37102
-
öregember #6472 -
#6471 Biztos tudjja, gondolom ezért írta: D -
#6470 Tudod ki ez? -
USAMEN POWER #6469 Ez már perfect vélemény. -
#6468 Hiába vált ki belőled bármit is , ez így igaz ahogy van. Én nem versenyzem a való életben, nem is vagyok tehetséges, de nem is verem magam, hogy ilyen kocsim van, meg ilyen kurvákat dugok... Tele van a föld ilyen újgazdag szarjankókkal, akiknek csak pénzük van, az is apucitól. Általában mindíg az a vége, hogy jútyubon siratják az összetört kocsijuk, mert még egy közúton sem képesek boldogulni vele. Ennyit erről. Lehet, hogy egy szaros Daewoom van, de benne van a lábamba már pár tízezer kilóméter, kocc és balesetmentesen, én erre vagyok büszke. Pedig volt, hogy ilyen idióták miatt meg is halhattam volna, de szerencsére eddig sikerült megúszni mindent. Nem kívánom neked, de majd az milyen negatív érzéseket fog kiváltani belőled, ha egy ilyen idióta állat kivégzi valamely hozzátartozódat. A sebességnek a versenypályán a helye, nem az utcán. Aki ezt nem érti meg az haljon is bele, csak ne vigyen magával ártatlanokat. Ez a véleményem... -
USAMEN POWER #6467 Mellesleg én azt mondom hogy erős gyorsulás, nagy sebesség némi kockázattal jár. Előfordul hogy a következő pillanatban, az agyad rákenődik egy fára. Benne van a pakliban.
Balesetek meg versenypályán is előfordulnak. -
USAMEN POWER #6466 Te tehetséges vagy, gondolom mert szimulátorokkal játszol. No comment, de ha versenyzel a valóságban akkor sry, de ez a hsz -ed egy erős negatív hullámot váltott ki belőlem. -
USAMEN POWER #6465 Második videóban részemről 7:00 tól kezdődik egy durva baleset... -
#6464 Nagyon éhes lehetett :) -
#6463 Budaörsi suttyók powa:D -
n003 #6462 lesz 3 perec meg egy kiló kenyér :O -
#6461 alap lett volna... -
#6460 de majd bementem a tér közepére csúcsforgalomban telefonnal fotózni :D -
n003 #6459 képet waze! nem fényképeltél? hát nem gondolsz itten ránk? he -
#6458 ma elesben lattam egy pittyputtyot. oktogonnal pont leparkoltam szalltam ki a kocsibol es mikor odaertem mar szitkozodtam miert villog sargan a lampa a reggeli csucsforgalomban erre csatt egy kombi chevrolet taxis oldalbavert egy diplomata rendszamos volvo v50-et de szerencsére senki sem sérült meg jo kis hangja volt :) -
#6457 ooo bazz :( -
#6456 Ehh... seggre ilyen busszal szoktam hazajárni. -
#6455 Másfél éves kisfiút gázoltak halálra Ötvöskónyiban
ejj :/ -
#6454 Lol..tegnap este ill már éjszaka olyan 1-fél2 környékén kimentem teraszra cigizni, 2 percre rá egy qrvanagy csattanás. Ma megyek suliba, és ady-n valaki kiküldött 3-4 ilyen zöld oszlopot, ami a járdán van, hogy ne lehessen odaállni..de persze menetiránnyal szembe: D -
#6453 Énis... -
#6452 par megallo kimaradt -
#6451 Radír, bazz:D -
#6450 Pontosan!:) -
#6449 De azért milyen kemény lehetett már utasnak lenni:D -
öregember #6448 erre mondják : egy hajszálon múlt az élete -
Szabi1991 #6447 -
Szabi1991 #6446 -
#6445 pedig én úgy vártam,hogy odacsapja a korlátnak xD -
#6444 Baleset topik, nem drift.
Amennyiben szénnétöri magát vagy átmegy rajta a kamion, akkor ez a hsz törölhető. -
Szabi1991 #6443 -
#6442 lolz
lehet akkorát gyorsult,hogy a nagy sebességtől beszakadt a szélvédő xDD -
Szabi1991 #6441
-
Szabi1991 #6440 már csak a -ból kiindulva is sejthetnéd hogy mi a véleményem..
látszik hogy még soha nem találkoztunk... :D -
#6439 Nemtudom, lehet ti csodáljátok az ilyeneket, de az én szememben ezek csak pénzes tehetségtelen szarjankók -
#6438 Sőt, továbbmegyek, az ilyen hülye gyerekek akasztanak ki nap mint nap. Ha úgy érzi, hogy rohadtul tud vezetni, mennyen el versenyezni, de ne ilyen utcai szarokba, hanem rendes szériába, ott majd elkenik a száját csúnyán (valószínű ezért nem is mennek, mert akkor ezek a csöcsös szőke csajok max csak röhögnének rajta). A pénz meg nem lehet akadály, hiszen írja, hogy építi majd a köv kocsit, meg ebbe is benne volt annyi lóvéja, mint állat. Ugyanilyenek vannak itthon is. Veszi a BMW-ből kamerával mekkora faszagyerek közúton, rá egy hétre meg siratja a falu, hogy milyen rendes gyerek volt... NC -
#6437 pillanatra se sajnálom a tagot... -
Szabi1991 #6436 2 utánégetővel nehéz lassan menni..
-
#6435 faszé köll hajtani... -
#6434 most a franciák nyertek -
Szabi1991 #6433