37102
-
#5089 Az para: DDDDD -
#5088 Én is Így vagyok, nemmondom, hogy Schumacher vagyok, de tudok vezetni, elég jól.MOndjuk utcai tapasztalatom még nincs , max 50km, de versenytapasztalat annál több.Szóval, én is parok kicsit a jövőévi vizsga miatt.
Most összel leteszem a1 re, jövőre kocsira aztán elvagyok. -
#5087 Itt oltogat, hogy NFS buzi..Hát, erre a válaszom, hogy nem pont NFS el tolom-.-" -
#5086 Egy laikus ezt mondja..Látszik, hogy szarhoz se értessz te se:/ -
ultrapulse #5085 de, nemsokára elkezdem a jogsit, és ha túl vagyok a KRESZen, megnézem mit szól hozzá az oktató XD
am komolyan nem értem hogy miért hiszi magát vki szakértőnek meg az utak királyának mert az NFS előtt kockult, vagy szarrá gokartozta magát...
Én 5 éves koromban játszottam először az NFS-sel, azóta végigkísértem az egész széria történetét, mégis hiszem hogy már parkolásnál szopni fogok gyakorlaton XD van jogosítványom 50ccmre, mégsem adom elő magam hogy milyen faszán nyomnám egy Hayabushával vagy GSXR-rel, vagy egy 2000es chopperrel. REALITÁSÉRZÉK nem árt egyeseknél. -
n003 #5084 "Amúgy" -al kedődöt nemértem :O -
n003 #5083 méér te nem úgy lassulsz hogy keresztbe csúsztatod féktávon? :D -
ultrapulse #5082 gokart az egy lószar...köze sincs a normális autóvezetéshez -
#5081 lol
-
#5080 Anyádat!Majd ha én szídlak,becsmérellek akk te is megteheted!
Amúgy, ha nem lennék ekkora még nállam is okoskodóbb seggarc, olvasgatnád amit-ahova-ahogyan Írok akk levágnád, hogy gecire nem NFS-el játszok, és ha még picit jobban figyelnél is akk nem mondanál hülyeséget, hogy jobb1be.-.-" De ha annyira okos akarsz lenni, gyere, gokartozzunk egy kicsit:] -
öregember #5079 egy olyannak magyarázod ezt aki számítógépen vezetett NFSU-ban és a jobb 1-en ült az elmúlt 15 évben XD (ergo : kár érte) -
#5078 Ha utcára akarsz bukócsövet, szívhatsz vele eleget:)
Sisak nélkül csattanásnál többet árthat talán, mint amennyit segítene. -
#5077 Szerintem ne nagyon fogadkozz arra, hogy az amcsi izomautók olyan marha biztonságosak... -
#5076 szombathely körgyűrűjét újították fel, négy sávosították. Ezt ők úgy oldották meg, hogy aszfalt kész, felfestés nincs, ahol az új útnak vége, ott van egy 15-20 centis szakadék, utána laza padka, majd a közel 30 centi széles padka mögött egy indokolatlan több mint 5 méteres!!! árok. Új útról véletlenül lemész, ráesel a laza padkára, arról egyenesen csúszol az 5 méteres árokba, és mindez persze egy jobbra kanyarodó sávnál van, ami amúgy is szűk és meredek. Minap is mentem arra, látom rendőrkocsi, emberek néznek a lyukba, lassítok, lenézek, két autó segge volt ott, orral beleszálltak az 5 méteres árokba. De hogy annak mi a szerepe, rejtély. -
öregember #5075
Egy román autó sofőrje elaludt a volánnál, a belső sávban a padkára sodródott, majd elrántotta a kormányt, és egy osztrák kocsinak ütközött. Senki sem sérült meg. A baleset miatt azonban kisebb torlódás alakult ki a pályán, és egy kamion egy másikba rohant: egy cseh kamion sofőrje későn vette észre, hogy megállt az előtte haladó bolgár teherjármű, és hátulról, nagy sebességgel belerohant.
Az érintett sztrádaszakaszt több órára lezárták, az autókat az 1-es főútra terelték. -
#5074 Najah, elsőkerekes autón 180 környékén az első defekt az para:] -
#5073 Szerintem szokás szerint gyorshajtottak és defektes lett a jobb első vagy hátsó kerék és gondolom elkezdett húzni jobbra az autó.A magyar utak meg nem a szélességükről híres...velünk is volt ilyen,csak akkor németországban voltunk és kb 180-nál durrant el,muterom agyon padkázta azt a gumit és felnit.
Amúgy meg gondolom a család diplomataként volt kinn olaszban. -
#5072 Erről beszltem-.- -
#5071 Elhagyta a sztrádát egy autó az M5-ösön Örkénynél
olasz rendszámú,románok...
