37102
  • desigo
    Nem az én statisztikám.Írtam egy számot az arányok miatt.
    Magyarok talán nem mennek külföldre nyaralni?
    A horvát,görög utak tele vannak magyar autósokkal mégsem halljuk naponta,hogy őrült módon közlekednének,baleseteznének.

Aránytalanul magas a román idióta aki veszélyezteti az épségünket.
    Van itt sok más külföldi is (szlovák,cseh,ukrán,litván,bulgár,török ) mégsem kell félve elmenni mellettük.Nincs a topik se tele a képeikkel.
  • barnie1990

Ezután már át se menjek a határon, mert román rendszámos az autóm?
    Ezután már rendszám alapján mindenki meg lesz jelölve a másik szemében?
  • pointer4
    Félreértettél, én ezt általánosan mondtam, a mai sanyatló kultúra miatt. Legyen az akármilyen nemzetiségű.
    Az aláírásod miből van ?
  • pszihopata
    a 2 millió magyar meg 200 ezer román a te statisztikád!

szinte az összes román megtesz 3-400 kilómétert egyszerre nálunk,a magyarok mennyit mennek?

honnan veszed hogy 10-szer annyi kilómétert megyünk autópályáinkon,mint a románok?

éjszaka mentél már az m7-esen v. m3-ason?
  • pszihopata
    'Az meg,hogy mi megy spanyol,osztrák stb országokban az,hogy jön ide? "

-olvasd el mégegyszer,talán megérted!
  • 5w0rdf15h
    Azért túlzásokba ne essünk....nem minden román béna és okoz balesetet, több ezren mennek át az országon naponta és nem csak ők okoznak balesetet az utakon csak mostanában megnövekedett az általuk okozott balesetek száma. Amúgy meg nem kell szidni az összes román rendszámú autóst mert nem feltétlen román ül benne és nem mind szabálytalankodik, mind ahogy pár szarláma képzeli itt. (csak megjegyzem én is olyan autóval jártam és fogok is, mert hülye leszek beiratni és több százezret befizetni a kurva államnak olyan törvény alapján amit már rég betiltottak az EU-ban)
  • desigo
    De ha van kb 2 millió magyar itthon az utakon és van kb 200 ezer román akkor nem 10 X annyi magyarok által vezetett autós,kamionos balesetnek kellene lennie?

Lassan ott tartunk,hogy a román a több.
    Az meg,hogy mi megy spanyol,osztrák stb országokban az,hogy jön ide?
  • pszihopata
    spanyolországban meg a németek bénáznak mikor vonulnak nyaralni
  • pszihopata
    és akkor mi van?

magyarok nem is karamboloznak ma?

ha vonulás van akkor karambol is-nehéz?
  • desigo
    Azért ez már túlzás amit itt művelnek...

minden napra jut belőle

Újabb román busz borult fel, 9 sérült
  • pszihopata
    akik itt bunkórománoznak,azok vannak a legjobban megsértődve mikor lenéznek minket az osztrákok

a lomiscigókkal tele vannak az osztrák börtönök,az ilyen gondolkodású osztrák mondja hogy a magyarok mind lopnak!

bele kéne gondolni kicsit-ki a primitív?

mindíg a másik mi?

• pszihopata
    és ez román sajátosság?-nálunk nincs is ilyen mi?

amilyen átmenőforgalom van ilyenkor nálunk,lehet hogy átlagban a román vendégmunkások ugyanannyi kilómétert tesznek meg,mint a hazai autósok összesen,pláne a zsúfolt autópályákon főutakon

amelyik román pl. spanyolországba tart,az sokkal veszélyesebb eleve mint megtenni 20 kilómétert egy ismert útvonalon,főleg ha egyedüli sofőrként utazik persze hogy már minnél előbb ott akar lenni,és nem napokig haladni parkolókban aludva

a kilóméterre vetített baleset nem biztos hogy több,csak egyből megjegyezzük hogy megint román

azt tudjuk hogy hány 100 ezer román ért célba?

