37135
-
n003 #5213 aham .. látszik is amikor megáll a másik két járgányon hogy eszméletlenül lóg az ülésben -
lehet eszméletétt vesztette és a lába rajta maradt a gázon -
USAMEN POWER #5211 LoL és hogy fut mindenki xDD Am mi történt mert nem vágom hogy miért szabadult el a járgány ? -
n003 #5210 oops -
a2 pontosövnélkifordul(hat)a vállad, elvághat ,illetve sérít is. nekem ha meg lesz az autom,4 pontos lesz benne.veryvery safe:) -
USAMEN POWER #5208 A buszvezető helyében én inkább meghaltam volna ! Ez most neki elképesztő lelki trauma ! -
n003 #5207 áuu :O -
Paci... -
n003 #5205
de a lényege ugyanaz hogy ütközésnél a seggedet az ülésen tatsa :( .. a sporteseményeken annyival több az elvárás hogy ott ne csak eseménykor hanem kocsizás közben is ezt tegye mert ott a "sima autókázás" közben is felléphetnek olyan erőhatások mint kisebb közúti baleseteknél
-
ez milyen már
a sofőrt kb meglincselik az tuti
Súlyos buszbaleset Pakisztánban, 35 halott
"Az Indus folyóba zuhant egy busz, a túl gyorsan hajtó sofőr élte csak túl a katasztrófát." -
az nascar,meg rally,ott nem két pontos öv van, hanem 4, ha nem tévedek.
félreértés ne essék, nem vagyok az öv ellen, csak azt mondtam, h nem mindig hasznos az öv.szorri ha ezt lehetett kiszűrni. -
Vlala #5202 Ennyi. Az öv ellen reális magyarázat nem igazán létezik, legalábbis még nem hallottam róla (kismama ismerősöm is beköti magát, igaz, a baba-résznél kissé lazábbra hagyja, de legalább rögzítve van).
Jó, talán a plázacicák felmentést kaphatnának az öv alól, egyrészt nem tudják bekötni, másrészt két D-kosarú légzsákkal szerelték őket, harmadrészt pedig úgyis lehet találni másikat. -
no igen.
Az jópofa volt. :D -
USAMEN POWER #5200 Aki nagyon Pro-nak érzi magát, az megoldhatja úgy is a dolgot mint Jason Bourne a Bourne Ultimatum-ban, a rendőrautós jelenetnél... Habár ahoz is biztonsági öv kellett ! -
öregember #5199 Kár tovább ragozni. Az utcai belesetek 5%-ában jó az ha valaki nincs bekötve, a maradék 95 pedig az övnek köszönheti h nem murdel meg. Ennyi és nem több. -
n003 #5198 jótszótá ;) -
-
USAMEN POWER #5196 Aha, és a legtöbb esetben pl.: a rally pilóták is ezért szállnak ki élve a kocsiból nagy borulás után, és karcolásokkal vagy a nélkül hagyják el a helyszínt mert nincsenek bekötve... Faszság ! Ja és beszélhetnénk a Nascarról is hogy ott miket élnek túl, mi lenne ha nem lennének bekötve pff... A legtöbb balesetben akár verseny, akár civil forgalom azért hallnak meg, mert a bekötött őv szétzúzta a máját, tüdejét a sérültnek... hülyeség ! xD
Lehet hogy igazad van, de nincs alapja annak amit mondasz, és így kevés.
Egyszerű példát is felhozhatok, fogj pl.: egy legyet, vagy darazsat, enged be egy fél literes üvegbe, és rázd agyon. Majd tapasztalod hogy a kísérleti alanyod már félholt de miért is ? Mert ide oda csapódott az üvegben, és ha rögzítve lett volna talán még élne. Kb. ennyi, szvsz !
