37102
-
-
öregember #4507 Korábban eltiltották a vezetéstől, átlépte a záróvonalat, és túl gyorsan ment az a motoros, aki balesetet okozott vasárnap délután a 35-ös főúton Nyékládháza közelében. A balesetben hárman haltak meg.
Az elsődleges vizsgálatok szerint a 30 éves motoros jogosítvány nélkül, és a vezetéstől eltiltva, nagy sebességgel ment a vasárnapi baleset idején - mondta Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. -
#4506 Hát ezt durván megszívta :/
RIP -
#4505 -
#4504 Biztos el volt törve mind a két keze -.- -
#4503 Azért már láttam tagot k5 gixxerrel gyári kidörrentővel,sorvégén kullogni 40 el xDDDDDDDDD -
#4502 Klasszikus pech. :/ -
DeenQa #4501 motoros vs őz
azért aki nem csak száguldozik és motoros, az is beszopja -
#4500 én is ezen a véleményen vagyok, a speedmotorosok túl sokat képzelnek. Ön és közveszélyesek. legalábbis a 90%-uk... -
#4499 Lehet agyalni, hogy a roncs alapján mennyivel kapta telibe.. Amúgy hiába hisztiznek, a motorosok ökörállatok. Én még személyesen is ismerek arcot, akivel ugyan ez történt, csak ő modernebb járművel vállalta, ezért "csak" 6 helyen eltört a lába, de amúgy megúszta. A motoros kamion előzés közben kapta el őket, kb 150-160 körül. Belőle nem maradt semmi. -.- -
#4498 a kis suziban csoda,hogy maradt túlélő :/
sok a barom motoros -
öregember #4497 -
öregember #4496 -
#4495 Motorbaleset Nyékládházánál: három halott
-
#4494 hát nem XXD -
#4493 nem erről a kocsiról beszélek :)hidd el hogy elég lapos volt az a kocsi az anyósülésnél , mert az oszlop teljesen lehajlott majdnem az ülésig :|Arra érkezett :| -
#4492 Faszságot beszélsz! Maximum akkor nyomná őket össze az autó ha egy 2 tonnás konténert dobnának a tetejére XD. De egy borulástól nem lapul ki az autó teteje! -
#4491 kösz hogy aggódsz, de nem fog
nézd már meg azt a kocsit, szerinted az összenyom valakit ha épp benne ül? dehogy. -
#4490 Nem pont úgy sikerült ahogy Ken Blocktól látták -
USAMEN POWER #4489 Más halálát nem kell remélni, másrészt lehet hogy a nagybátyádnak szerencséje volt, de ide volt már linkelve arról is kép hogy az emberke véresen fekszik az úttesten félig hullazsákban, mert kirepült a kocsiból... -
#4488 itt szentmártonkátán is volt egy érdekes eset. mamám mesélte, hogy az utcájukba befordult egy trabantos, elszaladt, a kocsi meg kigyulladt... -
#4487 már kiszedték, valami szar ki is tépődött a kocsi aljáról... -
#4486 talán ha lemennél segíteni:D -
#4485 nem akartam hogy pattogjanak érte hogy mit fotózok, pár kocsira ott az én verdám is és ismernek XD -
#4484 de csak félve fotoztad látom :] -
#4483 ezt meg most fotóztam 4 perce:
A helyi tizenéves agybetyárok jaszkariztak egyet, oszt nem kanyarodik az autó XD
most tologatják lefele, de nem igazán akar menni, mert a bokrok közt vas cölöpök vannak, amire fölakadt XXD
-
#4482 -
#4481 kisfiú. Bence Bendegúz :) -
#4480 nem hülyeség :)de te tudod :)#4479 remélem egyszer téged összenyom ;):) -
#4479 hogy nyomta volna össze, lol -
DeenQa #4478 akkor te ne kösd be magad, de a hülyeséget nem kéne terjeszteni -
#4477 Az a szerencse hogy mind ketten jól vannak:)
Kislány vagy Kisfiú? -
#4476 igen :) -
#4475 gyerkőc is jól van ?:) -
#4474 hál isten most már jobban van, egy rutin szülésnél alkottak az orvosok egy szép kis műhibát, ami miatt majdnem meghalt. Vérátömlesztést kellett alkalmazni nála meg gépre rakták egy darabig.. -
#4473 Najah, nagymutter bátyjának is ez volt a szerencséje...Itt csepelen volt, hogy a katonai csepel fordult be az egyik utcába, és telibevágták..Szerencséje, hogy kirepült a kocsiból, mert különben összepréselte volna :/ -
#4472 De a #4467-re gondolok én itt. -
#4471 nem ;)összenyomta volna őket a roncs :) -
#4470 Ha bekötötték volna magukat,akkor is túlélték volna... -
#4469 punto power :DDD
Mondjuk verődhettek rendesen :D