37102
-
#4548 így is kell :D -
#4547 akciós új autót valaki?
-
#4546 látom,ma mindenkinek beszólsz... -
öregember #4545 "remélem nem az volt"
miért ha az volt akkor mi van ? -
#4544 kb, én nem vagyok lelkizős típus, de akár hogy is nem én voltam a hibás, kinyírni egy családot, főleg két gyereket, hát durva érzés lehet.... -
öregember #4543 kis c merci -
#4542 Régebbi C-osztály volt ez. -
#4541 CLS-re hasonlít a felniről ítélve...remélem nem az volt -
#4540 megjelenik-e? -
#4539 gyorsan ment-e?
-
#4538 légyszives,ne ezt a topikot basszátok szét...hanem lehet menni ide --> itt nem zavartok senkit
itt a játszótér -
#4537 pssszt -
#4536 soz for owned újélet srác -
#4535 :D:D:D vérpistike? nézzed már meg kivan régebb óta regisztrálva meg hasnolók hogy ki mit gondol rólam és rólad. Téged szinte az összes forumban oltanak baszogatnak valamiért utálnak, és ez a kurva stílusod az oka meg a hozzáállásaid , jöhetsz a monitor mögé bújós szövegeddel nem leszel jobb senkinél, de büszke lehetsz rá hogy befenyítesz 18-25 évesen 1 17évest te aztán sztárvagy öcsém, de ha úgy alakul attól függetlenül letolhatunk egy találkát és akkor nem lesz monitor hős szereped te szarrágó geci.Nézzé küröl hogy hány fórumban kinem állhatnak te vérpistike:] -
USAMEN POWER #4534 Én vagyok megmondóember ?
Sajnálom hogy ez a vérpistike ladics nem szúrja ki a szemedet :)
Azt meg mégjobban sajnálom hogy egyesek monitor mögé bújnak, mert úgy védve vannak a segberugástól és beszólogatnak másoknak :)
De itt egy hsz is (#4524) amiben én már befejeztem a vitát, ezek után még jön az erőlködés... De elviszem a balhét, mert sg-n, és amúgy is érvényes egy mondás és aki picit is értelmes az tudja :) -
#4533 A busz serulese oldalrol:
Eleg durva, ugy nez ki, a vazszerkezete is megserult, es mehet bontoba... -
öregember #4532 befejezhetnéd ezt a "megmondóember" szerepet... -
#4531 befejezhetitek :S -
#4530 neked meg szájkosár :] -
USAMEN POWER #4529 Itt meg jól jött volna a biztonsági öv... Szerintem nem kötötte be magát ! -
öregember #4528 Lada borult -
USAMEN POWER #4527 A csaj csúnyán vérzett... -
öregember #4526 Suzuki borult -
USAMEN POWER #4525 Guszta... -
USAMEN POWER #4524 No problem, remélem ok nélkül most jól megmondtad, örülj magadnak, részemről az off-nak vége ! Csak mielött "magas lóról" írsz másnak, olvasd el az előzményeket, ezzel megelőzöd az esést. -
öregember #4523 1 halott, 16 sérült...
-
#4522 :D:D:D szarláma nyomorék :] -
USAMEN POWER #4521 "olvasni tudni kell" Tényleg ?
1. Amikor először olvastam még nem volt ott hogy a nyolc éves gyerek is meghalt (meglehet hogy miután meghalt, frissítették a cikket)
2. Azt a részt esetleg én hagytam figyelmen kívül.
3. (#4515) <-- Már szóltak tegnap majd utána újra megnéztem a hírt, szal 1. elkéstél, 2. próbálj mást kioktatni, 3. egy nyomorék vagy !
Remélem érthető voltam ! -
Aldric80 #4520 De milyen lehet annak az embernek aki beléjük ment!
Szerencsétlen attól hogy nem ő volt a hibás mármint kresz szerint ,attól még egy családot kiírtott és ez valjuk be nem egy könnyen feldolgozható esemény!
Akár egész életére leki nyomorék lehet és ugyan úgy elvesztheti az állását családját stb ha nem tudja feldolgozni!
Volt hogy belém is belém jöttek és a másik autóban volt gyerek hát kétnapig nem aludtam amig ki nem engedték a kórházból pedig belém jöttek nem én beléjük!!! -
#4519 akinek van egy kis lelke ilyenkor szarik arra hogy a kocsival mi történt. Egy egész család halt meg, ki a faszt érdekel akárkinek az autója?? -
#4518 "Az osztály ügyeletese késő este arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a 8 éves kislányt többször próbálták újraéleszteni, de minden erőfeszítésük ellenére a gyermek belehalt sérüléseibe."
olvasni tudni kell...
R.I.P. szerencsétlenek. -
DeenQa #4517 énis voltam ugyanilyen helyzetben...
nem biztos hogy előbb a másikra gondol, a saját dolgait is tönkretették ezzel. Nyugodtan közlekedsz szabályosan, majd sz*rrá törik az autód... -
#4516 ijj.. ez a vétlen sofőrnek is egy nagy csapás lehet :| -
#4515 ő is belehalt -
USAMEN POWER #4514 Elképesztő :S Nem lennék a kisebbik gyerek helyében... -
#4513 Szörnyű lehet majd így felnőni:( -
#4512 Feleséggel két gyerekkel ekkorát hibázni :/
Egy család három tagja - apa, anya és a nagyobbik gyerek - a helyszínen meghalt, a kisebbik gyermek életveszélyesen megsérült kedd este a 35-ös számú főúton -
#4511 Mercedes borított Fordot a XI. kerületben
-
#4510 Gyökér
Ma is itt előttünk a yardok üldöztek két kis buzit egy robogón..Azok is bukó nélkül..Majdnem akkorát nyaltak itt a kereszteződésbe, hogy otmaradnah ha elnyalnak. -
#4509 Nissan 350z , garázsban tartott, hibátlan állapotban magánembertől eladó xD