37102
-
#5952 69-es miben más? -
#5951 Gyász, hogy a saját hülyeségedet hajtogatod...
Javallom nemcsak a prájvitszpészt meg a barátokköszt nézni a tévében esetleg olvasni, bár szerintem ahhoz is lusta vagy.
Esetleg nézz meg egy filmet a discovery-n az autók biztonságtechnikájáról és a halálozási arányokról. Köszi, leülhetsz, egyes. -
#5950 :_DSA?:_D -
#5949 Még mindig nem a 67 ben készült C vázról beszélek...Okoskodj tovább:C -
ZsirosKenyer #5948 tessék, itt a 40 éves ámérikái technikád.
sok sikert hozzá :DDD
-
#5947 Hát ekkora baromságokat én nem hordok össze, szerintem:DDDDDDDDDDDD -
n003 #5946 nemtom mi bajotok van vele de én jókat derülök az ilyen írásain :DD -
#5945 Sokan vannak így, akik nem veszik észre magukat.
Sajnálni tudom csak szegény embert. -
öregember #5944 *rajta -
öregember #5943 tényleg ennyire nem veszi magát észre h mindenki raja röhög ???? -
#5942 rendezzünk egy SG ügyeségi versenyt valahol -
#5941 megint ide értünk vissza,hogy milyen jól vezetsz
aha
egy elzárt pályán magas kerítéssel
lol -
#5940 xDDD ez jó
pls írd még a hülyeségeidet annyira jókat röhögünk rajtuk :D -
#5939 Nem ÚGY.hanem amúgy is.
-
#5938 Már bocs,de az utakon nem "úgy" kell vezetni... -
#5937 Milyen mese?asdf.
Attól, hogy még nincs jogsim semmivel se tudok a kedvenc autóimról kevesebbet meg úgy az autókról kevesebbet mint te akinek van 3 éve jogsija.Láttam már olyan embert történetesen a legjobb barátom aki annyi mint én, és úgy vezet mint ahogy nemsokan...16 éves létére fogadok, hogy jobban vezet mint itt egyesek.
Ennyi erővel mondhatnám, hogy te is elhiszel minden mesét ami sor4-rizsrakéta meg japán:C -
#5936 Nem azt mondom, hogy nem törik :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Csak azt, hogy egy 40 éves amerikai autóba benne van az a "technika" ami egy alig 20 éves németbe van.
Am he meg azt akarod, hogy a szerveid leszakadjanak, az agyad kettészakadjon, a gerinced 2 részre vágja az öv akkor evgyél 1964 es chrysler imperialt...
Ha azt kilóval összeküldöd egy h1 es hummerral akkor az imperial lesz jobbállapotban. Legtöbb roncsderbyről, sőt az összesről ki van tiltva amerikában és kanadában. -
n003 #5935 ez a duma teccik ;) -
#5934 Nem vagyok tudós, ellenben veled aki minden mese mendemondát elhisz, csak mert V8, és USA.Szánalom. -
#5933 A jelet fel ismertem de meg nem mondtam volna hogy Nissan:) -
USAMEN POWER #5932 Ott a pont, habár van aki egy Charger R/T -t jobban sajnálna, mint az életét... :D -
#5931 na ott valaki újjászületett. -
#5930 az is rossz. Hirtelen megállsz, mennek tovább a szerveid, törnek a csigolyáid, sírnak a szüleid.... -
#5929 Te idióta, leszakad az összes kibaszott belső szerved, ha nem törik össze az autó. -
#5928 Pont ez az, hogy nem hajlik B vázas autók 120 fölött hajlanak úgy meg, ahogy a száguldás a semmibe-n volt.
De te japánszecskavágó tudós télleg biztos tudod:C -
#5927 Cseszheted az övedet, ha a majd' 2 tonna vas fele úgy rád hajlik, hogy öröm nézni... -
#5926 Igen, Nissan Sentra:) -
#5925 gondolod te, agyas -
#5924 Biztonsági őv, ember:|
-
USAMEN POWER #5923 Big LOL ! -
n003 #5922 nothingtoxic-ról :O -
#5921 Ez most Nissan lenne? -
USAMEN POWER #5920 A legjobb megoldás összepréselni egy autót. :D -
#5919 MIvel annakidején nem keveset adtak el belőle. Nyilván zondát nem törnek minden másnap ... -
#5918 -
#5917 Ehh minden héten van egy F astra csatt :D -
#5916 Ez nagyon gonosz volt. -
#5915 1-es! Leülhetsz. -
#5914 szerintem a hozzátartozók szempontjából jó a felfogása, mert bár ő meghal, a kocsiban nem keletkezik akkora kár -
#5913 Sokat nem értesz az autókhoz ebből is látszik!
Menj inkább nídforszpídezni...