37102
-
#6552 Egy autó, egy kisteherautó és egy kerékpáros balesetezett a 7-es főúton Nagyrécsénél. A kerékpáros az úton feküdt, a kisteherautó megpróbálta kikerülni, ekkor ütközött frontálisan a szembejövő autóssal. Hárman meghaltak,egy gyermekülésben ülő kisgyermek és két felnőtt, két nő súlyosan megsérült és kórházba szállították a kerékpárost is.
-
#6551 -
n003 #6550 ha csak a kettő közül lehet választami akkor persze inkább énis ezt választanám :D -
#6549 David Merlini nagymamája lehetett -
#6548 egy darab rongyal el lehetett volna oltani,csak rá kellett volna szorítani a nyílásra -
#6547 -
#6546 moziban? dehogynem :DDDd -
#6545 az lett volna a szopo, ha nem a vizbe ugrat, hanem a parton levo sziklakra... talan fel is robban. -
#6544 biztos valamelyik filmben latta :D -
#6543 ez volt a megoldás női szemmel:) -
#6542 Nem voltál még nővel mi? -
#6541 szerintem berúgni a legjobb -
#6540 Nem egyszerűbb lenne leállítani a személygépkocsit ahol éppen van és messzire elmenni tőle? -
#6539 nem tudom nem probaltam meg :D de sztem jobb a fulladas. -
n003 #6538 jobb megfulladni mint elégni? :D -
#6537 nem ertem ,hogy gyulladt ki... viszont szereti a spontan,gyors megoldasokat a holgy :| -
#6536 WTF -
#6535 női jackass -
#6534 eloltotta -
#6533 A Dunába hajtott lángoló autójával egy nő a budai alsó rakparton csütörtök reggel. A nőt kimentették, újra kellett éleszteni. :|
-
#6532 mindenkit pofánbasz a légzsák,és mindenkinek fáj az öv
/a katapult is szétkúrja a gerincet/-ez a kisebb rossz -
#6531 This is how it's done! :D -
#6530 ismerőseimnek inkább az öv hagyott nyomot a mellkasán... -
#6529 Kis zúzódást kaphatsz tőle max, nem? -
#6528 aucccccs
-
#6527 ha be vagy kötve nem szabad sérülést okoznia
balesetkor nekem a légzsák volt az utolsó amire gondoltam kb...
csak a szaga maradt meg pár napig a tudatomban -
USAMEN POWER #6526 "mikor megütötte a kinyíló légzsák." ---> Hm, a légzsák nem kéne sérülést okozzon. Vagy rosszul tudom. Szerencsére még nem kellett légzsák a pofámba nyíljon... -
#6525 grat, már megint elrántotta a hülyéje. -
#6524 Szarvas miatt rántotta félre a kormányt - a sofőr életét vesztette Abonyál
-
#6523 aki álló sort előz, mit gondol, a többiek nyaralnak, pisilnek, hogy ott dekkolnak? -
#6522 Álló kocsisort előzve rohant a szemből érkezőnek -
#6521 Tegnap este mentünk fel Pestre és megelőzött egy román rendszámú Volkswagen Sharan és egy nagy trélert húzott. Egy 10 perc múlva a 115-ös kilométernél csak látjuk hogy elakadásjelzővel áll két autó a leálló sávba, és ahogy közelebb értünk akkor láttunk egy nagy féknyomot a belsősávból egészen a leállósávig és a belső sávba ott volt darabjaira szakadva egy vaddisznó, meg tele volt a Sharan alkatrészeivel a pálya, egy kicsit összetört. De a másik oldalon egy 100 méterrel előtte meg láttunk egy Renault Master állt a leálló sávban, a belső sávban a szalagkorlát mellett forgalommal szemben állt egy személyautó és ahogy láttuk az is elég szépen össze volt törve... -
#6520 -
#6519 -
#6518 A sofőr?
Egy szigetmonostori srác. -
Kettészakadt egy autó a 47-es úton, .. -
#6516 nem tudja vki h ki volt? -
#6515 Ja, de ha lehet máséval ne játsszon már. -
#6514 -
#6513 szívás
XXXXXXX-es, azaz 7 darab X-es rendszámot vásárolt autójára egy férfi az Egyesült Államokban, ami ráfizetésesnek bizonyul, mert az összes azonosíthatatlan kocsi bírságát ő kapja.