Azt nem mondom hogy az öv minden esetben segít, ha pl.: begyűrődsz egy kamion alá, akk már tökmindegy... -
gyah...szerencséd,hogy túlélted... -
Én mindenkinek azt ajánlom, hogy kösse be magát!!! Szerintem jól jön bármivel is ütközöl! 3 éve volt egy autóbalesetem, se én se a sofőr nem voltunk bekötve. A söfőr megúszta annyival, hogy a visszapillantó széttört (lefejelte) aztán kivágta a homlokát. Én pedig 3 hét kóma, agyrázkódás, emlékezetkiesés, azóta is szinte mindennapos fejfájás....
Jó a terepjáró aki nekünk jött 78-al ment ( 30-as táblánál...:/ ), lehet, hogy ha egy kisebb kocsival jön és nem részeg és megpróbál "normálisan" vezetni, akkor nincs ez, de ez csak mind feltételezés.
Manapság szerintem meg egyre többen vannak úgy, hogy " majd a másik kikerül..arrébb megy..stb.." aztán ebből is van a legtöbb baleset. -
DeenQa #5193 hülyékkel minek vitatkoztok :D emberek egyéni szoc problémája ha nem kötik be magukat ennyi
-
-
na hadd lám, te hogy borulsz egy kocsival, öv nélkül? szerinted amíg pörög a tengelye körül az autó, addig te ülsz az ülésben, öv nélkül, mint a jó gyerek? nem ám, csapódsz minden fele, egyszer a tető irányába, aztán vissza, ott a váltóbot, kormány, ezek kicsit tudnak fájni, ha beépülnek valamely testrészedbe, ezen kívül egyáltalán nem biztos hogy az ülésed felett mozogsz, ráeshetsz a melletted utazóra, legyen az elöl vagy hátul, szépen kinyírva őket is.
És hidd el gyakoribb ez, mint a belső sérülés öv által. Ma már egy normális, újszerű autóban, biztonsági övvel, sebességhatár közeli sebességről való fékezést követő borulásban nem nagyon halsz meg.
" ha bevan kötve, ott marad vszeg."
nem, a jó megfogalmazás az,hogy mákja volt, mert nem maradt ott, mivel nem volt bekötve. -
jah...kiesel a kocsiból és,ha túl is éled,lehet pont rád esik/borul a járgány...és azért halsz meg...vagy lehet 100km/h repülsz fejjel egy másik fának...ami szintén halálos lesz... -
ha borulok,akkor megfog az öv, és okozhat, vagy okoz olyan sérüléseket, amiket nem szeretnék megtapasztalni...persze az is, ha nem kapcsolod magad be, ez mázli kérdése.
közeli rokonom borult 1cer télen,3-4szer forgott meg, ha bevan kötve, ott marad vszeg. -
Aha, aztán ha borulsz, és nem vagy lekötve, akkor mi tart az ülésben? A szentlélek?
Egyedüli akkor hasznos ha nem vagy bekötve, ha vonattal ütközöl. Azt csak úgy lehet túlélni hogy kirepülsz, mert bedarál. Minden más esetben az öv ment(het) meg. -
öv csak ütközéseknél van haszna, boruláskor inkább ne legyen öv rajtam...fasza belsősérüléseket lehet úgy szerezni. -
n003 #5186 sosem fogom megérteni azt hogy mért nem lehet övet használni? :O -
Törökök súlyos balesete az M5-ös autópályán -
omg XD -
az a komoly
-
n003 #5182 jah amúgy itten van a twintop-od frissenmosva :D -
n003 #5181 miért mutogatod a fenekedet az öregnek? csak nem vársz valamire? XD -

-
Nem, eh a határút-nagykőrösi út kereszteződése.
Tegnap voltam ott, vannak maradványok:]
weed.Jah, igen, a benzinkút utánn a lidl-nél be kell fordulni, ott a gubacsi út elején anynivan, hogy te is csóróleszel mire végigjárod mindet:] -
üllői útra menjél...ott még 1-2 szép kurva is megfordul a sok fogatlan,rémrondán kívül :D -
itt is megvan a fonoda street :D xD -
öregember #5176 Pesti létemre Én is :D -
Minden éjszaka megjárom Pestet és sűrűn megfordulok arra is
-
Még 1 minusz