37102
  • öregember
    pár kép az M1-es balesetről, tegnap reggel...
  • bosco05 #5139
    Megpördült és árokba borult egy személyautó Szombathely közelében.
  • Csabesz6
    XDD
  • cement
    multkor a viharban reszegen en meterre pontosan itt nyaltam egy akkorat hogy szetszakadt az állam tegnap vették ki a varratokat :D
  • sovatalevi
    kepek
    Álló személyautóba csapódott egy taxi a Margit hídon Budapesten.

unok képet beszúrni.:D
  • USAMEN POWER
    Még mindig ezen vitáztok ? Hagyjátok már abba !
  • w77d
    csakhogy én a közúti autóvezetésről beszéltem már jópár hsz óta. Még mindig fenntartom, hogy a Gokart távol áll a közúti közlekedéstől....
  • bosco05 #5133
    istenem... "a Gokartnak annyi köze van az igazi autóvezetéshez mint egy biciklinek!!!!" <<< ez itt egy hatalmas nagy baromság, ha arról vitáztok, hogy milyen ruhája van a pápának, ez akkor is ökörség. Tökmind1 mihez kapcsolódóan írta, szót nem szóltam a közúti közlekedéshez, erre az oltári nagy hülyeségre reagáltam, tanuljatok már meg olvasni pls! OFF vége de télleg...
  • Pipör
    Hát kicsit mellé borul mondjuk vmelyik nagyobb kőre borul a fülke akkor nem ez centiken múlott pár karcolással megúszta
  • Barnabyka
    azszép O.o épségben megúszta?
  • Pipör

• Pipör

• n003
    ezért nem szabad csak egy részletet nézni ;) hanem az egészet .. mert pölö a te hsz-d megálja a helyét önállóan de azzal szemben amiről solo-óta szóvan azzal szemben már nem :)
  • w77d
    hozzátettél egy szépet a baromságok sorához :DDD

az F-es versenyzésnek sincs köze a közúti vezetéshez...
  • bosco05 #5126
    igen de én egy hsz-re reagáltam, amit totális baromság volt, nah off vége :)
  • n003
    de itt most (majd)mindenki a vezetésről beszél és nem a versenyzésről .. a gokart tapasztalatból pedig nemsokat lehet a hétköznapi vezetésbe átültetni
  • ultrapulse
    és azért nyomták F-es ként...azok versenygépek, nem autók. A kettő között én elvből szoktam különbséget tenni, nem kell lehurrogni aztán :)
  • bosco05 #5123
    OFF: Ezért kezd minden nagy pilóta GO-Kartal, többek között M. Schumacher és testvére is GO-Kartban tolta évekig. Ott sajátította el minden valamirevaló pilóta a versenyzés alapjait. Amúgy imádom az sg-t mert mindíg szereztek pár derűs percet az ilyen oltári baromságokkal :D
  • ocskoszilard
    ha nincs jogsi, nem kell okoskodni, nekem ez a véleményem.... nem érdekel senkit h mennyit vezettél jogsi nélkül, vagy hogy mennyit versenyzel, az utcán teljesen más, mint egy zárt pályán, és felyezzük be az offolást, csak szétb*sszuk a topicot...
  • 5w0rdf15h
    naigen meg egy gokart pályán nincs szembe forgalom, jeges út, motoros, gyalogos stb stb kismillió fontos dolog amire kell figyelni...mindegy nem kell vele foglalkozni, ez a mániája hogy ő a faszagyerek és megmondja minden témában a frankót, mert ő mindenhez kurvára ért és mindent jobban tud másnál...
  • USAMEN POWER
    Max besegít a kormány rángatásba
  • w77d
    solo fogadd már el hogy nem tudsz autót vezetni és a Gokartnak annyi köze van az igazi autóvezetéshez mint egy biciklinek!!!! én is rengeteget gokartozok, régen én is azt hittem hogy az már autó, de NEM. Köze nincs hozzá, gyakorlatilag teljesen más a fizikája, teljesen máshogy vislekedik mint egy kocsi...
  • Barnabyka
    jöhet:)
  • öregember
    toljad
  • Pipör
    "20 tonnas munkagep borult fel"

Ilyen már volt Apummal is hogy elborult eggyel (ha kell linkelek pár képet róla )
  • desigo
    A szegedi balesetnél minek az a sok rendőr?

