37102
-
#6592 Nah nem szeretnék egy ilyennel szembe találkozni... -
#6591 Lampas keresztezodes, esetleg zebra? -
#6590 Tegnap állok a ráckevei hétnél a Vágóhíd utcánál, és eddig ahányszor ott voltam, anyniszor volt baleset, 1 percel miutánn erre gondoltam, egy csaj-t elütöttek:/
POntosan nemtudom mi volt, mert csak egy pillanatra fordultam el, cigit eloltani:C De a vw polo-ból a kb 20 éves forma iszonyatosan remegve száll-t ki. Elmletileg a csaj lépett be a kocsi elé. -
#6589 :DDDDDD
Ez is régi, de mindig jót derülök rajt. -
n003 #6588 b34 ez majd 3éves video.. a mikulás rallye pályabejárásán történ és teljes egészében a 'versenyző' hibája volt -
USAMEN POWER #6587 Nekem mára ez az utolsó beszúrt videóm. :D Ha valami no comment, akk ez biztos... Idióták -
USAMEN POWER #6586 Ez érdekes videó... A videó alján a kommenteket olvassátok el. Ki volt a hibás ? -
USAMEN POWER #6585 Aztaqrwa... Valakinek ordítani is alig maradt ideje... -
USAMEN POWER #6584 Hogy az anyádat bazd... -
#6583 halomra gyilkolnam az ilyet -
#6582 Butafasz? -
öregember #6581 Felborult egy román kamion szombaton reggel az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 182-es kilométerszelvényben Sávolynál; a baleset helyszínén várhatóan 10 óráig teljes útzár van.
A kamion vezetője a leesett telefonja után nyúlt, eközben félrerántotta a kormányt és a szalagkorlátot átszakítva felszaladt az út menti domboldalra, majd onnan visszatérve a leállósávban felborult - jelentette a hat óra előtt történt baleset körülményeiről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetben személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.
A műszaki mentés idejére az autósokat a sávolyi lehajtónál a 7-es főútra terelik, ahonnan néhány kilométerrel odébb, Holládnál térhetnek vissza az autópályára. -
#6580 meg nem messze tőlem :) -
#6579 ez is itt van mellettünk :) -
#6578 A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület mentőszere Piliscsabára tartott közúti balesethez. Pilisvörösváron haladtak a Fő utcában, s a Vásár térnél - miközben a lehúzódott kocsikat előzték - a mellékutcából a stoptábla ellenére egy Suzuki kihajtott a főútra, így összeütköztek. A videó az ütközés pillanatát is megörökítette.
Készítette: Pilisvörösvár ÖTE
2007. december 3.
-
#6577 mai
Négy kamion ütközött az M0-áson
-
#6576 ilyen van bár itt a másik oldalon írják -
iszakos #6575 Nincs vkinek információja arról milyen baleset történt a lepsényi pihenő magasságában az M7-esen Budapest felé?
29.-én volt a baleset. -
n003 #6574 te Barom :D énmegmár keresni akartam a csajokat a képen :DDD aztán leesett -
#6573 Ez fájt -
#6572 akart egy alvázmosást a láma -
öregember #6571 -
#6570 a mozdulatból ítélve lehet hogy ráharapott a kormányra:) -
#6569 Vizespolóverseny -.- -
#6568 relax
-
#6567 szívás
-
#6566 Nagyrécse képek
esélyük sem volt a trabiban
RIP
-
#6565 ha fának rántod vagy egy oszlopnak akkor simán kinyírod magad...
frontális ütközés meg azért nem sűrűn van
M3-ason M0-ás csomópont előtt 3 autó ütközött nemrég.Torlódik a sor.Idióta Tuareges hatalmas nagy utánfutóval már a Szerencs utcától padlón lépett kifelé.Inkább elengedtem.Baleset előtt persze satuzott és keresztbe fordult a futó.Nagy mák,hogy nem csapott senkit seggbe. -
#6564 WoW...gáz. -
#6563 Utas. Bal oldalon van a sofor, pont abba ment bele a masik busz. Aki kirepult, a busz jobb ablakat torte ki. Onnan ugor ki utana a tobbi utas. -
#6562 Szerintem az a sofőr volt... -
#6561 uhh... valaki elol szallt le/ki -
#6560 ez ugyanez az önkéntelenül balrarántom szitu -
#6559 ha valamit ki szoktál kerülni azt mindíg balról teszed-lehet hogy reflex
/de kéne látni a helyet/ -
#6558 a másik meg az hogy tuti már 50-en kikerülték előtte,de senki sem baszta bele az árokba! -
#6557 Amit nem értek. Miért a szembesávba rántják a vasat? (szalagkorlát? fa? mező? a másik oldalon?) -
#6556 valószínüleg elméletileg is ez a helyes döntés,pláne a mai autók biztonságát nézve
a biciklisen áthajtani meg egyértelmű
csak ugye kisteher vs. kitudja mi front?
szerintem a teherautóst felmentik,de a biciklist megbaszatnám a buzikkal bent! -
#6555 Szerintem ez nagyon ösztönös dolog. Aki ott fekszik előtted az úton, az egy ember, ami meg jön szembe, az csak egy autó. Komplexebb gondolatokat nem feltételezek hasonló szituációban :/ -
#6554 igen rossz döntés volt,bár remélem sosem kerülök hasonló szituba
még egy kocsmatölteléken sem lehet jó érzés keresztülmenni
/na ilyenkor jön rá az ember hogy a bicikliseket sem baszogatják teljesen alaptalanul/ -
#6553 Lássuk csak, a feltehetően csap részeg, esetleg kerékpározni nem tudó, de főútra kimerészkedő IDIÓTA BALFASZ kiiktatott egy komplett családot?
GG