mint ahogy a motoros baleseteknél is történik,pedig a megtett km/baleset jelentene egyedül valami konkrétat
  • pointer4
    Na látod, kimondtad a lényeget. A "nevelése", hát ez az hogy az ma nem menő. A DVD játszó az apja, a PSP meg az anyja. "csak hogy csöndben legyen az a rohadt kölök"- mondja a apuka a boltba
  • barnie1990
    Abszolút elítélendő, de a "tarkón lőni mindet" szöveget azért még nem kéne ellőni semmi jogra hivatkozva, az ember már csak a neveléséből fakadóan is tekintettel kéne legyen másokra.
    Elméletileg itt balesetekről van szó, ne menjünk már át nemzetgyűlöletbe.
  • öregember
    nézd, elvileg szólásszabadság van
    a balesetek 60-65 %-át románok okozzák, ezek a rideg tények
  • dieselG
    rám gondolsz? bár nincs okom a kommentedben foglaltakra.
  • barnie1990
    Valóban idegesitő még itteni szemmel is a sok baj, amit románok okoznak magyarhonban, de ami ebben a topicban folyik egy ideje, az egyenesen felháborító.
    Nagyon el van szállva itt pár szarjankó, néha elég jogtalanul.
  • n003
    egy hetet voltunk máltán nyaralni és egyik nap volt hajós kirándulás át szicílára .. reggel szép síma tenger katamaránnal kb 1,5ó út és ott is voltunk .. este mikor már mentünk vissza kikötőbe szar volt az idő ott már sejtettem a hazaút nem lesz mókás .. beszállunk a katamaránba (200-300fős) már fújt a szél meg esett az eső -intő jelként a bár-s csávó bezárta a piákat és kipakolt egy nagykazal papírtörlőt- .. ahogy kiértünk a védett kikötőből az első hullámról elemelkedtünk és belecsapódtunk a következőbe mindenki vigyorgott hogy 'húúú' de csudijó .. háát a 3-4 után már nem volt 'húúú' .. a mellettem ülő nő ekkor okádott a zacsijába úgyhogy inkább felálltunk és végigálltuk a visszautat .. személy szerint nekem a legrosszabb a horizont hiánya okozott enyhe rosszulétet nagyonrossz amikor egy sötét dobozban hánykolódsz ritmustalanul :| amint megláttam málta fényeit mintha semmi nem történt volna semmi bajom nem volt egyből

jahh és ott csak 1,5-2m-s hillámok voltak
  • USAMEN POWER
    Figyelmetlen vagyok sorry !
  • USAMEN POWER
    A hajókhoz visszatérve ezt muszály még beszúrjam... Itt lennék én tengeri beteg :O

• n003
    #5321 nem elég? :O
  • USAMEN POWER
    Nice ! Több infó ?
  • desigo

• solo
    Tarkónlőni mindet-.-"
  • dieselG
    Azt kifelejtettem hogy a saját országuk útjain még egy bunkó pesti kopasznyakú becsületére is válna, amit művelnek!
  • dieselG
    Ugyan... osztrák és német autópályákon is ugyanolyan gecik, mint itthon.:) Ha meg nem, akkor erdélyi magyar.
  • solo
    Ott komolyan, mintha alanyi alapon járna a jogsi-.-"
  • uHs Gerzson
    Én tegnap jöttem a rákoczi úton a keleti felé mentem és elöttem pont egy román dacia ment, és úgyelnézte a sávelhuzodást hogy majdnem nekiment a busz. De semmi fék vagy visszarántást nem csinált a dácia, csak ment előre, mondom ez alszik baszod.
  • solo
    Azthiszik, hogy ez itt játszótér-.-"

Komolyan, minden nagyobb autópálya mellé m1-m7-m0 minden 10. kilóméternél felállíttattnék egy vadászlest, 3 aranyos kis emberrel barettel a kézbe, és lőni a románokat^^
  • uHs Gerzson
    Ezek megbolondulnak ha hazánba érnek? :S
  • solo
    Najoh, elegemvan ebből a geci népségből, de most már komolyan:C
  • desigo
    Huszonketten sérültek meg szerda hajnalban, amikor felborult egy román busz Szeged-Szőregnél. Az utasok szerint egy zavartan viselkedő társuk rántotta el a kormányt, mert azt hitte, hogy a sofőr nem Romániába, hanem Zágrábba viszi őket.
  • pszihopata
    egyszerűen túlterhelik a hajókat mert többet akarnak keresni,aztán néha elveszik ez-az,vagy az egész hajó
  • bertino
    gyááááá, ezekután pláne nem mennék hajókapitánynak
  • n003
    te nem szoktad elolvasni azt amit írsz? :|
  • pszihopata
    a terhelés függvényében lehet belőni,vészhelyzetben semmit sem ér ahogy Solo írta
  • USAMEN POWER
    Hajó stabilitásáért felelnek, ennyi hagyj ne én tudjam hogy mikor kell használni...
  • pszihopata
    nem is azért vannak
  • USAMEN POWER
    Nyugis beszélgetésnek néz ki, 2:17-től indulnak az események.

• Willi Betz
    Az a nem semmi, hogy azokat a baszott nehéz konténereket, hogy összegyűrte az erő sötét oldala XD