37102
  • desigo
    Legalább 25 halott az egyiptomi vonatbalesetben

• DJKonya
    ez de LOL

Amerika.....
  • desigo
    ez milyen mááár ?

Rátámadó emberevő zombinak nézett egy véres arcú segélykérőt a részeg sofőr, aki épp egy horrorfilmről tartott hazafelé. Fűnyírója nem volt, úgy gondolta, jobb, ha elüti.
  • desigo
    azért ha ez a sajátja akkor eléggé égés
    végén már csak kikönyököl az ablakon
    lol
  • DeenQa
    ha kiengeded a kéziféket... :D
  • Szabi1991
    de GT-R azért könnyebben indul, ugye ? :-)
  • n003
    tankoljunk gyorsan soké :D
  • solo
    MOndjuk jahm, annyi elektronika van ebben már, hogy ezt meg azért kell megtanulni vezetni, mert különben nem indul el: D

Bár, ahogy elnéztem tavaly nyáron, elég könnyű vezetni.de semmi élvezet nincs ebban, hogy a magyar utakon a szart is kirázza belőled 5 perc alatt:/ Lehet egészséges, és még fogyna is valamit az ember, de öhm xD
  • DeenQa
    jaj igy én is jártam 1x ne oltsátok be :D annyi a megoldás h a kéziféket ki kellett volna engedni :D ugyan így szívtam egy 360assal anno :))) tökig be volt húzva, majd pici gázzal indultam aztán vhogy lefulladt tőle
  • solo
    OMG! Képes volt lefullasztani? xDDDDDD Neszivass: DD
  • Szabi1991
    nem baleset, de ha ez tényleg ennyire ért hozzá már lehet felkerült vmeik fára...
  • DJKonya
    Most egy ilyennek ezt magyarázd már el....
    Trabit se adnék a kezébe
  • SötétBarom
    Debutafasz öcsém :DDDD
  • solo
    Csak gratulálni tudok a hülyegyereknek.
    Ez nem BMW ami elvezeti magát..Ezt tudni kéne vezetni.
  • autoszimulator
    hát, talán ha nem satuzik, csak óvatosan fékez, és berántja középre, kisebb kárral megússza...
  • n003
    looool
  • Szabi1991

fail -.-'
  • solo
    -_-" Az para.

Ehhez hasonló, hogy osztálytársam gaterjának van egy Lincoln town car ja, asszem 76 os, multkor megy a belvárosba, és megáll egy lámpánál, mellete megáll egy 5 ös BMW, egyszercsak nagy pukk. Ez zsír új opel telibevágta a BMW-t.(Csaj vezette, és épp a lincolnt bámulta: D)
  • Szabi1991
    pff.. :-/
  • cement

• desigo
  • USAMEN POWER
    Látszik hogy vannak akik szeretik a kihívást, és az élettel való játékot.
  • n003
    no comment :|
  • öregember
    az ilyen ökör állat megérdemli.....

• DJKonya
    Meg is érdemlik az ilyenek.... nem hiszem hogy ez is 40km/h-s sebességnél ment neki az oszlopnak...
  • desigo
    éjjel sokan száguldoztak
    vesztükre

Október 22-én az éjszakai órákban Budapest XI. kerületében a Hunyadi János út és Kondorosi út kereszteződésénél, a városból kifelé vezető oldalon egy személygépkocsi eddig ismeretlen körülmények közt a nedves úton megcsúszva a járdára sodródott, majd oldalával egy közvilágítási oszlopnak csapódott. Az ütközés ereje a járművet kettészakította. Az autóban egyedül utazó fiatalember a helyszínen életét vesztette. Holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból.

• desigo
  • DJKonya
    Ez még egy Augusztusi Suzuki vs. Citroen baleset...
  • Benel
    Jahh. Most voltam arra, elég kömény, még a 4m magasan lévő faágak is le vannak törve, az oszlop már új, mindenhol gumikesztíűk+ egyik kiszakadt ülés ottmaradt, elég szarul néz ki az is :(
  • desigo
    az a gumi kemény
    nem is csoda,hogy elszálltak...
  • DJKonya
    Én láttam egy hasonlót még tavaly nyáron Pesten, korábban kellett felmennünk a raktárba, még világos volt és jó nagy forgalom. Ahogy a Hungárián átjövünk a vasúti felüljáró alatt, mi a külső sávba megálltunk a pirosnál. Mellettünk megállt egy kocsi (nem tudom már milyen) piros utánfutó volt mögötte és egyszer csak egy fékcsikorgás és durranás. Nézek oldalra 5-ös BMW telibe vágta az álló autót és a sofőrje még a baleset után is telefonált tovább...Kocsin a vonóhorgot benyomta a lökhárítóba...
  • Benel
    Villanyoszlop vágott ketté egy Volkswagen Golfot Leányfalun
    Basszus, ismerős adta linket, de akkor még csak szöveg volt, totál ráillett a leírás a haverokra akik tegnap mentek szentendrére innen, szintén golffal és szintén ketten, és ugyanott jönnek haza éjjel.., kicsit gombóc lett a torkomban..
    Aztán láttam a képeket és másik kocsi "hálistennek"... Elég szar lehet lánglovagokon látni a haverjaidat kettészakadt kocsiba :S huhh
    Itt történt nem messze, annyi hogy a hegyen lakom, úgyis megyek le megnézem a helyszínt..
    Azért nagy agy lehetett a sofőr, esett tegnap éjjel, golf I nem egy pályagép és a gumija no komment....
  • solo
    Tegnap este bulibamenet előtt állunk a szentimrén itt csepelen, és a kossuth-tanácsház kereszteződésnél a KOssuth iskola felé vezető irányba egyszercsak nagy fékcsikorgás, és egy ha jól emlékszem egy ezüst szürke astrát seggbevágott valami piros szutyok. Nem nagyon foglalkoztam a dologgal, kb 50 méterről néztem végig.
  • desigo
    Súlyos baleset történt a budapesti Erzsébet híd lábánál pénteken hajnali fél ötkor - mondta el a Független Hírügynökségnek Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese. Egy 27 éves férfi Pestről Budára tartott, amikor autójával nem tudta bevenni a hídról levezető kanyart és kirepült a járműből. A sofőr súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A hidat a szétfolyó üzemanyag miatt teljes szélességében lezárták, a forgalom 9 óra előtt indulhat meg.
  • desigo
    Alaszkában medve kicsit szétkapta a gépet

• pointer4
    Legalábbis állat módjára, gyorsan hajtva :D
  • SötétBarom
    Második képen bal alul az a cucc az embereket kotorja arrébb ? :DDD
  • desigo
    Az autónál 38-szor veszélyesebb a motorozás

• n003
    húúúú :O b34

morbid humor villant az agymba: új garázst csináltak a mozdonynak :o)
  • desigo
    Két személyszállító vonat ütközött Indiában