37102
-
öregember #6072 -
Szabi1991 #6071 már megint pőzsó kisbusz... -
#6070 Csoda,hogy az Astrás sofőr túlélte -
#6069 Kispók vs oszlop - jogsi nélkül -
#6068 Már megint astra... -
#6067 Furgon és személyautó halálos karambolja a 65-ös főúton -
#6066 Lezuhant egy kisrepülő Dunakeszinél, a pilóta meghalt -
#6065 törésteszt képek
-
#6064 Egyre divatosabb ez a "behajtunk az üzletbe sztájl..
Pl ez
Sose értem meg 2 bazi nagy pedált hogy lehet összetéveszteni, vagy mit csinált ez, magyarázza már el valaki :DD -
#6063 Drive-Thru Patika!!!!!! -
USAMEN POWER #6062 -
#6061 máshol nem volt parkolóhely? :D -
-
#6059 4 autó és egy kamion volt a móka. Legalábbis a reggeli hírek ezt mondta. -
#6058 huhh ma gecinagy baleset volt m1-en bp fele hajnalban :// ahogy láttam kamion vs. kiskocsi (aminek a fel hiányzott) :SS szerencsére mire jöttem vissza már eltakarították -
#6057 "az autó ha nagy teljesítményű sokkal jobban csábít a száguldozásra"
ez a lényeg -
#6056 Épp ezaz, hogy több idő kell. Nem fog átmenni a városon padlógázzal, hogy elérje a 150et. A GTinek odalép, 2 sarokkal arrébb már 160. Aztán oszlop.
Másrészt az ilyen autók adnak némi hamis biztonságérzetet is. Amivel röhögve lehet 200at menni, annak az ember nyomja, mert úgy érzi nem hajtja annyira. Az enyémmel nem merek száguldozni, mert ahhoz, hogy rendesen menjen tolni kell mint a disznó. Nyilván néha néha egy kis adrenalin miatt megkergetem, de nem megyek vele huzamosabb ideig 180al. Hangos is könnyű is. Viszont alacsonyabb sebesség mellett szeretem rugdalni (mindenféle szűk úton, meg ahol van értelme) :DD A harmadikat évente kétszer forgatom le végig kb.. :DDD -
#6055 hajtottam egyszerre a 2.0-ás mazdámat meg egy 3.0 v6-os sigmát,a mazdával max 140 autópályán a sigmával 200
az autó ha nagy teljesítményű sokkal jobban csábít a száguldozásra
ugyanez van egy 160 lovas sportmotorral,nem véletlenül olyan gyakori a halálos motorbaleset náluk,és nem a nagyrobogók v. chopperek szállnak el -
#6054 igen..a hangsúly a "VOLT"-on van...
am most hibáztathattok akárkit...a lényeg,hogy a srác volt a hibás,mert túl gyorsan hajtott és kész...ez nem balfaszság...ez egy baleset,bármeikőtökkel előfordulhatna,ilyen sebességnél..
mellesleg sztem egy erősebb autó,nem megy gyorsabban,csak jobban tud gyorsulni...egy 100lovassal is lehet bőven menni 200-at...csak több idő kell,hogy elérje ezt a sebességet -
n003 #6053 ráadásul 3! gyermeküket elvesztették egyszerre :| -
#6052 és még keveset is "mondtál" -
#6051 helyesen : nevelték volna rendesem , gondolkoztak volna és ne vettek volna neki eros autót .. -
#6050 az durva
meg kell hagyni az oszlop ki se szakadt,jól le volt csavarozva...
erről szerintem kb csak a szülők tehetnek
nevelték volna meg rendesen vagy ne vettek volna neki erős autót -
n003 #6049 jahh -
n003 #6048 hümm :) nanemá a gtinek jobb a futóműne mint az alapnak szal éppenhogy nehezebb egy adott sebességnél elszálni vele .. max könnyebb elérni a nagyobb sebességet -
#6047 lehet, de ott nincs rá annyira okod, csak nem akarod mutatni, h mit pörög a 100 lovas géped 140nél :D na meg azzal elérni több idő is kell, ami több időt igényel, ilyenkor pedig az emberkék nem arra mennek, hogy elérni a kéccázat, csak hogy nézzedmán, még mindig durván gyorsul :D -
#6046 Valljuk be nehezebb oszlopra csavarodni azzal, mint egy GTI-vel. -
#6045 de többségében lehet csak azt nézik az ilyenek h "wáá mennyi paci, nyomjuk neki" xD -
n003 #6044 a 100lovassal is lehet 140-l menni ez nem teljesítmény kérdése :O -
#6043 :OOOOOO -
#6042 Nebassz!!! Ráadásul Wolfsburgban:O -
#6041 5en mentek, a gyerek villantani akart, azonban egy balkanyar+oszlop kombó keresztülhúzta a számításait. :| -
USAMEN POWER #6040 "A roncsok, köztük levágott végtagok feküdtek" ---> Középső rész végefele van... Leírja hogy ki érkezett ki elsőnek a helyszínre, és mit látott. -
#6039 Nahát akkor msothogy?:D
Fordts! -
#6038 azt betyárosan kettészabta -
Szabi1991 #6037 -
#6036 A butafasznak sikerült kiiktatnia még három gyereket, akik közül kettő testvér volt. Az ötödik tag megúszta súlyos sérülésekkel, és kórházban van.. Ezért nem kell 19 éves csökevényeknek 170 lovas golfot vásárolni ajándékba. -.- -
#6035 aztaa :O 19 éves volt a soför -
#6034 aztakurvamindenit XXD -
öregember #6033