Ez a rendőreink szégyene!
40-es táblához ki tudnak állni kaszálni de azon a kevés sztrádán ami van nem tudnak rendet tartani.
botrány -
#5070 Úgyvanbazdmeghülyeromán:C
Közel 20 tonna különösen gyúlékony lakkal fogadok nem 90 el...pff....Előre 20 millás kauciót, hogy belépnek az országba, és a végén visszakapnak 19 et mikor kilépnek:|[Csak románoknak: DD| Olasz rendszámmal utazó románoknak is: D]
-
#5069 Pont ma néztem a taligát a tv be:|: CCC -
#5068 bámmeg ki kéne rakni a pályákra egy románoknak behajtani tilos táblát XD -
#5067 hihetetlen, hogy a drágán, sokáig készült, szeretett autópályáinkat szétbasszák a románok -
#5066 Még egy:D
Nitrolakkot szállító kamion rohant teherautóba az M1-esen -
#5065 Még jó, hogy eszembe sem jut lemenni a Balcsira :D Ha messze megyek amúgy is éjszaka szoktam utazni, sokkal kényelmesebb.. -
#5064 Az már nem egyszerű ha átszakítja korlátot...
román megint
lol -
öregember #5063 Öten könnyebben megsérültek, amikor egy francia rendszámú személygépkocsi átszakította a forgalmi sávokat elválasztó korlátot az M5-ös autópályán és a szemből érkező autónak ütközött Lajosmizse közelében vasárnap délután - közölte a rendőrség az MTI-vel.
A személygépkocsit egy román állampolgár vezette, aki elaludt az autóban - mondta Rákosi Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője. -
#5062 ilyenkor szerencsésnek tartom magam hogy balatonközelben lakok -
#5061 M7-es
Pénteken kora délután balcsi felé- Mindenki viszonylag normálisan közlekedik.
Fehérvár után már szépen állunk meg.
3-as coupe BMW hatalmas féknyom mindkét sávban.Szépen beleszállt a belső sávba.Sehol egy másik sérült autó OMG
Ma meg hazafelé kb 50-100-al lehetett haladni mindaddig amíg egy idióta 5-ös BMW-s a leállósávban elszáguldva telibe nem csapott egy szerintem ott álló 1-es bömöst.Az idióta szépen leamortizálta mindkét autót.
Szal a tököm kivan már a BMWsekkel xD -
#5060 és majd a motoros viszi a tampont meg a kenyeret a boltba? -
#5059 Halálos motorbaleset Szabolcsban
Gulács, Tivadar - Meghalt egy motoros vasárnap, miután összeütközött egy autóval a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gulács és Tivadar között.
Az elsődleges vizsgálatok szerint túl gyorsan hajtott, átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szemben érkező autóval. A 29 éves nyíregyházi férfi a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az autóban senki nem sérült meg. -
#5058 A 2007-es Forma-1-es világbajnok a szombati gyorsaságin egy balkanyarban kisodródott, többször is megpördült, de sértetlenül szállt ki a Fiatból.
A brazil Felipe Massa Budapesten gyógyul hungaroringen szerzett sérüléséből, [1] a Ferrari másik pilótája, a finn Kimi Räikkönen két Forma-1-es verseny között a finn ralin indult.
A pénteki futamok után a 17. helyen állt, bízhatott benne, hogy szombaton még előrébb lép. Az utolsó előtti szakaszon a 15. volt az összetettben, ám a záró gyorsaságin nagyot borult és kiesett.
Fiat Abarth autójával egy balkanyarban kisodródott és több bukfenc után az út menti erdőben kötött ki. Azonnal a segítségére siettek, de ő és navigátora, Kaj Lindström sértetlenül szálltak ki az autóból.
Räikkönent nem zavarta az érte aggódó nagy tömeg, faarccal kiszállt, elsétált a baleset helyszínéről, miközben a nézők éljenezték és tapsolták. Vasárnap négy gyorsaságival fejeződik be a verseny, melyen 19 szakasz után Mikko Hirvonen vezet.
video link -
Szabi1991 #5057 meg se sérült.. :-) -
#5056 motoros sem mehetne el mellette valszeg, mert a kocsik is elférnének a motor mellett egy főúton is, ha épp úgy esik el, de a nyomszakértők, helyszínelők vagy mik, meg akik ott ténykednek, ált az egész pályát elfoglalják, és akkor a motoros mellettük max az árokban/mezőn mehet. de oda jobb egy traktor. -
#5055 hát igen Turi kicsit lenullázta a Korda Racinges Subarut :) -
#5054 igen ebből élve szálltak ki -
#5053 A Subaru Impreza majd'150-es tempónál esett be az árokba és gyakorlatilag "kettétört". --ennyit írtak -
#5052 omg... túlélte??? -
-