37102
-
#5672 hát ez durva
A kamionos lehet,hogy észre se vette,hogy elhagyott valamit?
Massa szerencsésebb volt... -
öregember #5671 vérnyom nincs, ergo kibbbbb...tt mákja volt -
öregember #5670 baleset -
-
n003 #5668 hát talán jobb is .. -
#5667 a hirkeresőben rákerestem és azt írják, hogy férfi volt. egyébként sajnos meghalt... -
#5666 náluk ez mindennapos.. annyira tele vannak zsével hogy nem érdekli őket még az életük sem... -
#5665 ezek mi hulyek. elsokerekes gyari kocsikkal majomkodnak ugy hogy kozben megy a forgalom meg tomeg all az ut mellett. award winning production -
#5664 ha a rendőr meghalt vagy lebénult én nagyon komolyan bezárnám a sofőrt élete végéig... hogy a faszba lehet így közlekedni??? autópályán előrefelé luxus nézni??? -
#5663 hogy ezeknek mennyi folos penzuk van vazze.... :\ -
#5662 Bátor a motoros,hogy oda parkol
nem kellett sokat várnia... -
#5661 Egy motorral... -
#5660 de a végén mér pont abba az irányba húzza, ahol a rendőr fut, omg -
USAMEN POWER #5659 Dolgomból hazafele jövet, nem szép látványban részesültem. (Bp.) Pestszentimre központi vasútállomástól (állomás elött van egy vasútátjáró, autóknak, és gyalogosoknak egyaránt) nem messze van a buszom megállója. Ott felszáltam a buszra, várni hogy induljon. Pár perc múlva vonat halad el a buszmegálló mellett, de egyszercsak nagy dudálás, és hírtelen megáll a vonat. Nagyon nem érdekelt, amúgy is az eseményeknek háttal ültem, de pár perc múlva a körülöttem lévő, hátrafigyelő tekintetek miatt, én is kíváncsi lettem. Háth látom hogy nagy a tömeg a vasútátjárónál, gondoltam leszállok a buszról, és megnézem közelebbről hogy mi történt. Utána bántam hogy nem maradtam a buszon, mert a vonat alatt egy félbevágott nyugdíjas volt, pár belső szerve meg elkenődve a sínek közt. Annyira nem jött hírtelen amit láttam, sok durva dolgot láttam képeken, videón, élőben talán kevesebbet, de a hatalmas emberi figyelmetlenség elborzaszt ! A helyszínről elgyalogoltam, még-még hátranézve mentőhelikoptert is láttam, de szerintem szerencsétlenen már nem tudtak segíteni. (Vásárlásból jöhetett az idős hölgy, az úton heverő táskájának széthullott a tartalma.) -
#5658 Azér a yard se normális, hogy keresztbe kiáll integetni az autópályára -.- -
n003 #5657 1,30nál jót röhögtem .. persze van olyan is amin nem lehet :( -
#5656 OMG -
n003 #5655 most komojan?! az emberek alszanak vezetés közben?? :O -
USAMEN POWER #5654 "A Hyundai sofőrjének biztosítása a kárból mindössze 100 ezer dollárt fedez, a többit – mint a lap élcelődve megjegyzi – nagy valószínűség szerint élete végéig fizetni fogja." <--- Sajnálom szerencsétlent ! :/ -
#5653 Tréleren zúzta rommá a Lamborghinit egy Hyundai Dél-Koreában
-
#5652 Hát ez egy kurva jó rendezény :DDD Akárki nevezhet akármivel, aztán uzsgyi :D Egyszer el kéne ugrani rá.. -
#5651 Régi de jó! -
öregember #5650 defekt 300 fölött -
#5649 Még a DAF is csúnyán néz ki pedig az nem kis darab
kemény -
#5648 This is what a combo looks like :D -
öregember #5647 kamion, tgk és szgk -
öregember #5646 eléugrott, na
van ilyen -
#5645 Gondolom hülyegyerek aszitte lehet driftelni a család dobozával.. Anyutól biztos kapott :DD -
#5644 ügyes
-
#5643 nem tudom mit csinalnek... sikitanek az tuti :D -
#5642 Még parább, ha pont ott állsz a sötétben, ahol kettétörik, majd látod, hogy jön be a fény, és várod, hogy pofáncsapjon az óceán. Aztán mikor eléggé rettegsz, kiderül, hogy nincs semmi para. -
#5641 mák hogy nem sűlyedt el,bár így be sem folyik a víz:) -
#5640 ezt para lehet nezni a fedelzetrol :D -
#5639 Még ha az ügy sima lesz, akkor sem hiszem, hogy szegény csávó hamar túlteszi magát rajt.. :| -
#5638 Esytergomi vagyok. Nem véletlen van ott 30as tábla. A város közepe szinte, csak két sáv és ráadásul elég szűk az út és két oldalt nagy gyalogos foraglom + a kanyar után zebra és parkoló autók, én még 30al is ugy megyek hogy félig a féken vagyok mert bármikor leléphet bárki az útra meg ilyenek, necces hely, be kell ott tartani a 30at nagyon. Volt hogy tűzoltó borult az oldalára vizestül, mert gyorsan vette a kanyart gondolom. -
öregember #5637 többi kép
-
#5636 Igen így szerencséjére megúszhatja ezek miatt, de így sem lesz sima ügye mert hát csóró kerós meghalt. -
#5635 szerintem is valahogy így lehetett... csóri Bognár nem számított arra hogy hirtelen középre szédeleg a marhája... -
n003 #5634 nahh akkor nemcsak engem zavar ez :| -
#5633 Gondolom kerülte ki, közben meg mivel gatya volt a tag szépen besasszézott középre.. :|