37102
  • cement
    mi spannal mentunk 230al egy 3.2es benzines E-classal amikor is atmentunk egy doglott roka folott, es felszippantotta a kocsi a tetemet es odacsapta a kocsi aljahoz, durva volt :D
  • w77d
    én egy rókát basztam el az M7-esen hajnali 1 óra körül úgy 190-el. A C Corsámról lerepült a lökös hogy rohadjon meg, a kocsi alja meg tiszta vér és szőr lett :S
  • pszihopata
    mister nagyarc
  • n003
    lol
  • TheRock18
    mi "csak" egy 30kg őzet ütöttünk el,ami dirib-darabra törte a kocsi elejét pár hónapja...azóta is fekete (tuning xD)pót motorháztető van rajta...
  • Csabesz6
    Szerpentines arrafelé?(búbánat)
  • desigo
  • Tomo15
    2 hete én is majdnem telibe kaptam egy megtermett szarvast, az Esztergom és Pilismarót közötti szakaszon, a búbánatvölgyi rész közepén (nem tudom hogy ismeritek a környéket). Olyan este 11 körül mehettem, jobbos kanyar után 40 méterrel pont kifutott elém, és ledermedt a sávomban. Satu, csúsztam felé, mikor ilyen 6-10 méterre lehettem tőle sikerült elrántanom. Ha nem sikerül elrántanom kb. 70el kapom telibe:\
    Mostanában szarvasbőgés van ezen a környéken, vigyázni kell.
    Rókával a Tatabánya-Visegrád közötti szakaszon mindig találkozok. Van mikor 4-5 darabot is látok, de a szarvas is gyakori, csak nem mindig ennyire necces a szituáció.
  • SötétBarom
    A rágás-felfüggesztést tudom tanusítani.
  • autoszimulator
    elvileg sípolnak, nekem is van elöl (egyik mondjuk leesett), én nem hallok belőle semmit, szal sztem az állatok sem :D
  • ZsirosKenyer
    nekem a régi autóm "zeus" márkájú hátsódobja volt hatásos :D
    Úgy összekásázták magukat szegény bambik, hogy már messziről láttam őket szétszaladni.

Amióta halk gyári dobbal nyomom, hiába csillan messze a szemük, megvárják amíg fél centire elmegyek az álkapcsuk mellett kilóhússzal, és még akkor is csak néznek bután. (észrevettem hogy max 1-2 másodpercre abbahagyják a rágást)
  • milk4
    Még télen,M0-n a belső és külső sávot elfoglalva egy őz/szarvas...
  • desigo
    Egyszer hazafelé jövet vasárnap estefelé erdős részen keresztül egyik pillanatról a másikra az út mellől ugrott egy hatalmas darab de szerencsére befelé a sűrűbe.
    Hát durván leizzadtam.Esélyem nem lett volna semmit se csinálni.
    Van olyan ismerős aki éjjel végig dudálva megy át azon a szakaszon,hogy messziről hallják az állatok.
    Kíváncsi lennék,hogy ezek az ócska műanyag vadriasztók egyes autók elejére felszerelve mit érnek?

• Csabesz6
    Nekem eddig 1 egész vaddisznó csorda, muter fater, meg vagy 7 kölök (Győr felé), illetve másik helyen 2 kismalac, akik annak rendje s módja szerint befelé vonultak, ahogy kerültem volna ki őket (tudni illik az ut szelen feküdtek..lol)
    Szóval ezekkel nem volt gáz, ellenben fényes nappal sikerült elcsapni egy macskát.A marha nem befelé indul el?( az is az út szélén feküdt)
    Kutya baja se lett ránézésre, legalábbis utána el tudott futni.Szóval igen, szegény állatok nem igazán tudják jól lereagálni a járművek mozgását, de ezen nincs mit csodálkozni szerintem.
  • autoszimulator
    eddig egyszer találkoztam egy őzikével, az úton, szerencsére kanyar volt fáradtság, így meg tudtam állni, csak picit billentettem meg a popsijánál fogva. Azóta inkább a mezőt nézem mellettem éjjeli vezetéskor.
  • SötétBarom
    Azé' mondom. Legszarabb. Fel se tudsz készülni, és okos se lehetsz. Az egyetlen értelmes dolog talán, ha megpróbálod nem telibekapni, hanem a seggét célzod hátha lepattan. Bár amilyen idiótán tudnak mozogni a megijedt állatok..
  • desigo
    Az se jó ha telibe elcsapod mert simán befigyel a szélvédőn és az agancsa leszúr.
  • SötétBarom
    Ejbazdmeg. :/ Ilyen ne történjen soha. Legszarabb.
  • desigo
    Szarvasbika ugrott egy autó elé a Dorogot elkerülő 117-es úton. A vezető elrántotta a kormányt, és frontálisan ütközött egy szemből érkező gépkocsival. Mindkét autó vezetője a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a karambolt okozó autó utasától tudták meg a baleset okát, az ütközésben az állat is megsérült, egy ideig látták is a környéken.
  • cement
    reszegen mindenki igy beszel...:DD
  • Csabesz6
    azért mondtam hogy nem kötözködés:)
  • USAMEN POWER
    Furának tűnik, de szerintem teljesen érthető ahogy leírtam. Amúgy valóban szebb megfogalmazás lett volna, ha "nem" helyett, a "nincsenek" szót alkalmaztam volna, de háth így jött ki...
  • Csabesz6
    A szórendre céloztam, de mindegy xDDDDDDDD
  • TheRock18
    ott így parkolnak..jó? xD
  • Csabesz6
    nincsenek valami jó állapotban, nem ?XD
    nem kötözködés:)
  • desigo
    Fülöp-szigeteki tájfun :/

• desigo

• TheRock18
    jajj...a rendszámba az a sok hatos :D xD
  • USAMEN POWER
    A sinek nem valami jó állapotban vannak...
  • desigo
  • desigo

• n003
    lol .. erről egy ismerősöm jutott eszembe mikor megkapta apja zastaváját és sok volt az egyik kanyarba .. nekiment egy fának ami a jobb első lápától kezdve kinyitotta a kocsi oldalát .. hívja apját hogy gond van törte az otót mire faterja csak ennyit válaszolt "nembaj majd kikalapáljuk" :D
  • Tomászító
    sokat nem kell húzni mert edzett aluminium a doblemez és szegecselés mentén cserélni kell kb 240000 ft egy doblemez hozzá
  • TheRock18
    háttén igényttartanékrá... :D
  • SötétBarom
    Futni még fog úton az tuti, pedig kapott szépen. Légzsák kinyílt, húzni is kell majd, a futómű meg soha nem lesz már szimmetrikus. +1 népítélet, hogy a bmw szar, zörög, meg minden baja van
  • Carlos
    Józsi majd kikalapálja egy söré'...
  • w77d
    kis polír és semmi gáz XXXXXD
  • cement

• solo
    Csepeli az autó..mindig ott állt a szentimretéren a hivatal előtt..
    A TAG ról jutott eszembe a jobb első sárvédőn:|
  • öregember