37102
  • ladics
    Elején úgy tünt ezek csak balfaszok és nem tudnak vezetni, de a kamionos jelenetnél már úgy tünt hogy ez az egész kamu és megvan játszva vagyis "direkt" csinálják és basszákrongyá a verdát meg kockáztatják az életüket...Inkább rongyolt volna bele 150-el a kamionba szemből hülye arabok..
  • Benel
    Egyszerűen primitívek ezek a népek.. hol így, hol úgy írtják egymást..
  • USAMEN POWER
    Volt már itt, de ennek a lényegét nem értem... Szándékosan csinálnak ilyen manővereket, hogy a végén összetörjék magukat ? Nincs ennek semmi értelme, habár ha van pénzük akk nekem tök 8...
  • Pipör
    Saudi Drift Crash azért érzik a gépet :O
  • Pipör
    szval:
    Volt:

Lett:

• Pipör
    Volt:

Lett:

• pszihopata
    ha elkezdenénk leesett alkatrészeket keresni az utak menti árkokban meglepődnénk mennyi minden van a fűben

rossz helyen rosszkor-előbb vagy utóbb eltalál valakit valami
    agyonszabályzott papírvékony fékdob szétrobbanhat bármikor

sri lankán dolgozott haver,azt mondta akkora a csóróság meg a nemtörődömség hogy addig nem veszik le a teherautókról a gumikat,amíg azok szét nem robbannak
    mindennap látni felborult kocsikat beledőlve az árokba

a lámpáknál mindíg fosott mikor robogóval állt egy 8-10 barra felfújt kamiongumi mellett,és nézte hogy már lógnak belőle a sodronyok
  • autoszimulator
    erre most választ vársz? :DD
  • USAMEN POWER
    Elhasználódott alkatrész leesik, oké... De pont akkor, és pont abban az időben, mikor egy másik autó halad el szemben ? Ez véletlen, vagy valami felsőbb erő (hatalom) irányítja hogy ki, mikor, és hogyan haljon meg ? Ilyen nincs, ez elképesztő !
  • solo
    Mutternek van egy páciense, fogát csinálta-csinálja...
    Forma a haverjával egy audiban 100 környékén mentek szigetszent miklós környékén úgy emlékszem, és egy fasz bedobott egy féltéglát a szélvédőn...
    Szegény csávónak szétzúzta a fejét:(
    Multkor láttam camponába.Sajnálom nagyon az ember...Hogy lehet valaki ekkora szemétláda, hogy egy féltéglát beqr a szélvédőn:C
  • Szabi84
    valószínűleg hajszálrepedés volt rajta, sajnos rosszkor esett le
  • autoszimulator
    ejbazmeg, ilyesztő belegondolni, hogy ez aztán tényleg bárhol, bárkivel... és itt nincs se kocsi, se vezetési tudás, csak a tények és a szopás.
  • ladics
    #5696 lol 1xer

#5699 lol 2xer:D

#5700-adik hsz_ték
  • USAMEN POWER
    Biztos hogy nem ismer, mert a környéken nem haverkodok senkivel. Kispesten nevelkedtem ! :D
  • OrioN the S
    :DDD
  • öregember
    nagy szerelmek mikor egymásra találnak XD
  • OrioN the S
    lol :D itt laksz 7 megallora (Magyar u.) :D
  • Szabi1991
    szarvasnál meg sárga murci van.. :-)
  • solo
    Fubazdmeg xDDDDD
  • ladics
    Amugy én soroksáron lakok a dél-pesti korház közelében :]
  • ladics
    Rákoczi[asszem cz] Ferenc utca felfele a templomnál ott lakik a barátnőm:]

ja láttam a vonatot az újfajtát de nem értettem előre ment és vissza tolatott majd elment WTF? felse tünt hogy mi történt ott se 1 rendőr se 1 mentő fél 4fele voltam ott kb vagy korábban.vagy nem:D

ember te közel laksz.
    hogy hívnak megkérdezem csajom hogy ismer-e.
  • Szabi1991
    gondolom az ezüst Maser.. :D
  • desigo
  • Barnabyka
    hátdeqva jó ,h ott laktok..talán privát?:)
  • USAMEN POWER
    Én a Kossuth téri piactól nem messze panelba laktam régen... De most nem vágom hol van azaz otp.
    Amúgy ha akarsz fényképezni ferkát, vagy mustangot, a sorompótól Kossuth téri piac fele haladva vannak autópiacok jobb oldalt. Na ott láttam ma egy ferkát, meg egy mustangot, meg még vmi ritka verdát, de nem jut eszembe hogy mi volt...
  • Szabi1991
    én a "márvány otp"-nél az üllőin :D
  • desigo
    az már van pár forintos kár...
  • USAMEN POWER
    Pestszentimre, Alacska úti lakótelep. Van egy közösségi ház Imre központban, ami elött a 266-os busz szokott állni. Na azon ültem mikor elhaladt a vonat, majd nagy dudálás, vészfék... (Ráadásul azaz újfajta vonat ütötte el, ami egyelőre csak próba szempontjából jár a Lajosmizsei vonalon.
  • Szabi1991
  • desigo
  • desigo
  • Szabi1991
    merre laksz te ? :o

én ma kb. 1kor jártam arra utoljára.. :D
  • ladics
    Én ott voltam késöbb és felse tünt csak az hogy a lajosmizsei vonat ide oda megy és dugót csinál Oo mentem csajomhoz:P

de omg LOL!
  • USAMEN POWER
    Jaja tényleg férfi volt, de én idős hölgynek láttam... Közelebbről már nem akartam annyira megnézni, nem jó ha túl nagy nyomot hagy bennem a látvány. Kb. 10-15 m -ről láttam hogy a derekától lefele nincs meg a többi test része, annyi elég is volt szvsz...
  • Szabi84
    jó nagy barom volt ez a rendőr, reméljük rendbe jön
  • autoszimulator
    látod, ez van, ha piciny országunkban valamit saját belátásra bízunk. mindenki sír a sok törvény miatt, pedig ha nem lennének, senki se tenne a dolgokért. Persze ezt szabályozni sem lehet, alapvető felelősségtudat kéne sztem, hogy a kocsit, amiből nem látok ki, nem vezetem. tanuló klióban beállítottuk mindig, mostani kocsimban legalul ülök, de még így is kilátok simán, igaz kocsi orrát nem látom, de azt érezni kell. muterét meg nem állítgatom, ott fejem a plafonban. de hogy könyveken, párnákon üljek? zomfg
  • SötétBarom
    Most őszintén, hogy faszba kaphat valaki jogsit, aki nem lát ki abból a nyomorult autóból?
  • autoszimulator
    istenem, ekkora kocsiban párnán ül, hogy kilásson D:

ismerősöm könyveken szokott, aztán mikor kicsúszott alóla a fele, és beszabott az erdőbe, átértékelte. Azóta 6 db párna van a segge alatt.
  • SötétBarom
    Mondjuk őt nem egy ötven centis 20 kilós vas baszta pofán...
  • n003
    massán volt egy hájtek sisak ami egyévi fizuja egy tesco alkalmazottnak ..

öreg: egyik likje egy nagy mák a másik meg egy nagy pech .. ki számítana bármelyikre??! :O