37102
-
#5992 hinyje bazmeg -
#5991 -
#5990 najah... meg ebbe nem jo ,ha 2 ropiert tankolsz :D -
USAMEN POWER #5989 Ezek a verdák tiszteletet parancsolnak, megjelenésük a fontos, és kb. Amerikát jelképezik részemről. Nem arra vannak hogy reggel fölkelsz, és elindulsz munkába. Max második autónak szabad ilyet tartani ! -
#5988 -
USAMEN POWER #5987 Itt van, hogy a régi muscle verdákat kik, és mire használják...
Koránt sem arra vannak már, amire egy átlagautót használnak.
Másrészt a több 100 km es amerikai országutakon a semmiben, nem hiszem hogy bármilyen becsapódási lehetőség van, pl. fa.
Jaa meg még a gyűjtőket kifelejtetem, a garázsban nem hiszem hogy van lehetőség 50 -el becsapódni egy falba... :) Ez a vita fölösleges !
-
brandd #5986 ad1
ad2
Drága Solo ha ennyire hű de okos vagy a Muscle carok terén akkor pls. döntsd el, hogy most melyik MC-t preferálod, mert evidens, hogy néha te se tudod, hogy miről beszélsz is amikor megpróbálod védeni valamelyik kocsit.
De ne felejtsed ki azokat se akik azért vettek-vesznek terepjárókat mert az jobban megvédi őket a balesetekben(utána jópáran nem tudtak csodálkozni magukon, hogy miért vitték el őket hullazsákban).
-
n003 #5985 nézze a halál .. az első motoros képnél kikapcsoltam :| -
#5984 hat a video resze senkit sem hat meg,de nezd vegig a kepeket.(nem ne fenykepeztem) -
#5983 "csak mondom a 40 éves kocsi is tudja azt amit az az opel.Ennyi."
éppenséggel nemtudja.... -
#5982 "Csak azt, hogy egy 40 éves amerikai autóba benne van az a "technika" ami egy alig 20 éves németbe van."
p.s.: ja, és bazd te...te vagy a hülye nem én. Rajtad röhög mindenki. De ha neked ez fun, akkor nekem jó. -
#5981 Bazd, te hanyadszorra mentél át 2. ba szövegértsből?Senki nem beszélt itt attól, hogy semmi baja nem lesz, csak mondom a 40 éves kocsi is tudja azt amit az az opel.Ennyi. -
#5980 -
#5979 ez miez 7-es?
elől hátul más felnik
lassan mehetett... -
#5978 ok.
Akkor tegyük fel, hogy az általad istenitett autóban nincs gyűrődési zóna, mert nincs is. Nekironygyolsz 50-el a falnak. Beleáll mint a szög. Mi fog történni? Mivel nem nyeli el az energiát semmi, ezért a te tested veszi fel a mozgási energiát (mennél előre). Ergó ha nem vagy bekötve akkor a kormány szétkeni a bordáidat amik vagy átszúrják a tüdődet vagy a szivedet, vagy akármidet. Ha ez megvan és még mindig marad mozgási energiád (márpedig marad) akkor a buksiddal belenézel az ablakba. (mivel az autó menne tovább a segge megemelkedik és mivel középen ülsz (hejjdejó) katapultálódsz egy kis mértékben). Ha be vagy kötve akkor az öv eltöri a kulccsontodat és vagy a bordáidat és lefejeled a kormányt (kábé 50km/h-s erővel, lehet energiát számolni, de lusta vagyok és még kávét se ittam)
Ámde ha van gyűrődési zóna, akkor az 50Km/h-s sebesség egy része elnyelődik (motorban, merevítőkben, speciálisan kialakított zónákban), rád csak egy olyan 20 km/h -s mozgási energia marad. Az öv megfog, lesz egy lila foltod, belefejelsz a légzsákba (ami szerintem a te kedvenceidben nem volt, bár ezt nemtom (nem a felújítottakról hanem az eredetiekről beszélünk)). Ha nem vagy bekötve akkor a légzsák megfog max egy kis pukszli keletkezik a fejeden ha beütöd a szélvédőbe.