A Tisza-híd munkagödre meg botrány módon van körbe tákolva...
  • autoszimulator
    elsőhöz: akkor most meg is dőlt az elv, hogy ha melletted ül egy idősebb, esetleg vezetni is tudó, az annyit jelent, mint hogy semmit.
  • öregember
    kisfiú, aki okoskodik az TE vagy, nem mi .... elég szomorú h nem veszed észre magad (remélem valaki kivisz végre a fényre ... rádfér)
  • atomboy
    Csongrad megyeben eleg mozgalmas volt az elmult napokban, ha a baleseteket nezunk.
    Pentek: Egynapos jogsival rohant az árokba - mai hir: az apja meghalt.
    Szombat ejjel: Tisza-híd munkagödrébe esett egy kerékpáros - Hasonlo a 4 evvel ezeloti balesethez.
    Hetfo: 1. Motoros baleset
    2. 20 tonnas munkagep borult fel

Biztos a meleg teszi...
  • solo
    Még nem, mivel nem vagyok atomgazdag:|Sőt, gazdag se vagyok.
    De hasonlóval.Csak 4 üteművel.
  • autoszimulator
    és te ezzel tolod?
  • solo
    Nah, tessék, itt egy igazi gokart:]36 lovas 6 sebességes 125 ös honda motorral.Emberrel együtt nincs 200 kiló.Vége 160 felett van.
    Jah, és kicsit hamarabb van százon mint egy viper, és 2x olyan könnyen indul meg a segge mint akármilyen autónak.

nah, off vége.Okoskodást be lehet fejezni.Viszlát.
  • solo
    Melyik pájára jársz?Budaring?Ilyen szarokra ne is menj...
    Ha igazán jót akarsz gokartozni, akk menj ki törökbálintra.(Pályanevet nemmondom, mert még a végén reklám miatt kibasznak...)(CORA parkolóban van,leghátul)

Sok kis vérpistike is multkor..bejön, azt mondja, hogy a legerősebb gépet kéri, valami 50 lovast..Így mondta...20 lovas géppel se nagoyn tudott menni, nemhogy aláadni egy 50 lovast...Amik áltban a wankel motoros gépek szoktak lenni..2 milla és felette...

De ebbe ne menjünk most bele, magyaráhaztok én itt nektek mint a berlini falnak, de ti biztos okosabbak vagytok..Persze..30-35 évetekkel kÍvűlállóként is biztosan jobabn tudjátok mint én a 16 évemmel aki bennevagyok a dologban:]

Amúgy, azért ha tudnád mi az igazi gokart..Nem az ilyen 160 as bér fostalicskák, akkor egyből nem azt mondanád, hogy köze nincsen hozzá..
    Legtöbb 2 ütemű profi rotax,dd2,ica és társai, bőven mennek 150 fölött, ha van pálya, és úgy van beállÍtva.

És akk ez még nem is a supercart...
  • desigo
    Amikor faterom megengedte,hogy vezessek akkor azt mondta,hogy aszfaltos úton minden hülye tud vezetni.
    Kimentünk valami ócska földútra azt mondta,hogy kezdhetek tolatni meg tolatva bekanyarodni ahova mondta.
    Aztán amikor már jól ment felrakta az utánfutót az nyomhattam azzal
    Amikor meg jártam tanulni vezetni simán beálltam a parkoló autók közé akárhogy gond nélkül...
  • autoszimulator
    én is mentem már párszor, de szerencsére én is úgy, hogy előtte vezettem már sokszor rendes autót, és csak annyit mondtam pár kör után, mikor már úgy lehetett kanyarodni, hogy rendes kocsival véletlenül sem próbálnám: EZ MI?
  • DeenQa
    az gokartverseny... midnen hétvégén szoktunk menni. aki gokartozni tud az nem tud autót vezetni... az egy steril környezet, kicsúszni lehetetlen, bárhova befordul nem tud felburulni nem kell váltani és nem kell betartani és ismerni a kreszt...
    3évesek is gokartoznak kortól független
  • solo
    Háááát, jólvan, biztos ti tudjátok.Tényleg:]
    Legyen, fogadjuk el, ahol nem csak a gáz nyomásával lehet időt elérni, az már nem is verseny: D grt:]

Akk a gokartozás az mi? Futóverseny egyik al ága? vagy netán lóverseny?: DD
  • solo
    Mert?: D
  • DeenQa
    off: gokartnak tényleg semmi köze az autóvezetéshez
  • Szabi84
    baromi öregnek érzem magam...