37102
-
#6512 Legalább 25 halott az egyiptomi vonatbalesetben
-
#6511 ez de LOL
Amerika..... -
#6510 ez milyen mááár ?
Rátámadó emberevő zombinak nézett egy véres arcú segélykérőt a részeg sofőr, aki épp egy horrorfilmről tartott hazafelé. Fűnyírója nem volt, úgy gondolta, jobb, ha elüti. -
#6509 azért ha ez a sajátja akkor eléggé égés
végén már csak kikönyököl az ablakon
lol -
DeenQa #6508 ha kiengeded a kéziféket... :D -
Szabi1991 #6507 de GT-R azért könnyebben indul, ugye ? :-) -
n003 #6506 tankoljunk gyorsan soké :D -
#6505 MOndjuk jahm, annyi elektronika van ebben már, hogy ezt meg azért kell megtanulni vezetni, mert különben nem indul el: D
Bár, ahogy elnéztem tavaly nyáron, elég könnyű vezetni.de semmi élvezet nincs ebban, hogy a magyar utakon a szart is kirázza belőled 5 perc alatt:/ Lehet egészséges, és még fogyna is valamit az ember, de öhm xD -
DeenQa #6504 jaj igy én is jártam 1x ne oltsátok be :D annyi a megoldás h a kéziféket ki kellett volna engedni :D ugyan így szívtam egy 360assal anno :))) tökig be volt húzva, majd pici gázzal indultam aztán vhogy lefulladt tőle
-
#6503 OMG! Képes volt lefullasztani? xDDDDDD Neszivass: DD -
Szabi1991 #6502 nem baleset, de ha ez tényleg ennyire ért hozzá már lehet felkerült vmeik fára...
-
#6501 Most egy ilyennek ezt magyarázd már el....
Trabit se adnék a kezébe -
#6500 Debutafasz öcsém :DDDD -
#6499 Csak gratulálni tudok a hülyegyereknek.
Ez nem BMW ami elvezeti magát..Ezt tudni kéne vezetni. -
#6498 hát, talán ha nem satuzik, csak óvatosan fékez, és berántja középre, kisebb kárral megússza... -
n003 #6497 looool -
Szabi1991 #6496
fail -.-' -
#6495 -_-" Az para.
Ehhez hasonló, hogy osztálytársam gaterjának van egy Lincoln town car ja, asszem 76 os, multkor megy a belvárosba, és megáll egy lámpánál, mellete megáll egy 5 ös BMW, egyszercsak nagy pukk. Ez zsír új opel telibevágta a BMW-t.(Csaj vezette, és épp a lincolnt bámulta: D) -
Szabi1991 #6494 pff.. :-/ -
-
#6492 -
USAMEN POWER #6491 Látszik hogy vannak akik szeretik a kihívást, és az élettel való játékot. -
n003 #6490 no comment :| -
öregember #6489 az ilyen ökör állat megérdemli.....
-
#6488 Meg is érdemlik az ilyenek.... nem hiszem hogy ez is 40km/h-s sebességnél ment neki az oszlopnak... -
#6487 éjjel sokan száguldoztak
vesztükre
Október 22-én az éjszakai órákban Budapest XI. kerületében a Hunyadi János út és Kondorosi út kereszteződésénél, a városból kifelé vezető oldalon egy személygépkocsi eddig ismeretlen körülmények közt a nedves úton megcsúszva a járdára sodródott, majd oldalával egy közvilágítási oszlopnak csapódott. Az ütközés ereje a járművet kettészakította. Az autóban egyedül utazó fiatalember a helyszínen életét vesztette. Holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból.
-
#6486 -
#6485 Ez még egy Augusztusi Suzuki vs. Citroen baleset... -
#6484 Jahh. Most voltam arra, elég kömény, még a 4m magasan lévő faágak is le vannak törve, az oszlop már új, mindenhol gumikesztíűk+ egyik kiszakadt ülés ottmaradt, elég szarul néz ki az is :( -
#6483 az a gumi kemény
nem is csoda,hogy elszálltak... -
#6482 Én láttam egy hasonlót még tavaly nyáron Pesten, korábban kellett felmennünk a raktárba, még világos volt és jó nagy forgalom. Ahogy a Hungárián átjövünk a vasúti felüljáró alatt, mi a külső sávba megálltunk a pirosnál. Mellettünk megállt egy kocsi (nem tudom már milyen) piros utánfutó volt mögötte és egyszer csak egy fékcsikorgás és durranás. Nézek oldalra 5-ös BMW telibe vágta az álló autót és a sofőrje még a baleset után is telefonált tovább...Kocsin a vonóhorgot benyomta a lökhárítóba... -
#6481 Villanyoszlop vágott ketté egy Volkswagen Golfot Leányfalun
Basszus, ismerős adta linket, de akkor még csak szöveg volt, totál ráillett a leírás a haverokra akik tegnap mentek szentendrére innen, szintén golffal és szintén ketten, és ugyanott jönnek haza éjjel.., kicsit gombóc lett a torkomban..
Aztán láttam a képeket és másik kocsi "hálistennek"... Elég szar lehet lánglovagokon látni a haverjaidat kettészakadt kocsiba :S huhh
Itt történt nem messze, annyi hogy a hegyen lakom, úgyis megyek le megnézem a helyszínt..
Azért nagy agy lehetett a sofőr, esett tegnap éjjel, golf I nem egy pályagép és a gumija no komment....
-
#6480 Tegnap este bulibamenet előtt állunk a szentimrén itt csepelen, és a kossuth-tanácsház kereszteződésnél a KOssuth iskola felé vezető irányba egyszercsak nagy fékcsikorgás, és egy ha jól emlékszem egy ezüst szürke astrát seggbevágott valami piros szutyok. Nem nagyon foglalkoztam a dologgal, kb 50 méterről néztem végig. -
#6479 Súlyos baleset történt a budapesti Erzsébet híd lábánál pénteken hajnali fél ötkor - mondta el a Független Hírügynökségnek Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese. Egy 27 éves férfi Pestről Budára tartott, amikor autójával nem tudta bevenni a hídról levezető kanyart és kirepült a járműből. A sofőr súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A hidat a szétfolyó üzemanyag miatt teljes szélességében lezárták, a forgalom 9 óra előtt indulhat meg. -
#6478 Alaszkában medve kicsit szétkapta a gépet
-
#6477 Legalábbis állat módjára, gyorsan hajtva :D -
#6476 Második képen bal alul az a cucc az embereket kotorja arrébb ? :DDD -
#6475 Az autónál 38-szor veszélyesebb a motorozás
-
n003 #6474 húúúú :O b34
morbid humor villant az agymba: új garázst csináltak a mozdonynak :o) -
#6473 Két személyszállító vonat ütközött Indiában