És ha okoskodás helyett utánanéznél, nem járatnád le magad hülyeségekkel. És ne mond, hogy ez nem igy van, mert ez fizika. Szerinted a Volvo annó miért költött dollármilliárdokat arra, hogy kifejlessze az ilyen gyűrődési zónákat és a modern biztonsági övet és a légzsákot? Azért mert Cuda olyan biztonságos volt? Nem. Azért mert amikor azokat építették akkor bizony egy balesetnél minden erő rád hatott és bizony nem lettél volna szép látvány amikor kiszednek a mentők a verdából. Igaz, hogy vas nem törik rommá, de a benneülő úgy pattog benne mint egy labda. -
#5977 Imádom ha a bika nyer :DD -
öregember #5976 upsz -
USAMEN POWER #5975 Mikor az a rész következett hogy képek, azon belül is mikor a széttrancsírozott agyú ember-t mutatták akin átment a busz, na én ott kapcsoltam ki. Annyi elég is volt, a videó része viszont nem volt brutális, legalábbis nem hatott meg különösebben. -
#5974 aki szétszakadt embert videózik egy méterről az nem normális kb... -
#5973 +18 CSAK SAJAT FELELLOSEGRE
EZT A VIDEOT MINDENKI CSAK SAJAT FELELOSSEGRE NEZZE MEG.UTANA NE REKLAMALJ.CSAK EROS IDEGZETUNEK.
DE KOMOLYAN!!!!!!!!!! -
#5972 3 hónap: október, november, december :)
Csak azért kötök, mert akkora baromságokon vitatkoztok balesetes topicba, hogy az már fáj :) -
#5971 52 mp tol van egy par kep. -
#5970 kösz -
#5969 pont,hogy nem tépi le a lábad mert ami előtte van az gyűrődési zóna és elnyeli az energiát
persze van ütközés nem kevés amit semmiben sem élnek túl... -
#5968 Azt nemmondtam, hogy megelőzte, de a motortérig gyűrődött, és nem a lábadat tépte le a ráhajló dzsuva... -
#5967 Már csak a nevettetésetekre is leírom, ha annyira akarod:]
Alapvetően majdnem fél méterrel rövidebb mint a C(hátul).
B-s vázra a pony autók épülnek(challenger,cuda...).Hosszú motorház, és az ember kb. pont a kocsi közepében ül.Nem úgy mint a legtöbb autónál, hogy a motor összevissza a lábadnál, nagy csattnál meg viszi a gyűrődő szar a lábad.
A B váz majdnem 2x olyan vastag acélból készült mint a C.
És ezek a vázak úgy lettek összehergelve, hogy nagy csattnál az eleje felhajlik a francba...tető az A oszlopnál, és felette meghajlik.
Kb ennyi.
-
#5966 kb -
ZsirosKenyer #5965 amiről te beszélsz maximum annyira kibaszott masszív "vasdarab" volt, hogy nehezen tört, de nem hinném hogy tecnhológiailag megelőzte a 90-es évek gyűrődési zónáit. -
#5964 Mindegy, világosíts fel minket, hogy mitől olyan marha biztonságos a B váz, kíváncsian várom:). -
#5963 Pedig jó szar,ahogy az is aki mondta XD -
#5962 Csak anynit nemszántál a posztonm elolvasására, hogy az elején a MAJDNEM! et se olvastad el..És mivel bőven 2009 vége van, jgy ott a majdnem az a 2 hónap. -
#5961 2009 - 40 = 1969
És mivel nem a két évvel korábbi 67-esre gondoltál, ebből gondoltam, hogy akkor ez MÁS. -
USAMEN POWER #5960 Igen, és akkor most itt tartunk: #5929
Kb. 30 hsz fölöslegesen ! -
#5959 Mivel talán 2009 et írunk, a challenger 70 es gép, és ugye majdnem 40 év van a 2 időpont között..De látom megjött egy matekzseni is. -
USAMEN POWER #5958 Akkor minek pofázol itt 40 éves autókról ? Nagyon nagy ellentétek feszülnek a hozzászólásaid között... -
#5957 Solo is biztos kormos létére fekának képzeli magát. :D -
USAMEN POWER #5956 Vicces hogy olyan autók biztonságáról megy a vita, amiket már nem is gyártanak, néha néha gyűjtők használják, esetleg a fekák gizdulnak a gettoban... -
#5955 MIlyen 69?miről beszélsz?:C
69 be b váz még nem is volt-.-"
Charger mindigis egy gyenge autó volt.Challenger az meg tök más... -
#5954 Annyira irritáló, idegesítő alak vagy ba*** meg... -
#5953 Más a matrica és a logó rajta. :D