37102
-
#6432 na hát azért nem frontálisan ütközött egy kocsival, egy biciklist kapott el, és azért az olyan nagy kárt nem okozott. Főleg mikor látok kocsival csókolózott, újonnan jóval kevesebbe kerülő széttört kocsikat 5-6 milláért, ez kevés érte. Az meg hogy ő elcsapott vele egy biciklist, hol érdekli az új tulajt? Engem nem izgatna, főleg ha megcsináltatja, és lehet meg sem tudja az új tulaj, hogy ez az a kocsi volt, amivel kinyírtak egy részeg biciklist. -
öregember #6431 maszka, kibaszottul hiányoztál........ csak nem az sg-nek..... -
#6430 2. videoban amikor a motoros akar felallni es telibavagjak a fejet?! :OOOOOOOOOooo ijjj bazmeg meg amikor keresztbe van elotte a moci az se gyenge :| amelyiknek meg eltort a laba attol a hideg kirazott... de ez a motor szetfejeles nagyon kemeny :|az ott maradt -
-
n003 #6428 törött és előélete van talán azé?! nemtom -
#6427 nem kevés ez érte egy picit? meg ha jól rémlik, 65 amg volt, azért meg főleg kevéskének tűnik... -
#6426 Szeged belvarosaban.
A cikk. -
n003 #6425 #6361 -
#6424 Bodnár László eladja a halálautót -
-
#6422 nagy komolyság
még felugratni csak csak
de onnan megindulni lefelé
az durva -
#6421 BAZDMEG :o -
icemankimi #6420 állat -
USAMEN POWER #6419 Ha valaki full idióta, ő biztos !
-
#6418 Egytől egyig full idióták. Külső íven, ugrató után, palánkon belül..gratulálni lehet nekik -
#6417 :D -
#6416 Hát ezek sem 50Km/h-val mentek -
#6415 -
#6414 kis autót ezért se vennék -
#6413 -
#6412 o is itt volt meg prezi is.. de ne offoljunk :\ -
#6411 Multkor mint,ha ő lett volna nem? Vagy lehet, hogy rosszulemlékszem.Már nemvágom mit mondott Noiro. -
#6410 nem. :) -
#6409 Csalló?: DDDD -
#6408 en is attol felek :D varunk! elvileg paran lesznek meg a forumrol :D -
#6407 owned -
#6406 Te hallod? Rádbontom a kis házadat ott az udvarba xD -
öregember #6405 ennyi -
#6404 te is kis kocsog vagy :D -
#6403 Kis köcsög..Csakmegoldják ezek a disco-s pöcsök, hogy nekem még 3 év múlva se legyen jogsim-_- -
#6402 98:szerintem Ford Focus
97:vagy megint 1 Ford vagy szerintem saab
amugy durva mind2-ő :/
-
#6401 nagyon durva mindkettő... -
#6400 Diszkóbaleset FTW. -
#6399 Se a 6398-ban, se a 97-ben nem tudom megállapítani milyen autó volt érintett.
:/ -
#6398 Halálos ütközés: a sofőr csak 18 éves volt
A fiatalok Horton, a régi hármas úton szenvedtek balesetet: a személyautó, amiben utaztak kisodródott, becsúszott az árokba, ott pedig egy oszlopnak, kerítésnek csapódott - tudtuk meg Fodorné Parrák Nóra r. századostól, a rendőrség sajtóügyeletesétől. A jármű vezetője mindössze 18 esztendős volt, s belehalt a sérülésekbe. Úgy tudjuk, társa is életveszélyesen sérült.
sérülésekbe, a másik pedig életveszélyesen sérült.
A fiatalok Horton, a régi hármas úton szenvedtek balesetet: a személyautó, amiben utaztak kisodródott, becsúszott az árokba, ott pedig egy oszlopnak, kerítésnek csapódott - tudtuk meg Fodorné Parrák Nóra r. századostól, a rendőrség sajtóügyeletesétől. A jármű vezetője mindössze 18 esztendős volt, s belehalt a sérülésekbe. Úgy tudjuk, társa is életveszélyesen sérült.
A cikk a hirdetés után folytatódik
Mint azt a megyei katasztrófavédelmi ügyeletes elmondta, a jármű teljesen összeroncsolódott, az abban utazókat csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani a hatvani lánglovagok.
2009.10.18., 10.33: a rendőrség elsődleges adatainak alapján a baleset azért történhetett, mert a jármű sofőrje nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett
-
#6397 Halálos baleset az átjáróban
Mozdonnyal ütközött egy autós szombaton, kora délután Hajdú- Bihar megyében. Döbbenetes képsorok: :| -
#6396 -
#6395 és ha áramszünet volt a kocsiban akkor mi van? olyankor nem nyílik ki a légzsák xD -
brandd #6394 Látom lelkesen kerested a linkeket, de azért kihagytál jópár balesetet. Pl. Bellof,Rodriguez. És még van jópár ami halálosnak nézett ki, de szerencsére nem lett az. -
#6393 lál