37102
-
#6032 hát befosok :D -
#6031 Főleg ha nem előtt, hanem rá -
#6030 Ha más elött vered,anélkül hogy az neki "tetszene",az bizony szexuális zaklatás... -
USAMEN POWER #6029 "továbbá szexuális zaklatásért is" Kit zaklatott szexuálisan ? Magát ? :DDD -
#6028 ez mekkora láma
Bedrogozva maszturbált a kamionos, karambolozott
-
#6027 "a Porsche hirtelen befékezett. Ennek következtében a járőr kocsi hátulról a sportautónak, majd egy másik személygépkocsinak ütközött."
aha nem tartott elég követési távolságot a rendőr
ő hibája -
#6026 az kemeny :D tud elni a faszi... kell egy kis izgalom. -
#6025 Getaway in Hódmezővásárhely :DD -
Szabi1991 #6024 "A férfi retináját korábban már kétszer műtötték, ám látószervi károsodása olyan mértékű volt, hogy orvosi szakvélemény alapján vaknak minősítették. Ennek ellenére az étteremtulajdonos férfi rendszeresen autóba ült és vezetett." -
#6023 Nemtudom figyeltél-e, de egy KIBASZOTT VAK FASZI vezetett -
#6022 az új kocsik baszott erősek a modus lezúzza a 940-es volvót -
#6021 Solo majd ezt is kidumálja... -
Szabi1991 #6020 pff.. szal ezért nem jött a villamos tegnap :/ -
ZsirosKenyer #6019 éljen a preventív sebességmérés. -
#6018 Motorost ölt az évek óta vak férfi: a negyvenhét éves sofőr hátulról söpörte el Toyota Corollájával a traffipax kamera miatt lassító Kawasakit. -
#6017 ez eleg lehangolo :|
-
#6016 na nehogy ez a hulladék erősebb alváz legyen mint egy ifa amire rárakhatsz 10 tonnát!
a fülkéről nem beszélve -
#6015 Halálos kimenetelű baleset történt pénteken kora reggel Törökbálint egyik mellékútján, közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: Törökbálint egyik mellékútján, a régi vasútsoron, eddig ismeretlen okból letért az útról egy személyautó, és egy villanyoszlopnak ütközött. A gépkocsi vezetője a balesetben életét vesztette. -
#6014 hat ezek a kerekek... :D -
spect16 #6013 Nagy az isten állatkertje. Főleg hogyha elhiszik magukról, hogy tudják vezetni vagy uralni a kocsit nagysebességnél.
RIP a kocsikért. -
#6012 A 10 legdurvább közúti sportkocsi-baleset -
#6011 elég rusnya jószág ez -
#6010 Nemtok németű' -
#6009 vagy esetleg veszélyt jelenthet egy másik ilyennel találkozni, meg lehet a betonfalat se szereti xD -
#6008 Viszont 130cm magasan van az első lökös, ezért ami veszélyt jelent, az maximum egy busz/kamion. Az meg erre is veszélyes :DDD -
USAMEN POWER #6007 Aki nagyon biztonságos autót akar, az ilyet vesz ! :)
Ezt már egyszer linkeltem, de most megint muszáj. :) Válasz is volt rá, hogy inkább akkor egy Ifa, de háth az papírból van...
-
#6006 Aber doch! -
#6005 Szerintem annyira nem:) -
#6004 Az a kombi pléhvolvo azért messze van egy két tonnás alvázas challangertől :DD -
#6003 Biztos vagy ebben?Nézd meg a TopGear-os töréstesztet.
Egy 740 kombi Volvót nyomatnak össze egy új Renault Modussal (asszem).
Nem kérdés hogy ki nyert, az új szappanosdoboz.Én azt vallom, ha biztonságos autót akarsz, akkor az újabbak közül érdemes válogatni.
Én nem akarok ilyet:p -
#6002 Ezt már embere válogatja:P -
USAMEN POWER #6001 Ahogy végignéztem a képeket, nem egyszerű a nézőközönség... -
#6000 -
#5999 Járdán landolt a motorral ütközött személyautó a VI. kerületben
-
USAMEN POWER #5998 Nem hiszem hogy az Astra sokat számítana, mert az amcsi dög menne tovább, az Astra nem állítaná meg 50 -ről nullára... Hatalmas méretbeli különbségek vannak. -
#5997 Hozzá kell tenni, hogy nem mindegy mi-mivel ütközik. Frontálisan egy ilyen két tonnás dög leradírozná az astrát az útról a hatalmas súlykülönbség miatt. Persze lehet, hogy így is belepusztulna mindenki :DD -
#5996 Nyílvánvalóan, de most itt nem erről volt szó, hanem arról, hogy Solo gyerek szerint az F Astra ugyanúgy törik mint a 40 éves amcsi dögök. Természetesen ha végre nekem is meglesz a '68-as Camaro-m, akkor nem fogok vele naponta szopni a dugóban, meg parkolóhely-vadászattal szenvedni a tetves belvárosban. Egy szó mint száz, inkább ülnék egy ilyen Opelben csattanáskor, mint bármilyen régi disznóban... -
#5995 0:45-nél jól elszáll :O -
#5994 már hogy tudná?? biztonsági szempontból negyedét sem tudja.. -
#5993 huhh van pár jónagy esés :D