kép ?:D -
USAMEN POWER #4440 Elnyalhatatlan nyalóka xD -
#4439 Totálkárosra törték az egynapos Hyundait csütörtökön az M7-es sztráda somogyi szakaszán
500 km sem volt benne még -
#4438 Ha már CRV...
-
#4437 sztem a CRV pofozta meg -
#4436 szépen össze van törve a Lexus terepjáró eleje. azt ott megtámasztotta rendesen valami.. -
öregember #4435 rátolatott !!! -
#4434 -
#4433 Ebbe se lettem volna utas. -
#4432 ezen néztem egy nagyot -
#4431 16 méter mély
-
#4430 Ebben mi a furcsa? Minden komplex rendszer tönkremegy ha egyes (akár jelentéktelennek tűnő) alkotóelemi rendellenesen működnek.. Lásd pl autónál mekkora galibát okoz, ha elszakad a kuplungbovden, vagy ha mondjuk egy számítógép alaplapján elszáll a legkisebb venti, ami a chipsetet hűti :)) -
USAMEN POWER #4429 Ezért kell sietni a mentőnek ha gond van...